Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 10 (szerda), 0:05

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 483 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Luna_L - mert írni jó
HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 08 (csütörtök), 11:19 
Könyvmoly

lex írta:
szerintem az olvasói természet már csak ilyen: elolvassuk az első fejezetet, izgatottak leszünk, valami megfog minket a történetben és nagy lelkesen írogatunk - aztán néhányan lemorzsolódnak és marad a "keménymag", akik mindig megírják a véleményüket. Sokan biztos úgy vannak vele, hogy ha kaptál már 15 kritikát egy fejezetre, akkor nem írják meg a 16. kritikát.
Ellentétben velem - nem, nem akarom fényezni magam.

Köszönöm, hogy bíztatsz, és nagyon jólesik a dícséret, és éppen ezért csak nagyon halkan mondom, hogy a 8. fejezet óta nem írtál véleményt a történethez... ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 08 (csütörtök), 9:59 
Tollforgató

Luna_L írta:
Annyira nem vagyok sem rutinos, sem magabiztos író, hogy képes legyek megírni egy 30 fejezetes regényt, függetlenül a kritikák számától. :oops:

Pedig egészen nyugodt szívvel legyél magabiztos is, meg rutinos is - függetlenül a kritikák számától. Te egy nagyon jó író vagy, Luna, tehetséges, kreatív és nagyon sok szép pillanatot okozol nekünk, az olvasóidnak.

Én is szoktam nézni, hogy az első fejezetre beérkezik (most nem kifejezetten a te történeteidről beszélek) huszonvalahány kritika, utána ez lecsökken 10 alá... szerintem az olvasói természet már csak ilyen: elolvassuk az első fejezetet, izgatottak leszünk, valami megfog minket a történetben és nagy lelkesen írogatunk - aztán néhányan lemorzsolódnak és marad a "keménymag", akik mindig megírják a véleményüket. Sokan biztos úgy vannak vele, hogy ha kaptál már 15 kritikát egy fejezetre, akkor nem írják meg a 16. kritikát.

Ellentétben velem - nem, nem akarom fényezni magam.

Minap találtam egy kedvemre való, huszonpár fejezetes történetet, a kritika száma 600 felett volt. Első gondolatom az volt, hogy amikor az író ennyi véleményt kap, akkor olyan mindegy neki eggyel több vagy kevesebb - de egyáltalán nem így van. Talán én észreveszek olyat, amit más nem, talán máshogy értelmezek dolgokat és értékes véleményt tudok írni a szerzőnek.

Szóval ne tessék elkeseredni és magadat élveboncolni, hogy miért kapsz kevesebb véleményt: megnyugtatlak, nem azért, mert rosszabbul írtad volna meg az utóbbi x fejezetet, mint az előtte lévő y akárhányat.

Tessék becsülni elsősorban magadat, valamint az olvasókat és a véleményüket megosztó olvasókat :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 08 (csütörtök), 7:42 
Könyvmoly

Lilyanjudyth írta:
Nem igazán olvastalak mostanság...

Szia,

Először is, sajnálom a szemedet, remélem, gyorsan meggyógyul, mert ennél rosszabb csak a fogfájás. Én is szemüveges vagyok, szóval átérzem a gondot :roll:

Ha már felvetetted Blaise-t - sajnálom, hogy nem kedveled, és nem ígérhetem azt, hogy ez most megváltozik :wink: Spoiler: nem, Blaise nem készül megnősülni!

A fejezet végi megjegyzésemet illetően pedig... egyrészt az átlagot kicsit elszámoltad ( :) ) másrészt nem is erről van szó. De ha négy fejezet alatt a felére csökken az érkező vélemények száma, akkor eltűnődöm, hogy vajon mit csinálok rosszul. És éppen azért kérdezem meg az olvasókat, hogy elmondhassák, mit változtassak meg - a cselekményt, vagy a feltöltés sűrűségét :) Annyira nem vagyok sem rutinos, sem magabiztos író, hogy képes legyek megírni egy 30 fejezetes regényt, függetlenül a kritikák számától. :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 20:24 
Betűmániákus

Nem igazán olvastalak mostanság (csak lemaradva), mert hah, mily vicces, kissé megvakultam (megfáztam, aztán ráment a szememre is, kontaklencsés is vagyok, szal vigadalom) *fél kézzel vattával borogatja a szemét*, így a szükséges dolgokra szorítkoztam, ahogy tudtam. Végre összehozni egy frissítést is. :)

Sosem voltam oda Blaise-ért, de azért kíváncsi vagyok, mennyire fogod kiforgatni a dolgokat, mármint a szereplők életét, na. :D (Blaise nősül, vagy ilyesmi, hmmm)

De mondd, komolyan írtad azt ott a fejezet végén...? Neked alapvetően is nagyon sok kritikát írnak! :-O Átlagban harmincat, ahogy néztem, ugrálnék örömömben, ha mindig úgy lenne. XD Erre odaírod, hogy jah, biztos nem érdekel senkit sem, meg időnk sincs. Jááj. ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 19:47 
Könyvmoly

herika írta:
És ha inkább úgy tennénk fel a kérdést, hogy az tegye fel a kezét, aki arra szavaz, hogy ööö... mondjuk... mindennap legyen folytatás, vajon hányan emelnék fel? ;) 1 már biztos van :D
Amúgy köszi az új részt

:D Ha nem kellene közben dolgozni is, sikerülne. Októberben leszek legközelebb szabadságon, ha addig kitart a történet (szerintem igen), akkor még gyakrabban fogtok új részt kapni, mint most. Addig kitartás, és köszi a véleményt! :)

Dettanetta írta:
Csak érdeklődni szeretnék, hogy a Szélcsengő után nem tervezel új generációs sztorit? :D
A szokásos, A/S :x :x Vagy valami teljesen újat :D :)

Szia Detti,

Egyelőre nem tervezek hosszabb újgenerációs történetet, sajnálom. Az idei évből hátralevő hónapokat már eléggé sűrűre terveztem így is, talán majd karácsony körül érkezik új generációs történet. Nekem is hiányoznak a fiúk :)

puszi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 19:38 
Könyvmoly

Luna_L írta:
Emelje fel a kezét, aki úgy gondolta, hogy tényleg nem lesz hétfő előtt folytatás. Rajtam kívül valaki? :)

És ha inkább úgy tennénk fel a kérdést, hogy az tegye fel a kezét, aki arra szavaz, hogy ööö... mondjuk... mindennap legyen folytatás, vajon hányan emelnék fel? ;) 1 már biztos van :D
Amúgy köszi az új részt

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 17:14 
Fanficbúvár

Szia Luna! :-h

*Detti óvatosan besuhan*

Csak érdeklődni szeretnék, hogy a Szélcsengő után nem tervezel új generációs sztorit? :D
A szokásos, A/S :x :x Vagy valami teljesen újat :D :)
Biztos, nagyon jó a Szélcsengő is, csak én nem igazán vagyok Snarry párti *félve körbenéz, nehogy megkövezzék*, ezért inkább azt nem olvasom :-S

Puszi :-*

*Detti kisuhan*

Albus Perselus Potter mániás :x :x
Miért? mániás :x :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 17:06 
Könyvmoly

Emelje fel a kezét, aki úgy gondolta, hogy tényleg nem lesz hétfő előtt folytatás. Rajtam kívül valaki? :)

Szélcsengő - 11. fejezet

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 05 (hétfő), 13:10 
Könyvmoly

Szélcsengő - 10. fejezet

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 01 (csütörtök), 10:09 
Könyvmoly

És akkor ma a WSre írt történet második fele.

Hivatásos hazudozó - 2. fejezet. Jó szórakozást! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 31 (szerda), 12:58 
Könyvmoly

Szélcsengő - 9. fejezet.

Talán nem a méret a lényeg, de ez tényleg hosszú lett (hozzám képest...) ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 30 (kedd), 13:33 
Tollforgató

Luna_L írta:
Mert ma az elsőt olvastad - ne türelmetlenkedj! :)

Holnap pedig, ha minden jól megy, lesz Szélcsengő. De lehet, hogy csak estefelé, mert alig van időm írni.

Egyébként köszi a véleményezést! ;;)

Milyen világot élünk manapság - a díler inti türelemre és józan életvitelre szegény szenvedélybetegeket, akik mániákusan vágynak a következő fejezetekre @-)

Jó, jó, megpróbálok türelemmel lenni és a várakozás hosszú perceit például azzal tölteni, hogy más műveidbe vetem bele magam. Aztán a mellékhatásokért nem a kezelőorvosomat fogom hibáztatni, hanem Téged x)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 30 (kedd), 12:49 
Könyvmoly

lex írta:
Miért éppen Alaszka? És miért éppen csütörtök? x)

Miért nem szerda... vagy még ma? :D

Mert ma az elsőt olvastad - ne türelmetlenkedj! :)

Holnap pedig, ha minden jól megy, lesz Szélcsengő. De lehet, hogy csak estefelé, mert alig van időm írni.

Egyébként köszi a véleményezést! ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 30 (kedd), 12:47 
Tollforgató

Luna_L írta:
Aki még a WS-en nem olvasta, most megteheti.

Könnyed drarry, két felvonásban. A második fele csütörtökön érkezik. Jó szórakozást! :)

Hivatásos hazudozó

Miért éppen Alaszka? És miért éppen csütörtök? x)

Miért nem szerda... vagy még ma? :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 9:41 
Könyvmoly

Aki még a WS-en nem olvasta, most megteheti.

Könnyed drarry, két felvonásban. A második fele csütörtökön érkezik. Jó szórakozást! :)

Hivatásos hazudozó

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 28 (vasárnap), 13:52 
Fanfic-faló

Luna_L írta:
Azért, mert nem szereted az írásaimat, nem kell bocsánatot kérned - ízlések és pofonok ugyebár... :wink:

Inkább annak örülök, hogy valamiért a Szélcsengőt kivételnek találtad a szabály alól - remélem, később sem bánod meg, hogy nekiálltál olvasni! :)

Nem azért kértem bocsánatot, amit mondtam, hanem azért, ahogyan mondtam :)
A Szélcsengő jó, főleg, mert Harry kicsit olyan, mint én; tapogatózik a világban, tanulja, hogy mi merre hány méter (vagy lépés, ugye), és közben a hangulata is megfog, a stílusod felnőtt abból a "romantikus OOC" karaktervilágból, ami minden, a szárnyára rácsodálkozó író jellemzője.
Persze közben ott van az is, hogy épp most tartok egyenes úton a kiégés-kimerülés felé, és a történet megmutatja, hogy mi van utána... De nem rólam van szó.

Lilyanjudyth (ezt sürgősen le kell rövidítenem... :D), szia! :) Látom, téged is beszippantott a Szélcsengő ^^

(villányi lászló: időközben)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 28 (vasárnap), 10:22 
Betűmániákus

Dehogy okoztál csalódást! Én reménykedtem benne, hogy nem lesz a végén afféle "hab", és nem lesz minden "tökéletes". :)

Ah, Shyen! :) *integet* Jó látni egy ismerős arcot itt. :D

Egyébiránt Luna, akkor okoznál csalódást, ha véresen kinyírnál mindenkit a végén. ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 27 (szombat), 21:52 
Könyvmoly

Shyen írta:
Amúgy most jöttem rá, hogy nagyon bunkónak tűnhettem a kritikámban (inkább véleménynyilvánításomban), ezúton is bocsánat. Akkor estem haza egy utazásból, és nem volt türelmem írni. :#-)
Remélem, azért nem lettem menthetetlenül unszimpatikusnak ítélve :).

Azért, mert nem szereted az írásaimat, nem kell bocsánatot kérned - ízlések és pofonok ugyebár... :wink:

Inkább annak örülök, hogy valamiért a Szélcsengőt kivételnek találtad a szabály alól - remélem, később sem bánod meg, hogy nekiálltál olvasni! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 27 (szombat), 17:16 
Fanfic-faló

Luna_L írta:
A válasz: NEM. Harry a történet végén nem fog újra látni és Piton nem fogja meggyógyítani. Ez a történet nem a fizikai gyógyulásról szól, hanem a lelki felépülésről.

*diszkrét ujjongás* Én személy szerint ennek örülök. :) Furcsa lenne, ha Piton meggyógyítana egy hivatásos gyógyítók által helyrehozhatatlannak ítélt sebesülést... Mert persze, jó bájitalfőző és ismeri a sötét mágiát, de nem az a szakterülete, mint a Szent Mungóban dolgozóknak :)

Amúgy most jöttem rá, hogy nagyon bunkónak tűnhettem a kritikámban (inkább véleménynyilvánításomban), ezúton is bocsánat. Akkor estem haza egy utazásból, és nem volt türelmem írni. :#-)
Remélem, azért nem lettem menthetetlenül unszimpatikusnak ítélve :).

(villányi lászló: időközben)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 27 (szombat), 16:42 
Könyvmoly

Lilyanjudyth írta:
Fog valaha látni Harry, és Piton lesz, aki meggyógyítja? :D - szerintem ez már mindenkinek az eszébe jutott. :D A kritikákat nem olvastam, lehet, már ott volt ilyesmire válasz, szal azért előre is bocs, ha elkerülte a figyelmemet. :)

A kritikákban már valóban megkérdezték páran, ezért nem hittem, hogy erre gondolsz. :)
Ahogy nekik is, most Neked is megválaszolom, és ebben nincs semmi spoiler.

A válasz: NEM. Harry a történet végén nem fog újra látni és Piton nem fogja meggyógyítani. Ez a történet nem a fizikai gyógyulásról szól, hanem a lelki felépülésről. Harrynek meg kell tanulnia így élni tovább, és meg kell találnia a lelki békéjét, erejét és boldogságát. Piton ebben segít majd neki.

Sajnálom, ha ezzel most csalódást okoztam. :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 27 (szombat), 16:16 
Betűmániákus

Luna_L írta:
Viszont tényleg nem tudom, milyen kérdésre gondolsz... Úgyhogy legegyszerűbb, ha felteszed! :D

Ejj-ejj, pedig végtelenül egyszerű. ;;)

Fog valaha látni Harry, és Piton lesz, aki meggyógyítja? :D - szerintem ez már mindenkinek az eszébe jutott. :D A kritikákat nem olvastam, lehet, már ott volt ilyesmire válasz, szal azért előre is bocs, ha elkerülte a figyelmemet. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 10:01 
Könyvmoly

Szélcsengő - 8. fejezet.

Mert gyors voltam, és mert így kívánok Nektek egy kis kitartást a meleghez és a péntekhez! :)

Lilyanjudyth írta:
Viszont így a húsz fejezet már olyan kevésnek tűnik, rossz lesz, hogy nincs tovább. :( Tudom, hogy nem lehet végtelenségig húzni a dolgokat. De ugye azt a sokakat érdekelt kérdést nem fogod megválaszolni, ha feltenném...? ;;)

A végtelenségig tényleg nem, de amennyit képes vagyok beszélni egy fejezetben, valószínűleg a 20 is csak egy óvatos becslés :)
Viszont tényleg nem tudom, milyen kérdésre gondolsz... Úgyhogy legegyszerűbb, ha felteszed! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 9:51 
Betűmániákus

Köszi lex, hogy válaszoltál, de azt biztos rosszul fogod hallani, hogy én nem szeretem a Drarryt, és Lunától olvastam még ilyet. Azaz igazság, hogy kétlem, hogy azokat olvasnék is valaha - csak Luna ne vedd kérlek, magadra. :)

(Egyébiránt Luna, már több, mint két éve nem írtam Snarryt (többek bánatára), úgyhogy én biztos nem zavarlak össze azzal, amiket alkotsz. :D Mint mondtam, én szexuális viszony nélkül "nyomom". :D)

Viszont így a húsz fejezet már olyan kevésnek tűnik, rossz lesz, hogy nincs tovább. :( Tudom, hogy nem lehet végtelenségig húzni a dolgokat. De ugye azt a sokakat érdekelt kérdést nem fogod megválaszolni, ha feltenném...? ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 9:28 
Tollforgató

Lilyanjudyth írta:
Mondd lex, te... bocsánat a kérdésért, miért is nem fekszik neked a Snarry? ^^ Netán hímnemű meris emberke lennél? :D Bocsánat a kérdésért, elég új vagyok Luna felé, mert én Severitus és Snarryn kívül nagyon nem olvasok mást, így nem ismerem az ő olvasóit. :#-)

Nem, nagyon is nőnemű meris emberke vagyok már hosszú évek óta :) Szeretem a slasht, írtam is, olvastam is, fordítottam is slash műveket, de nekem a Drarry a szívem csücske x) A Snarry történetek sosem érdekeltek, ezért nem akartam elítélni, hogy nekem ez nem fekszik, mert a Szélcsengőn kívül egyetlen másikat sem olvastam. Nekem valahogy sosem passzolt össze, hogy Piton és Harry együtt.

Mégis, örülök, hogy kivételt tettem, mert Lunán keresztül szerintem még rengeteg nagyszerű történethez fogok eljutni.

Bocsánat, ha off voltam, de ha kérdeznek, illik válaszolni :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 20:51 
Könyvmoly

Lilyanjudyth írta:
Illetve azon gondolkodtam Luna, hogy szerinted nem lesz hosszú a történet, akkor ezek szerint igen csak fel fognak gyorsulni az események köztük...? :D

A meleg sokakat eltántorít még az olvasástól is, nemhogy a kritikaírástól - kifogás elfogadva :)

A dolgok azért nem fognak felgyorsulni, bár az, hogy három fejezetbe fért bele egyetlen napjuk, már-már túl lassúnak tűnik - ezen fogok kicsit gyorsítani. De kettejük között elég lassan alakulnak majd a dolgok. Ahogy elnézem, most már jósolni sem merek, hány fejezet lesz - majd kialakul (a mai tippem a 20 :) )

Amikor snarryt írok, nem olvasom másokét, hogy még véletlenül se legyenek hatással rám - a WS alatt hetekig nem olvastam drarryt sem, ugyanezért. De egyszer eljutok Hozzád is, és ha nem is hosszan, de biztos hagyok majd nyomot. :)

És örülök, hogy idekeveredtél :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 20:26 
Betűmániákus

Én is olvastam, amit feltöltöttél, csak ez a meleg... lelkiismeret furdalásom volt, hogy jártam nálad, és nem hagytam nyomot. :#-) Azért remélem, ha téged sodor felém a szél, ahol nem éppen szexuális kapcsolat van Perselus és Harry között, azért az nem tántorít el, és jelzed, ha arra jártál. :D

Mondd lex, te... bocsánat a kérdésért, miért is nem fekszik neked a Snarry? ^^ Netán hímnemű meris emberke lennél? :D Bocsánat a kérdésért, elég új vagyok Luna felé, mert én Severitus és Snarryn kívül nagyon nem olvasok mást, így nem ismerem az ő olvasóit. :#-) Sőt azaz igazság, én Lunától nagyon nem olvastam eddig semmit sem... *kicsire összehúzta magát* Bár szerintem viszont sem. :D Csak kerülgettem az olimpián is, hogy nini ő itt van, tudom, mit ír, de nem olvastam még tőle. Azért csak eljutottam odáig, hogy idekeveredtem. :))

Illetve azon gondolkodtam Luna, hogy szerinted nem lesz hosszú a történet, akkor ezek szerint igen csak fel fognak gyorsulni az események köztük...? :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 18:48 
Tollforgató

[/quote]
Ezen olyan jót mosolyogtam :D Nem is tudtam, hogy személyedben egy snarry-ellenes olvasót tisztelhetek - a kritikáidból sosem találtam volna ki. Nagyon köszönöm, hogy kivételt teszel a Szélcsengővel! :)[/quote]

Luna, bennem lassan a Te történeted hatására olyannyira nem tisztelhetsz anti-snarrert (bocsánat, most raktam össze XD), hogy ma kíváncsiságomban - és unalmamban, amíg azon ábrándoztam, hogy holnap talán kezeim közé kaphatom az új Szélcsengő fejezetet - megnéztem a kedvenc íróidat Merengőn és szerintem szisztematikusan átnézem őket, hátha hozzád hasonló gyöngyszemekre akadok ;;)

Egyéb iránt szerintem majd foglak zargatni, hogy ajánlj nekem Snarryket, amivel tovább csábíthatod piciny szívemet az eddig általam olyanannyira elkerült fandom felé B-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 15:54 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Luna, a kérdést továbbra is fönntartom :D

Shanon, mit is mondhatnék, ami nem titkos információ a kihívások miatt :D
Igen, előbb-utóbb lesz olyasmi, amit Te is szívesen olvasol majd tőlem. Ha úgy alakul az MK szavazás, akkor már most, szeptemberben - két idézethez ugyanis hetero párost tervezek, tehát 50% eséllyel azt írok majd :)

Az ősz további részére már igen sűrű tervem van, nem tudom, hány egyéb történet fér bele, de egy ideje már tervezek egy hosszabb Harry-Hermione történetet - nagyon megszerettem őket együtt -, ezért legkésőbb jövő év elején belevágok.

Addig maradnak a rövid, alkalmi ihletpamacsok. De jólesik, hogy hiányolod, és az is, hogy szereted a stílusomat :) Köszönöm!

lex írta:
Bocsánat, hogy ide pofátlankodok laikusként, de én akkor sem olvastam volna Snarryt, ha a Föld utolsó betűit pazarolták volna rájuk - ehhez képest a Szélcsengő iránt olyan imádat lobog bennem, hogy ki se tudom fejezni.

Ezen olyan jót mosolyogtam :D Nem is tudtam, hogy személyedben egy snarry-ellenes olvasót tisztelhetek - a kritikáidból sosem találtam volna ki. Nagyon köszönöm, hogy kivételt teszel a Szélcsengővel! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 15:26 
Betűmániákus

beleolvastam én ;) de nem olvasok slash témakörben :) azt meghagyom másnak. nagyon szeretem Lunát, ismerem a tehetségét, de nagyon sok alkotótól, akinek vegyes művei vannak, csak heterót olvasok. illetve van egy történet, amit követek, de az PD-os :roll: mindegy^^

Luna, a kérdést továbbra is fönntartom :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 14:45 
Tollforgató

shanon widow írta:
szia :) örülök, hogy ennyire gyönyörűen tartod a tempót ennél a snarrynél :P bár én tudod, más izlésű vagyok... épp ezért jöttem :D tudom, fehér nyúl, ott van a MK... de lesz valami olyami, ami nekem is kedevez? :oops: várj, pontositok: valami heterós? :lol: már úgy olvasnék valami jót :-)

Bocsánat, hogy ide pofátlankodok laikusként, de én akkor sem olvastam volna Snarryt, ha a Föld utolsó betűit pazarolták volna rájuk - ehhez képest a Szélcsengő iránt olyan imádat lobog bennem, hogy ki se tudom fejezni.

Nem akarlak megtéríteni, de ha szereted Luna stílusát és tehetségét, akkor legalább az első fejezetbe kukkants bele - én nem bántam meg :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 13:14 
Betűmániákus

szia :) örülök, hogy ennyire gyönyörűen tartod a tempót ennél a snarrynél :P bár én tudod, más izlésű vagyok... épp ezért jöttem :D tudom, fehér nyúl, ott van a MK... de lesz valami olyami, ami nekem is kedevez? :oops: várj, pontositok: valami heterós? :lol: már úgy olvasnék valami jót :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 11:32 
Könyvmoly

lex írta:
Szerintem egy emberként reménykedünk, hogy legyen neted és pénteken - vagyis holnap - már olvashassuk a friss fejezetet ;;)

Egy pár kritikával megtoldottam a megválaszolandó kommentjeid listáját, remélem nem bánod :D

Minden kritikára válaszoltam, Lex, különösen örültem, hogy még így utólag is, de mindenhova írtál pár sort. Köszönöm!

Készül a 8. fejezet, és egyelőre úgy néz ki, hogy holnapra be tudom fejezni. Már csak egy kis szerencse kell ahhoz, hogy Ti is olvashassátok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 9:24 
Tollforgató

Szerintem egy emberként reménykedünk, hogy legyen neted és pénteken - vagyis holnap - már olvashassuk a friss fejezetet ;;)

Egy pár kritikával megtoldottam a megválaszolandó kommentjeid listáját, remélem nem bánod :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 24 (szerda), 22:57 
Könyvmoly

Elkezdtem megválaszolni a kritikákat, de még nem jutottam a végére - holnap befejezem a hálás válaszok gyártását.
Nagyon sok véleményt kaptam, időbe telik reagálni rájuk :D
És nem, ez most nem panasz! ;)

Ha marad a net péntekig, akkor kaptok új Szélcsengő részt. Ha nem, akkor csak hétfőn.

Jellycrown - várom, és előre örülök neki!

Legyen kellemes a hétvégéd!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 24 (szerda), 14:58 
Szárnybontogató

Drága Luna!
Mivel még mindig nem kaptam vissza a gépemet, ezért háromnapos kihagyás után nagy meglepetést okoztál a frissekkel! Amint tudom, elolvasom őket - remélhetőleg, mikor a saját gépemet tarthatom a kezemben -, és kritikáimmal bombázlak majd! Most csak itt hagytam a nyomomat, hogy tudd, majd jelentkezek; ki nem hagynám a Snarrydet. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 23 (kedd), 17:44 
Könyvmoly

Kölcsönnetről érkezik a friss fejezet.
Remélem, mire holnap este hazaérek, a sajátom is jó lesz...

Szélcsengő - 7. fejezet

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 23 (kedd), 13:00 
Könyvmoly

Készül a Szélcsengő következő része, de egyrészt elutaztam, másrészt az otthoni netem megadta magát, és nem hajlandó működni.
Legrosszabb esetben jövő hétfőn tudom feltenni a következő részt - azért drukkoljatok, hogy hamarabb jöjjön!

shanon widow írta:
biztosan zseniális :)
de én most egy másik történetednél jártam és hagytam ott véleményt is :D Búcsú Siriustól :)

Shanon, köszi, láttam, örültem, válaszoltam. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 22 (hétfő), 20:10 
Betűmániákus

biztosan zseniális :)
de én most egy másik történetednél jártam és hagytam ott véleményt is :D Búcsú Siriustól :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 22 (hétfő), 19:53 
Könyvmoly

Egy ölelés és egy kijózanító beszélgetés.
Az eredmény pedig ez:

Que sera sera - egy újabb történet Albusról és Scorpiusról.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 22 (hétfő), 7:20 
Könyvmoly

A 10 sor mostanra némileg megszaporodott, és a türelem sosem volt az erősségem.
Remélem, nem bánjátok, hogy nem vártam szerdáig. :)

Szélcsengő - 6. fejezet

SZERK 12.48.: Délelőtt volt némi probléma, de most már olvasható az új fejezet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 19 (péntek), 7:25 
Könyvmoly

Szélcsengő - 5. fejezet.

Ezúttal is kíváncsian várom a véleményeket.
Következő fejezet jövő hét szerdán várható - ugyanis még csak 10 sor van kész belőle...

Lilyanjudyth írta:
Jaj olvastam - csak igyekeztem a dolgomra, aztán már el is húztam a csíkot jelzés nélkül. :D Érdekes volt, így már érteni fogom a "szélcsengő-dolgot", kíváncsi vagyok a továbbiakra. ^^

Máris olvashatod a továbbiakat! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 18 (csütörtök), 12:19 
Betűmániákus

Jaj olvastam - csak igyekeztem a dolgomra, aztán már el is húztam a csíkot jelzés nélkül. :D

Érdekes volt, így már érteni fogom a "szélcsengő-dolgot", kíváncsi vagyok a továbbiakra. ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 15 (hétfő), 16:49 
Könyvmoly

Miléna írta:
Egyszerűen oda vagyok a történeteidért!Csak gondoltam, közlöm :)

Köszönöm, nagyon kedves vagy! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 15 (hétfő), 14:12 
Zöldfülű

Egyszerűen oda vagyok a történeteidért!Csak gondoltam, közlöm :)

Önmagából kivonulva penget
a bámuló világnak.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 15 (hétfő), 7:47 
Könyvmoly

Szélcsengő - 4. fejezet.

Piton vs. Harry. Első menet.

Jó szórakozást! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 13 (szombat), 9:54 
Könyvmoly

Lilyanjudyth írta:
Két kérdésem volt, de én dinka nem tettem fel őket. :)) Az egyik az lenne, hogy miért is ez a cím...? Lily egy bamba, nem jött rá. :#-) Illetve, hogy hány fejezetesre tervezed a történetet. :)

A cím... nos, kétnapi őrjöngés után, amikor már a legképtelenebb címötleteket találtam ki, váratlanul ráleltem erre. Szeretem a szélcsengőket, és Harry is szeretni fogja őket. ;)

Hosszúság... nincsenek előzetes vázlatok, és amilyen apró lépésekben halad a történet, a mostani állás szerint minimum 15 fejezet lesz, de valószínűbb a 20. Aztán majd meglátjuk menet közben! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 13 (szombat), 9:42 
Betűmániákus

Luna_L írta:

Örülök, hogy itt jártál, és remélem, jössz legközelebb is! ;;)

Egy cseppet sem izgalmas figura vagyok, kérem szépen. ;;)

Két kérdésem volt, de én dinka nem tettem fel őket. :)) Az egyik az lenne, hogy miért is ez a cím...? Lily egy bamba, nem jött rá. :#-) Illetve, hogy hány fejezetesre tervezed a történetet. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 12 (péntek), 9:11 
Könyvmoly

Lilyanjudyth írta:
Igazán adhatnál nekem is az időnyerőkből, mert híján vagyok. :))
Viccet félretéve, csak nézem, hogy van időd ennyit írni, és ilyen gyakran frissíteni. ;;) Vagy ennyire előre készen van a történet?

A következő hetekben én is elég elfoglalt leszek, ezért folyamatosan előre dolgozom. Tegnap lett kész az ötödik fejezet, szóval még egy hétig biztosítva van a friss Nektek :)
Utána majd akkor kapjátok, amikor éppen elkészül - 3-4 naponta, max. hetente.

A folytatásban egyébként eddig tényleg szinte csak Perselusról és Harryről volt szó - most kettesben vannak (na tessék, spoilerezek :D)

Örülök, hogy itt jártál, és remélem, jössz legközelebb is! ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 12 (péntek), 8:57 
Betűmániákus

Igazán adhatnál nekem is az időnyerőkből, mert híján vagyok. :))
Viccet félretéve, csak nézem, hogy van időd ennyit írni, és ilyen gyakran frissíteni. ;;) Vagy ennyire előre készen van a történet?

Remélem, innentől fogva Harry és Perselusé lesz egy ideig a főszerep. :D

A merire már nem volt energiám véleményt írni, rettenetkómás vagyok még, és az nekem sosem ment - de jelezni akartam itt, hogy jó volt a "reggeli ébresztő". ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 12 (péntek), 7:37 
Könyvmoly

Ahogy megígértem - ha péntek, akkor friss fejezet.

Szélcsengő - 3. fejezet

Jó szórakozást hozzá!
Ezúton is köszönöm a rengeteg véleményt, amit a korábbi részekhez kaptam. :)

És ne feledjétek, holnap reggel indul a Malfoy kihívás! Mindenkit szeretettel várunk! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 483 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra