Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 09 (kedd), 21:08

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 370 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 08 (csütörtök), 19:02 
Zöldfülű

És mi is az a módszer???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 08 (csütörtök), 18:08 
Írópalánta

Hali!

Na csak hazaértem. (néha boltba is kell menni, mert éhenhal a család, és elfogyott a cukor is, és nemtok tea nélkül írni. :D)

Én adminkézre adtam, csak még nem fogadták el, így várni kell. Gondolom odafenn el vannak foglalva. Türelem új fejit terem.

Mások azért tudják elolvasni, mert csalnak. :P Meg van a módja, hogy lehet megkerülni a rendszert. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 08 (csütörtök), 15:46 
Zöldfülű

Az lehet, hogy el vagyunk kényeztetve, de én miért nem látom sehol az új, 16.fejezetet :cry: Pedig már úgy rákészültem, hogy mindjárt olvashatom.

Ja és ha már itt tartunk, miért tudja valaki elolvasni, amikor én még nem :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 08 (csütörtök), 14:08 
Írópalánta

Hali!

16. fejezet adminkézre adva.
El vagytok kényeztetve...
17. fejezet még nincs elkezdve, de hamarosan nekilátok.

Üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 07 (szerda), 22:14 
Írópalánta

Üdv!

Nos, úgy tűnik, ez a függővég-dolog valóban rossz szokásom. Én ráfogtam arra, hogy túl sok sorozatot láttam régen tvben. :) Nem ígérem, hogy leszokok róla. :)

16. fejezet kész. már csak alfázni meg bétázni kell. :D Hogy számomra új? ha így vesszük. A dolog csak úgy áll, hogy Hermione egyik lépése váratlanul ért... :D De azóta... öhm... ellene fordítottam a helyzetet.

Úgy fest, a történet már kész van, és csak hagyja, hogy leírjam. Gondolnád, hogy az írók csak eszközök? :lol:

Ma már biztos nem lesz feltöltés. A bétázás is idő, és stroobie-t is elő kell hozzá vakarnom. :)

Szép estét!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Az erősebbik nem
HozzászólásElküldve: 2009 január 07 (szerda), 21:44 
Zöldfülű

Hali!

Végre, én is rászántam magam, és regiztem ide is. A fanfic oldalon már évek óta fent vagyok, néha írok is, de inkább olvasni szeretek. :-)

Így eljutottam a te egyik írásodhoz is: Az erősebbik nemhez. A történet nagyon tetszik, viszont az nagyon gonosz dolog, hogy elég gyakran függővéget hagysz.
Az elmúlt napokban teljesen hozzászoktattál a napi frissítéshez, így most is érdeklődnék, hogy állsz a 16. fejezettel? Azt olvastam, hogy már félig-meddig kész, és hogy valami számodra is új lesz benne. De tényleg, hogy lehet, hogy a történet ír téged, és nem fordítva? :wink: :-)

Nagyon kíváncsivá tettél! Kb. mikor várható a friss? Érdemes még ma visszanéznem, vagy inkább már csak holnap? :-)

További jó írogatást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 07 (szerda), 19:00 
Írópalánta

No igen. Néha az írót is érhetik meglepetések. Hermione reakcióján azért lepődtem meg (ok, ez tényleg fura megfogalmazás), mert volt egy elképzelésem, mi fog történni az ébredés után. A lányzó azonban per pillanat is olyasmit csinál, amit korábban nem terveztem. Nem magyarázhatom meg anélkül, hogy leírnám a fejezetet, azt meg nem fogom. A lényeg, hogy egy pillanatban az érvek és az ész olyasmit tetettek Hermionéval, ami ellentétben állt azzal, amit én terveztem neki. Nem csak gonosz, de elmebeteg is vagyok, sebaj... :-D

Amúgy betáraztam teából, hogy legyen, ami hajt írás közben, szóval dolgozom a fejin...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 07 (szerda), 18:49 
Zöldfülű

Hát itt most vigyorgok mint a tejbe tök vagy micsoda. Mi az, hogy Hermione számodra is meglepően reagál??? Hiszen Te írod a történetet, vagy nem? A történet ír Téged? :lol:

Egyébként meg kíváncsian várom a folytatást, mint az előzőekben is írtam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 07 (szerda), 17:53 
Írópalánta

Szia gabogabo2!

A hibát már javítottam is, köszi, hogy szóltál. Időnként még írás közben mindig magázzom, Piton által, Hermionét, és úgy kell kijavítanom magam. Sőt, néha stoobie-nak is volt vele dolga. Szeretem, ahogy Piton magázódik. :)

Bevallom, mikor hibát emlegettél, megijedtem, hogy valami nagyobb hibát vétettem. No, nem mintha ez nem lenne épp elég. Bétára sem véletlenül van szükségem. Hiába, vannak olyan hibáim, amit rendszerint elkövetek, és bár próbálok figyelni, hogy kiküszöböljem, az írás lendülete alatt nem mindig figyelek.

Ma még nem csináltam semmit egy sztorimmal sem, de most tervezem, hogy nekilátok a félbemaradt 16. fejezetnek.

Ami a Nem-es kérdést illeti... Nos kezdetben épp azon mosolyogtam, hoyg tán én írom az első olyan slash-t, amiben az egyik fél nő. :D És habár jelenleg leparkolt a sztori, azaz nem írom, mert... köhm... Az erősebbik nem elfoglal... Na szóval bár most még slash-ként fut neki, de a végén "természetesen" lebukik. Ez azt hiszem a legkezdőbb olvasónak is nyilvánvaló. Amúgy eltaláltad a párost. Eddig nem említettem asszem sehol, de valóban Dracot igyekszem majd Chris karjaiba lökni. :)

Nem problémázok azon, hogy nem olvasod az Átkozottakat, habár szerény véleményem szerint azon kívül is érdekes sztori, hogy slash.

Amúgy pedig nyugodtan tarts fel máskor is. :)
Neked is szép napot! Avagy szép estét, tekintve, hogy hány óra van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 07 (szerda), 17:11 
Zöldfülű

Szia Reszeltviz!

Rászántam magam és regisztráltam ide is, ami nem jelenti azt hogy sokat is fogok erre járni, mert lusta vagyok írni :oops: Inkább csak olvasgatok, na de most azért írok, mert találtam egy hibát Az erősebbik nem című fanfic-edben. Nem olyan nagy hiba csak gondoltam jelzem és, amennyiben ki akarod javítani, kijavítod. Most, hogy így körbe írtam jöjjön a lényeg. A második fejezet elején ugye Piton elkezdi tegezni Hermionét, és azt mondja ehhez szokjon majd hozzá vagy valami ilyesmi. Ennek ellenére szerintem véletlenül ugyan ennek a fejezetnek a végén, tehát a másodikban, amikor Piton kerülgeti Hermionét és mintegy véletlenül ráteszi a kezét a derekára. Azzal magyarázza a tettét idézet : "– Miért nem szólt? Odaadtam volna.

– Elhiszem, de maga csak pucolja azt a gránátalmát, mert hamarosan kelleni fog – indokolta tettét, miközben megkavarta a bájitalt."

Szóval véletlenül lemagáztad Hermionét. Na ez lett volna az az apró észrevétel, mint mondtam, ha gondolod kijavítod, ha nem hát nem

:-)
Egyébként meg várom a történet folytatását, mondhatni már nincsenek körmeim.

A többi írásaid közül a Nem-es kérdést olvasom még, ami megint csak tetszik csak az a gond vele, hogy talán slash lesz, ami nekem nem igazán jön be. Azért gondolom, hogy slash, mert ha jól sejtem a fő vonal Chris és Draco lesz /De lehet, hogy nagyon mellé nyúltam, akkor javíts ki/ Jó tudom, hogy Chris lány, de elég zavaró, hogy simán át tud alakulni fiúvá és a történetedben inkább fiú, mint lány. Tehát most még olvasom a történetet, de lehet hogy fogom is, mert eddig tetszik, annak ellenére, hogy talán slash lesz.

A másik írásodról Az átkozottakat, amit közösen írsz Stoobie-val /remélem jól írtam a nevét, ha nem akkor ezer bocsika/, azért nem tudok érdemi véleményt mondani mert nem olvastam és nem áll szándékomban sem a fent említett problémáim miatt. Ne értsed félre nincs semmi bajom a meleg történetekkel, vagy melegekkel, de engem ezek a történetek nem érdekelnek.

Hát most befejezem, remélem nem tartottalak sokáig fel. Szia és további kellemes napot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 06 (kedd), 19:09 
Írópalánta

15. fejezet adminkézre adva...
Ne kíméljetek! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 06 (kedd), 14:46 
Írópalánta

:oops:
Örülök, ha örömet okoztam. :) Meglátjuk, mit szólsz majd a 15. fejezethez... :D

Tzupp
pápá

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 06 (kedd), 14:03 
Zöldfülű

Öhh... ha most tehetném, a nyakadba ugranék... :oops: O:-) De mivel nem tehetem, így csak annyit mondok: fantasztikus vagy!! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 05 (hétfő), 23:18 
Írópalánta

14. fejezet feltöltve, 15. bétázás alatt, 16. pedig két és fél oldalnál jár...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 03 (szombat), 23:30 
Írópalánta

13. fejezet feltöltve, de folytatásra most többet kell várni, mert még semi sincs belőle.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 02 (péntek), 12:17 
Írópalánta

12. fejezet Adminkézre adva.
13. pedig már majdnem kész.
Ki is küldte az ihletmanókat? Mindegy. Ideértek, úgy tűnik. :D Belelendültem legalábbis az írásba. További szép napot mindenkinek!

pápá

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 01 (csütörtök), 12:56 
Írópalánta

Boldog Új Évet Kívánok!

Mellékesen kész a 12. fejezet, pusztán bétázásra vár.
Idő kérdése, és olvashatjátok.

pápá

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 31 (szerda), 10:47 
Írópalánta

Hali meg hó!

Adminkézre adtam "Az erősebbik nem" 11. fejezetét.
Jó olvasást hozzá!

Stoobie: köszi az üdvözlést, és a bétázásokat is! :P

pápá

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 30 (kedd), 21:54 
Sztorihajhász

Hello!

Üdv itt is :D

Jó olvasottságot és sok-sok hozzászólást kívánok! :) Mindenből a legjobbat :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Reszeltvíz
HozzászólásElküldve: 2008 december 30 (kedd), 21:50 
Írópalánta

Sziasztok!
Itt lehet érdeklődni, informálódni a jelenlegi vagy netán leendő írásaimmal kapcsolatban. Sőt! Ahogy a kritikáknál is, itt is figyelembe veszek egy-két óhajt és sóhajt. Azaz még formálhatjátok is egyik-másik történetet. :)

Szeretettel várok mindenkit!

Üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 370 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Időzóna: UTC + 1 óra