Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 09 (kedd), 21:12

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1399 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Következő

Rendeltél TSS-könyvet?
Mi? Az micsoda? Ilyen is van? 21%  21%  [ 6 ]
Persze, már fenn vagyok a listán! 21%  21%  [ 6 ]
Még nem, de folyamatban az ügy, majd feliratkozom egyszer. 14%  14%  [ 4 ]
Sajna nincs nekem ilyenekre pénzem. 38%  38%  [ 11 ]
Nem, nem is fogok, és egyébkéntis. 7%  7%  [ 2 ]
Szavazatok száma : 29
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 27 (szerda), 20:25 
Billentyűzetgyilkos

olyan nehéz megírni őket =( ilyen arcokra, érzésekre egyszerűen nincsenek szavak...

imádom őket, még így is... :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 27 (szerda), 20:02 
Fanfic-faló

Tania írta:
bár lesz egy iszonyatosan ronda fejezetvég nemsokára, szerintem csak azért nem fognak kinyírni minket, mert tudni akarják, mi lesz a vége XD

ja, aaaaz a rész? Hmmm jah, az lehet, hogy nem túl szép tőlünk. Amúgy imádom a mostani részeket, olyan szomorúak, és mégis olvadok :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 27 (szerda), 19:58 
Billentyűzetgyilkos

bár lesz egy iszonyatosan ronda fejezetvég nemsokára, szerintem csak azért nem fognak kinyírni minket, mert tudni akarják, mi lesz a vége XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 27 (szerda), 19:36 
Fanficbúvár

de ne is szokjatok ám rá! :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 27 (szerda), 19:35 
Fanfic-faló

GYK írta:
de ugye nem függővéget hagytatok a holnapi fejinek? :D

olyat nem szoktunk :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 27 (szerda), 19:33 
Fanficbúvár

de ugye nem függővéget hagytatok a holnapi fejinek? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 27 (szerda), 19:32 
Billentyűzetgyilkos

Holnap lesz friss fejezet. :D aztán viszont kábé szerdáig nem nagyon, mert osztálykirándulunk, meg ilyesmi, szóval egy hetet valószínűleg várnotok kell majd a rá következő részre. De megéri, jaaaj, annyira imádom (imádjuk!) *.*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 27 (szerda), 7:33 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Sziasztok!

Nagyon jó lett az új rész :)

Frissítés? :wink:

D.G.

sziaaa
Köszi, örülünk, hogy tetszik :D
Csütörtökön vagy pénteken jön a következő fejezet, annyit elárulunk így előre,hogy a fejezet címe: Rajtakaptál
És nem biztos, hogy olyan értelemben, ahogy elsőre gondoljátok, szóval senki ne vonjon le következtetéseket :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 27 (szerda), 4:45 
Könyvmoly

Sziasztok!

Nagyon jó lett az új rész :)

Frissítés? :wink:

D.G.

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 26 (kedd), 12:41 
Billentyűzetgyilkos

megyek, megyek, csak mösönt telepítek ^.^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 26 (kedd), 12:35 
Fanfic-faló

Tania írta:
ma vagyok, sőt egész délután vagyok :D és mostmár van mindkét gépünkön net, szóval tényleg tolhatom estig, hugom meg átül amoda XD
okééé, és akkor írunk ma *.*

amúgy még mindig nem tudom X'D azt hallottam, délelőtt lesz, de megkérdezem holnap, bár az ofőnk soha nem tud semmit :D

gyere és ííírjunk :D szegény Christ úgy otthagytuk a kanapén, gyorsan elintéztük :D

ókéj :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 26 (kedd), 12:27 
Billentyűzetgyilkos

ma vagyok, sőt egész délután vagyok :D és mostmár van mindkét gépünkön net, szóval tényleg tolhatom estig, hugom meg átül amoda XD
okééé, és akkor írunk ma *.*

amúgy még mindig nem tudom X'D azt hallottam, délelőtt lesz, de megkérdezem holnap, bár az ofőnk soha nem tud semmit :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 26 (kedd), 10:04 
Fanfic-faló

Danny neve tök jó poén lesz :D meg Bubble neve is XD legalábbis nekem vicces :D

Reni, ma már leszel, ugye? megcsináljuk az új fejezetet, kibővítjük, aztán holnap felrakhatjuk a következőt, utána én úgsi elhúzok, és rád marad a friss XD

Egyébként lassan jön a bonyodalom, véget érnek a boldog évek :D de tényleg. Susant meg nem kell sajnálni, azért nem kicsit lesz jó neki sem :D illetve hát kinek mi a jó, de szerintem végül jól jár mindenképp.

(mikor derül ki, hohy mikor lesz a szóbelid? apa azt mondta, hogy ha 18án vagy 17én délután érsz, akkor majd inkább jönnek értünk visszafele, tehát hazahoznak minket, ha 16án vagy 17én délelőtt, akkor meg elvisznek :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 25 (hétfő), 17:56 
Billentyűzetgyilkos

hát nem :D de úgy asszem öt-nyolc fejezeten belül kiderül ám ^^

edit:
Zsóka, dobtam dzsímélt. elolvastam *.*

zseniális, imádlak. <33 és ez jó is itt fejezetvégnek, nem? csak kevés, szóval esetleg inkább a közepébe kéne még betoldanunk valamit, de mindegy, ezt leírtam ott, ne itt spoilerezzünk : DDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 25 (hétfő), 17:51 
Fanficbúvár

áhh, okés :D
de gondolom most még úgy sem fogjátok elárulni :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 25 (hétfő), 17:41 
Billentyűzetgyilkos

persze, és van is jelentősége, majd ki fog derülni ^.^ nincs itt semmi sem "csak úgy" beleírva :D hehe ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 25 (hétfő), 17:33 
Fanficbúvár

Tania írta:
tényleg, egyébként senkit nem érdekel, mi a vezetékneve?

hát most, hogy így mondod... bár nem tudom, ez a Danny G tök jól hangzik, és nekem spec fura lenne tudni a vezetéknevét :D
(zárójelesen: egyáltalán kitaláltátok, hogy mit takar a G? XD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 25 (hétfő), 17:29 
Billentyűzetgyilkos

naaa de jót elbeszélgettetek itt :D közben felugrottam egy pillanatra, mondván kell a pihenés két irodalomtétel között. válaszolgattam a kritikákra (anyu, ezek szerint csak nem sikerült kiszűrni az összes random Alexet), meg benéztem ide is.

Ha nem jössz fishingre, akkor is össze kell futnunk valamikor! Én is szívesen átugrok Orfűről Pécsre, a fesztivál után (előtte én is megérek angolból XD), szóval tökjó lenne *.* sziget nekem nem valószínű, hogy összejön, de szinre nem akarsz jönni? (apropó, és te, Zsóka?)
nekem is itt egy e-mailcím, meg egy msncím:
tatjana.hellosteve@gmail.com
tatjana_hellosteve@hotmail.com

de hogy ne legyen off:
igen. ő itt Bubble. Avagy a rajongó énünk megtestesítője. ^^ De nem muszáj, hogy Dannynek rossz legyen, majd kitalálhatunk neki is valami befejezést. Mit szólnátok, ha beszállna a bátyja mellé a családi vállakozásba, és doktor Danny akárki lenne? X'DD (tényleg, egyébként senkit nem érdekel, mi a vezetékneve?)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 25 (hétfő), 16:36 
Fanficbúvár

hűű, hát ezen a képen tényleg elég őrültnek néz ki :D :g :g

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 25 (hétfő), 15:22 
Fanfic-faló

És akkor kép az új szereplőről:

avagy Ő lenne Bubble :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 25 (hétfő), 13:04 
Fanfic-faló

Új fejezet adminkézre adva!

Cím: Kicsit feldob

Leírás: Danny G unottan tengeti az életét, és már kissé idegesen falaz a két srácnak. Aztán egy nap Susan érdekes hírrel szolgál, amin Danny rendesen ledöbben. Hogy egy kicsit elfelejthesse az egészet, Mitch és ő elmennek a Little Starsba csajozni egyet. A horogra két szép hal akad, és az egyik, úgy tűnik, aranyból van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 21:55 
Fanfic-faló

okés, majd átmegyünk egy offtopicba részleteket egyeztetni :D

köszönjük szépen az aktívságot, meg a marha hosszú kritikákat, amiket tőled kapunk *.* szia :-*

holnap pedig friss fejezet ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 21:51 
Fanfic-faló

Luciatus írta:
esetleg van gmailed? gaylucius[kukac]gmail[pont]com - ha van, vegyél fel csevegésre, ha nincs adj valami mailcímet, és írok a fesztekkel kapcsolatban :D tényleg összefuthatnánk *.*

gmailem sajna nincsen, de akkor adok egy emailcímet: lampakorte[kukac]citromail[pont]hu - itt vagyok még a legelérhetőbb.
és igen, akkor ha nem is fishingen, de valahol tombolhatnánk egy koncert erejéig. : D majd akkor írjatok, én is írok, hogy mi van - meg, ide is felnézek, elég rendszeresen, majd valamelyik offtopicot még jobban leterheljük. : D
most viszont lépek, mert holnap sajna ismét csak fel kell kelnem. sziasztok, Lányok, még jelentkezem! *lelkes*
:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 21:40 
Fanfic-faló

Villette írta:
jajne.. *befogja a fülét* *őszintén elkezdett aggódni dannyért* akkor most már eldöntöttem, kit jelölök be kedvenc szereplőmnek. : D

node: hmhm. még megfontolom - mmint a zenekarunkat és fishinget. : D sajna, csak az egyiknek látom értelmét.. és az nem a samplemen.. XD de, most így a zéreccségi is bevillant. nyekk. asszem, kibontom lassan a behívómat, és még egyeztetek. viszont szigetre ha tudtok, mindenképpen kimehetnénk, kispált nem szereti körülöttem sok ember..XD

Danny az álompasi esküszöm XD de tényleg :D

esetleg van gmailed? gaylucius[kukac]gmail[pont]com - ha van, vegyél fel csevegésre, ha nincs adj valami mailcímet, és írok a fesztekkel kapcsolatban :D tényleg összefuthatnánk *.*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 21:37 
Fanfic-faló

Luciatus írta:

óh ne tedd :D azt tudom, hogy hetijegy 6500 pénz :) de akár tényleg elmegyünk Pécsre délután, és összefutunk :)

szegény Danny, neki a végkifejlet nem túl szerencsés, viszont addig nagyon jól ellesz :) kíváncsiak vagyunk, hogy hogy fog majd tetszeni nektek az új szereplő :D

jajne.. *befogja a fülét* *őszintén elkezdett aggódni dannyért* akkor most már eldöntöttem, kit jelölök be kedvenc szereplőmnek. : D

node: hmhm. még megfontolom - mmint a zenekarunkat és fishinget. : D sajna, csak az egyiknek látom értelmét.. és az nem a samplemen.. XD de, most így a zéreccségi is bevillant. nyekk. asszem, kibontom lassan a behívómat, és még egyeztetek. viszont szigetre ha tudtok, mindenképpen kimehetnénk, kispált nem szereti körülöttem sok ember..XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 21:32 
Fanfic-faló

Luciatus írta:
egyébként nem hiszem, hogy Lovi azonosulna Alexszel, vagy bármelyik másik szereplővel. Szóval odaadni is úgy adnánk oda, hogy ők ihlették, de semmi közük hozzá konkrétan :D

egyébként a Skunk Skins név is onnan indult, hogy elkezdtünk szórakozni, hogy a Kispál és a Borz, az angolul Smallpaul and the skunk, és hogy milyen jól hangzik. Ami még a srácokhoz kötődik, az nyilvánvalóan a fejezetcímek, meg az utalgatások számokra, de nem tudjuk, abból kinek mennyi esik le :D

szerintem ha értékelik és komolyan veszik, akkor még külön elszórakoznának azzal, hogy kikeresik a kis jelzéseket - például ha monnyuk már nekem az utolsó résznél a mol kutas effekt nagyon tetszett, szerintem őket sem hagyná hidegen. : D
szóval, hogyha tényleg értékelik a közönségüket - és miért ne tennék? ez lenne a lényeg -, akkor valamit jelentene nekik. meg, egy próbát mindenképp megér. nagyon frankó. : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 21:28 
Fanfic-faló

Villette írta:
én addig lehet, hogy ki is lépek - pont ma vesztünk össze. kicsit elegem van a vasárnap reggeli próbákból.. meg az agonizálásból. XD

mondtok egy árat, hogy mennyibe fájna fishing nékem? mert most már egyre jobban körvonalazódik bennem, hogy menni akarok. :D vagy akkor pécsről felpattanok buszra, vagy itthonról zúzok le - de még semmi sem biztos. főleg, hogy perpill. még nem tudom, hanadikán szóbelizem, de jajj.. erről asszem, még beszélnünk kell, és most is csak azért mertem erről itt offolni, mert modinéninek válaszolok. :D

engem dannyék is igen-igen érdekelnek ám. : D

óh ne tedd :D azt tudom, hogy hetijegy 6500 pénz :) de akár tényleg elmegyünk Pécsre délután, és összefutunk :)

szegény Danny, neki a végkifejlet nem túl szerencsés, viszont addig nagyon jól ellesz :) kíváncsiak vagyunk, hogy hogy fog majd tetszeni nektek az új szereplő :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 21:26 
Fanfic-faló

Villette írta:
hát, az álarcban mi a pojén? XD
szerintem kapnátok tőle egy csokor respectet. nem vagyok képben, vajon hány rajongójától kaphat alkalmanként bármi ilyesmit, de szerintem díjazná - ő is csak ember. és, ilyesmit meg végképp nem kap minden nap. :)
na, erről eszembe jutott egy másik sztori..XD ((szeparéban nem engedtem magam elé a pulthoz, mondván én is ugyanide várok..XD))

((zenekarunk meg - egyébként samplemen XD -.. eddig csak a 'tarcsai fesztre jutottunk ki, az is vicces vót..XD nem akarjuk elkapkodni a dolgokat. :D - :lol: ))

áh én elrángatom Renit odaadni, az tuti :) maximum (reméljük) soha életében nem nyitja ki, de mi biztos emlékezni fogunk rá :D

egyébként nem hiszem, hogy Lovi azonosulna Alexszel, vagy bármelyik másik szereplővel. Szóval odaadni is úgy adnánk oda, hogy ők ihlették, de semmi közük hozzá konkrétan :D

egyébként a Skunk Skins név is onnan indult, hogy elkezdtünk szórakozni, hogy a Kispál és a Borz, az angolul Smallpaul and the skunk, és hogy milyen jól hangzik. Ami még a srácokhoz kötődik, az nyilvánvalóan a fejezetcímek, meg az utalgatások számokra, de nem tudjuk, abból kinek mennyi esik le :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 21:26 
Fanfic-faló

Luciatus írta:
Villette, úgyis ott lesztek Pécsen, nem futunk össze majd? :D

én addig lehet, hogy ki is lépek - pont ma vesztünk össze. kicsit elegem van a vasárnap reggeli próbákból.. meg az agonizálásból. XD

mondtok egy árat, hogy mennyibe fájna fishing nékem? mert most már egyre jobban körvonalazódik bennem, hogy menni akarok. :D vagy akkor pécsről felpattanok buszra, vagy itthonról zúzok le - de még semmi sem biztos. főleg, hogy perpill. még nem tudom, hanadikán szóbelizem, de jajj.. erről asszem, még beszélnünk kell, és most is csak azért mertem erről itt offolni, mert modinéninek válaszolok. :D

Luciatus írta:
Közben próbáljuk megtrartani a zenekari létet, és foglalkozni a mellékszereplőkkel is, és igyekszünk a realitás talaján maradni :)

engem dannyék is igen-igen érdekelnek ám. : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 21:19 
Fanfic-faló

hát, az álarcban mi a pojén? XD
szerintem kapnátok tőle egy csokor respectet. nem vagyok képben, vajon hány rajongójától kaphat alkalmanként bármi ilyesmit, de szerintem díjazná - ő is csak ember. és, ilyesmit meg végképp nem kap minden nap. :)
na, erről eszembe jutott egy másik sztori..XD ((szeparéban nem engedtem magam elé a pulthoz, mondván én is ugyanide várok..XD))

((zenekarunk meg - egyébként samplemen XD -.. eddig csak a 'tarcsai fesztre jutottunk ki, az is vicces vót..XD nem akarjuk elkapkodni a dolgokat. :D - :lol: ))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 21:17 
Fanfic-faló

Villette, úgyis ott lesztek Pécsen, nem futunk össze majd? :D

na de jön az on rész:

igen, ez az egész történet szülinapi ajándék Lovasinak, aki lehet, hogy belelapoz, és az orfűi tóba fojtja magát.

az alap az végig a Chris és Alex közti viszony lesz, és hogy hogy alakul a kapcsolatuk a külső tényezők miatt. Közben próbáljuk megtrartani a zenekari létet, és foglalkozni a mellékszereplőkkel is, és igyekszünk a realitás talaján maradni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 21:06 
Billentyűzetgyilkos

lehet, hogy egy cenzúrázott verziót megkap, de csakis álarcban merem a kezébe adni X'DDD

gyertek fishingre zenekarostul, aztán ott csapjatok egy random koncertet
(még egy szó, Zsóka, amire rászoktatsz...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 21:04 
Fanfic-faló

Tania írta:
igen, hát úgy indult a dolog, hogy írjunk róluk valamit, és majd adjuk oda neki.

hát ez lett belőle... X'DDD fishingen terveztük, hogy majd odaadjuk neki, mondván úgyis szülinapja lesz :D

áh, ez nagyon beadná. :D ez mekkora!
((kezdem megfontolni ezt a fishinget, hogy fene a zenekarunkba, úgyis csak döglődünk..XD - csak, monnyuk abból jönne a kedvem - értsd: kezdőtőke - az egész nyárhoz..XD))

node: és hogy ilyen hosszasra sikerült, azért még adtok nekijje belőle egy darabkát? vagy, elkanyarodtatok az alapgondolattól? - amit mi egyáltalán nem bánunk..XD - mmint a történetet illetően. szerintem ha már ott lesztek, mindenképp csináljátok meg. adjatok neki szeheheretet! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 20:58 
Billentyűzetgyilkos

igen, hát úgy indult a dolog, hogy írjunk róluk valamit, és majd adjuk oda neki.

hát ez lett belőle... X'DDD fishingen terveztük, hogy majd odaadjuk neki, mondván úgyis szülinapja lesz :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 20:57 
Fanfic-faló

Luciatus írta:
de valahol kell egy vonal majd mostanában, hogy a történetet felhasználjuk az eredeti küldetésére, avagy szegény Lovi orra alá nyomjuk :)

ez komoly? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 20:51 
Billentyűzetgyilkos

óóóó, a kedves moderátornénink biztos nem olyan szőrösszívű, megbocsájtja, ha egy-két a sztorival kapcsolatos megjegyzés végére betoldasz egy ilyen sztorit *.*

amúgy szerintem elég hosszú lesz, de valahol én abba akarom hagyni, hogy tudjunk írni második részt. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 20:48 
Fanfic-faló

óóó hello Villette :D

hát így konkrétan számszerűleg még nem tudjuk, de nagy vonalakban meg van a sztori, és a huszonvalahány fejezetig (nem tudok pontosat, mert eddig vagy hármat spontán betoldottunk XD) kész is részletesen a vázlat :) de valahol kell egy vonal majd mostanában, hogy a történetet felhasználjuk az eredeti küldetésére, avagy szegény Lovi orra alá nyomjuk :)

(mi szerintem nem fogjuk kibírni, hogy ne kérjünk közös képet, és tavaly nagyon rendesek voltak ilyen téren :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 20:39 
Fanfic-faló

egy szerény kérdés: milyen hosszúra tervezitek a sztorit?
van v’mi elképzelés, vagy ameddig a fiúk bírják? XD – nem t’om, most ez honnan jött nekem, csak érdeklődnék, így Ti ketten mekkora világsikerben gondolkodtok – mmint hosszmértékben. – heehee, itt danny val’szeg beszólna..XD
és a képek nagyon tetszenek. :D

egyébként válasz a kritika reag.-omra:
neem, nincsen közös képünk andrással, hirtelen nem is volt nálunk gép – telefonnal meg azért elég TRÉfás lett volna -, ő sem volt olyan hangulatban, meg azért a srácok sem annyira „pixelmexállottak” – én sem kaptam akkora fangörcsöt. csak csendes áhítattal lestük a mestert. : D egyébként még mesélhetnék ilyen élményeinkről, de ez mégis egy ficblog.. XD

*kipOFF*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 20:34 
Írópalánta

Luciatus írta:
amit ígérhetünk:

- bejön egy új szereplő, aki majd fontos lesz, holnap kaptok képet is róla :D

- a főszerepben ezúttal Danny és Mitch lesz

- még nem lesz angst, yeah :D

:D :D hétfőt ennyire már jó rég vártam :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 20:26 
Fanfic-faló

amit ígérhetünk:

- bejön egy új szereplő, aki majd fontos lesz, holnap kaptok képet is róla :D

- a főszerepben ezúttal Danny és Mitch lesz

- még nem lesz angst, yeah :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 20:20 
Fanficbúvár

Nem, de attól a nemlétező agytekervények beindulnak, aztán vagy bejön, vagy nem xD

*várakozó álláspontra helyezkedik a holnapot illetően*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 20:20 
Billentyűzetgyilkos

csak azt, hogy ez még nem lesz angst XDD de az még jóóval odébb lesz :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 20:19 
Fanfic-faló

GYK írta:
ésésés mi a címe? :D

Kicsit feldob :D ezzel nem sokat árultam el szerintem XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 20:16 
Fanficbúvár

ésésés mi a címe? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 20:04 
Billentyűzetgyilkos

:D már cím is van. szeretni fogják ezt a részt :D meg még a következőt is. aztán a többit már... meglátjuk ^^ (énigen.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 20:01 
Fanfic-faló

Tania írta:
jóóó ^^ bár lassan utolérjük magunkat. :D mármint most felrakjuk a kilnecedik fejezetet, és amúgy a 11.-et írjuk, aztán többet kell majd várniuk, ha nem végzünk időben :D

akkor felrakom hétfőn :D úgyis kész van már komplett :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 19:54 
Billentyűzetgyilkos

jóóó ^^ bár lassan utolérjük magunkat. :D mármint most felrakjuk a kilnecedik fejezetet, és amúgy a 11.-et írjuk, aztán többet kell majd várniuk, ha nem végzünk időben :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 19:36 
Fanfic-faló

Tania írta:
szerintem kedd, bár felrakhatod hétfőn, csak én akkor nem leszek. :D de legyünk rendesek, ne várassuk őket keddig... XD

akár feltehetjük ma este is, aztán holnap délelőttre fennlesz :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 19:21 
Billentyűzetgyilkos

szerintem kedd, bár felrakhatod hétfőn, csak én akkor nem leszek. :D de legyünk rendesek, ne várassuk őket keddig... XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 23 (szombat), 23:41 
Könyvmoly

Luciatus írta:
szóóóval akkor most már biztos, hogy legkésőbb kedden (de lehet, hogy hétfőn) új fejezet :)

Hurrá! Hurrá! Hurrá! :D

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1399 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra