Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 09 (kedd), 19:42

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 137 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 24 (péntek), 10:09 
Könyvmoly

Szija, Maya!!! :D

Megint jelentkezem, de csak azért, hogy a prológus elolvasását jelentsem.

Kíváncsi lennék, hogy Berkenyééknél miért Dézsi-re esett a választásod, és miért lett a kistesója Zsófia? Az olyan sablonos a Berkenyéhez, Líviuszhoz, de még a Benjáminhoz képest is, nem? Vagy csak én érzem így?

Amúgy nagyjából már tisztában voltam a dolgokkal, azt pl. tudtam, hogy Nárcisznak egy tesója van, a Johi, és hogy ők Havasik. Szóval a Havasi család nálam tiszta volt.
Berkenyééknél egyedül a kis Benjiáminról feledkeztem meg, és Gebiéknél pedig aztán semmit nem tudtam. xD Arra emlékeztem, hogy vannak tesói, nem is egy, de ott aztán voltak problémák.

Mindenesetre nagyon tetszett ez a kis útbaigazító, és kívncsian várom a fejezetet is, remélem, nem késik már sokat....

*jaaaaj, kykyke szegény öreg csontjai, amit a Johi-féle ölelés totálisan szétroppantott, de azért naaaagyon örült neki*

Ó, nézem ám a kritikát, láttam, csak mindig elmegy a kedvem a történttől, ha látom azt a sok robot-kritikát, olyan életkedvlesújtó, te! Ne tudd meg...

Ja, és még valami, csak mert én ebben igen szőrszálhasogató lennék ... Szóval, ha azt írod, hogy KyKy, akkor a K betűk nagyok, de az y-ok kicsik, vagyis: KyKy. Ha viszont már az alacsonyító jelzőt is használjuk, mint kykyke, akkor itt minden betű kicsi, hiába kell egy nevet naggyal írni, ez akkor is és mindig kicsi.
Barátnőimnél sajnos csak a KyKy-forma nem rögzült, de szerintem ha nem lennének lusták, a kykykét is naggyal írnák. xD
Bocsánat, hogy ilyenekkel zargatlak, de most te is elismered, hogy, ugye, hogy szebb így: KyKy, mint Kyky...

Khm... *zavart torokköszörülés, egy félénk pillantás a reméljük nem fullánkját mutató Maya méhecske felé, majd egy jólirányzott kilövés, ahol visszaadja a Johi-féle, "jobbhakapaszkodszareggelidbe" szorongatást, miközben boldogan kacarászik, hogy ilyen szimpatikus emberek is vannak a Merengőn mint te*

Hát... KyKy voltam, mint mindig...

Ja, és mindjárt írok neked pü-t!!!!! :)

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 24 (péntek), 8:44 
Írópalánta

Egy kis fennakadás van, feltöltöttem a prológust, de így az első fejezet átmenetileg hiányzik. :shock: De ne aggódjatok, amint az adminok felengedik a fejezetet, az is meglesz!

Az új, 0. rész viszont már megtekinthető!
Címe:
0. Prológus - Családbaigazítás

31. Halottak vagy élők napja? is fenn van, már csak az adminokra kell várni! :-D

Ezenkívül kicsit formáztam a fejezeteket. Most már mindnek megvan címe "belül" is. :)

Jó olvasást!
Maya

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 24 (péntek), 8:37 
Írópalánta

Jaj, KyKy, olyan jó, hogy ilyen örömet szerezhetek!:D

Ne is mondd, hidd el, sajnálom nagyon! És tökéletesen megértem, hogy meg tudtad volna fojtani őket egy kanál vízben...

Á, igen, tudom, a 40 tényleg szép fejezetszám lenne, de ha úgy vesszük, prológussal és epilógussal pont annyi. :-D
(+Melléklet, de az tényleg csak melléklet, noha irtó fontos információk lesznek benne....)

Viszont a Múzsával kapcsolatban ki kell ábrándítsalak egy picit, mert azzal a fantasztikus műfajba szeretnék kicsit bebűnözni (van ilyen szó egyáltalán? :-? :-P).

Ja, és TESSÉK ÉSZREVENNI, hogy hagytam kritikát a Vörös bársony eddigi utolsó fejezeténél! :x

Újabb csóközön és Johanna-féle *jobbhakapaszkodszareggelidbe* ölelés! :-* >:D<

Maya

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Maya Silver 2009 július 24 (péntek), 10:47-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 24 (péntek), 7:40 
Írópalánta

*szégyenében elbujdosik az asztal alatt, így aztán elég körülményes válaszolnia*

Hááát, igazad van, Ailana, de az a helyzet, hogy a többi ihlet nem hagy nyugodni, ezért az a terv bizony (:oops:) kicsit valóban megváltozott. De nem mondom, hogy végérvényesen, ha kedvem szottyan majdan, bármikor fogom tudni folytatni. :)
Remélem, ez valamennyire megnyugtat és megbocsátást nyerek.... *félénken kiles az asztal alól, részben azért, hogy lássa a billentyűzetet*

Többet nem tudok felhozni a védelmemben, a továbbiakban ragaszkodom az (nemlétező) ügyvédem jelenlétéhez!:D

Feloldozásban reménykedő csóközönt küldök! :-D

Maya
:-* :-* :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 24 (péntek), 6:55 
Könyvmoly

Jaaaj, hála istennek, hogy délelőtt érkezik az új fejezet, mert sajnos velem tragikus eset történt... le kell mennem hétvégén a mamámékhoz, pedig én már több mint egy éve, plusz legalább egy hónapja FIXEN tudom, hogy e hétvégén én Hp6-ot nézek, és ennek ellenére anyámék lekényszerítenek...
Ne tudd meg, tegnap egy kiskanál forró vízben tudtam volna lemészárolni az egész családot... :evil:

Na, mindegy... Ezt csak azért írtam, hogy tudd, miért örülök ennyire az új fejezetnek. Valószínűleg ez lesz az utolsó összekötésem a civilizációval... xD Ott nincsen számítógép, a netről meg ne is beszéljünk... most szólj hozzá! (És sajnálj!) :( Annyira szomorkás vagyok, de mindegy... legalább My Flowerst olvashatok!!!! ^^)
Jippijé-jippijó! <:-P

Mindjárt vége van? Már csak nyolc fejezet? :( Miért pont 38? Legyen inkább 40, az olyan szép szám! :P
Vicctől eltérve, tényleg, őszintén sajnálom, hogy vége lesz, de legalább ekkora izgalommal várom a Múzsa c. történetedet, ami remélem, ugyanilyen varázslatosan hétköznapi, kikapcsoló történet lesz, teli romantikával. :P Persze, nem kell, hogy csöpögjön, de tudom, hogy te mindig eltalálod az ideális mennyiséget mindenből, és mértékkel használsz mindent. :)

Na, akkor ma még majd kapsz tőlem kritexet az új fejezetedhez, remélem olyan 11 körül már 100%-osan fent lesz, akkor tudok csak visszanézni majd. :)

Két nagy, nyálasan cuppanós pusszancsot küldök neked a két pofidra, és egy csontropogtató ölelést! :D

Aloha
Kriszti

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 20:58 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Hurrá, éljen!!! :lol: És egyben sok-sok brühühűűűű :cry: !!!!
És akkor most magyarázok! :-P

Egyrészt nagyon örülök, hogy látod a végét (a kiadás miatt), nagyon nagyon büszke leszek és vagyok ám rád! De másrészt immáron elénk is elénktártad a végsőt... :-( Vagyis olyan 35 körül én már gyászruhában fogok ténferegni és halálravált arccal járkálok majd... :? Nem tudok még elbúcsúzni tőlük! Egyszerűen imádom őket, minden szereplődet, képtelenség búcsút mondani a történetnek! Nincs is rá szó, mennyire szeretem!!
De várj! (megvilágosodott a villanykörte a fejében és most felettébb örül a nagy eszének :lol: - közben pedig még mindig nem találja a kis csillagocskát itt ezen a fránya laptopon :S )
Nekem egyszer azt mondtad, hogy minden hónapnak lesz története! Ezzel nyugtattál, mikor először kérdeztem rá, hogy ugye, sose lesz vége. Azt mondtad, ne aggódjak, mert sok van még, ráadásul ez még csak az ősz, van még három másik évszak is - vagy valami hasonlót írtál. Hát az a terv hová lett?? :o Gyorsan keresd meg!

Új ihletésű történet?? Jeee!! :lol: Repesve várom!
Legalább biztosan nem hagysz mindent Maya Silveretlenül! :-P
Ezt a kezdődő, jó szokásodat ne is hagyd el soha!

Örülök és szomorkodom is ám a bejelentésed miatt - én és az ambivalens érzelmeim mindennel kapcsolatban (a bonyolultak átka :oops:)

Puszillak és >:D< (ennek is fenemód örül, hogy erre a jelecskére legalább rátalált :-P)

Ailana

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 18:47 
Írópalánta

Folytatás 24-én délelőtt!

Fejezetcím: Halottak vagy élők napja?

És (most már talán biztos, de ki tudja, még elszaladhat velem a ló, mint ahogy az már sokszor megtörtént :wink: ), az egész történet összesen 38 fejezetes lesz + irtó hosszú Epilógus + rövidke Melléklet és lehet még egy családfaféleséges Prológust is írok hozzá. :-D

Ezenkívül örömmel jelenthetem, hogy már az új mű ötlete is megszületett a fejemben, minden valószínséggel a Múzsa címet fogja viselni. Többet egyelőre nem árulok el róla, még úgyis a My Flowers bűvkörében akarom, hogy éljetek. :D

Puszi mindenkinek!
Maya

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 18:36 
Írópalánta

Nincs harag. Így még tán jobban is örülök neki. :)

Hűha, elolvastam a pü-t. Jóóó, köszönöm szépen! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 13:13 
Betűmániákus

*beront*

Ötödik fejire repült egy kritix, ami tele van az én személyes marhaságaimmal! :roll: Ezért bo-ocs :oops:

Aztán írtam egy pü-t! A tartalma majd meglátod, mit rejt. Ha valami véletlen már világos lett volna előbbről, akkor azért szintén bocs.

Ha lenne még kérdés, akkor pü-ben válaszolok szívesen! :wink:

*kiront*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 22 (szerda), 18:13 
Írópalánta

Szia!!

Jupéé! :D:D:D
Ma már sajnos nincs időm rá (írnom KELL! :-D), de holnap repülnek a válaszok is!

Puszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 22 (szerda), 17:41 
Betűmániákus

Sziaaa!

Ismét két kritika repült a 3. és 4. fejezethez :) Majd megtalálod őket :-D

Lehet, hogy a mai nap folyamán még folytatom!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 22 (szerda), 9:47 
Írópalánta

Szia, Shanon!

Megtaláltam őket, válaszoltam is, és nagyon köszönöm! Borzasztóan örültem nekik!

Nem, nem hiszem, hogy valaha is meg tudnám unni a kritikákat, elegem meg pláne és garantáltan nem lesz belőlük! :-D Főleg ha ilyen szívmelengető és igényes darabok! :oops: :)

Kedvenc, óóó *hálát rebeg* :x

Puszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 19:13 
Betűmániákus

Sziaa! Megint én zargatlak :D

Hát, kíváncsiságom most se hagyott cserben, és elkezdtem olvasni :-P
Már két fejezetet elolvastam, mentek a is a kritikák, mert annyi minden eszembe jutott, hogy csak úgy pörögtem az ujjaim a billentyűkön...

Asszem nem árulok el nagy titkot, hogy nem egy kritika lesz a vége, mint, ahogy mondtam, hanem jó sok. Szerintem minden fejezetnél tartok egy beszámolót, szóval szerintem már eleged is lesz belőlem egy idő után... Reméljük, hogy nem annyira.

És repült a kedvencek részlegébe :)
A kritikákat megtalálod! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 18:38 
Írópalánta

Ó, nyugi KyKy, láttam ám a múlt hónapban a Te ajánlásodat is! Ilyesmit nem mulaszt el az ember! :wink:

Rendben, nem veszem ki. Igazság szerint kicsit sajnáltam is volna, de ha Te úgy gondoltad volna... :-D Azért örülök, hogy nem kell, belátom :-P

Igen, én is kicsit padlót fogtam. Csak az volt a szerencsém, hogy nem egyben jött a dózis. A vezetékneve ugyanis vagy átfolyt a fülemen, vagy nem is mondta, azt csak később tudtam meg végül a bátyámtól. Különben, azt hiszem, ott helyben elnyúltam volna a földön a meglepetéstől. :D
Egyébként (sajnos!) ő egyáltalán nem ilyen. :? Egy barátom osztálytársa, szülinap alkalmából találkoztunk. Kedves srác ugyan, de az én Áriszommal köszönőviszonyban sincs se kinézetileg, se másképpen. :D

Igen-igen az Álmodj velem! tényleg be kell kerüljön. Majd fogom is ajánlani, csak előbb még van pár behoznivalóm (ugyebár, Nálad is!)

Sok-sok puszi valakykykém! :-* :x

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Maya Silver 2009 július 26 (vasárnap), 10:07-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 18:27 
Írópalánta

Szia, kedves Shanon widow!

Először is köszönöm szépen a gratulációt! :-D

Másodszor pedig leszögezem, hogy nagyon is érdekel, hogy a listádra kerültem! Igazság szerint már irigyellek egy ideje Ailanától. :-P (Mármint, nem, egyáltalán nem azt szeretném, ha őt nem véleményeznéd, dehogy! Csak tudom, hogy Te nagy kritikaíró vagy, és úúgy de úúgy sajnáltam, hogy engem eddig kihagytál :-( :-D )

Szóval, türelmesen várom a megjelenésedet, a nyomaidat. :roll:

Maya

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 14:56 
Könyvmoly

Gratulálok, Maya a kiemelt helyezettért!!!! :D Sajnos, én e hónapra nem ajánlottam, mert ilyenek nem jutottak eszembe, :oops: de előző hónapban bizony ajánlottalak nagyon is!!! :D

Nehogy kivedd! Szerintem nincsen vele semmi baj!!!! Azért mert Berke és az én agyam nem ugyanúgy kattog, még nem kell eltűntetni onnan, sőt! :D Ezzel kicsit megembereltél, hogy igenis néznem kell a környezetemben élőket is, nem csak a közvetlen közelemből. Nagyon is jó, hogy benne van, és egyáltalán nem baj, bocsánat, ha azt éreztettem veled, hogy az lenne, isten ments! Dehogyis-dehogyis... huhh

Részben Berke miatt olvastam, de Áriszék gyerekkora is lenyügöző volt, szóval, azt is el kellett olvasnom még egyszer, így meg ment az egész fejezet! :DDD

Jaj, igen! Vezetéknevet akartam írni a keresztnév helyet... ufff *homlokához csap, amiért ilyen figyelmetlen volt* Szóval ugyanez volt a neve? Virágh Árisz? Anyáááám... :O Ezért az nem lehetett semmi, szerintem én döbbenetemben padlót fogtam volna. xD :D És mesélj! Hol találtad meg őt? Hogyan?
Ááá! Szerintem ez már több, mint véletlen. xD
És ő is ilyen helyes? Esetleg nem szereti a hajókat? :P:))

Na, hagylak, és sok-sok gratulációt küldök megintcsak, mert megérdemelted a kiemelt helyet!
Már csak Ailana Álmodj velem!-jét kell betetetni valamelyik hóra, barterika KUNY-ját, és a boldogságba fogok belehalni. :D

Sok-sok cuppantos, a Maya méhecskének, az édes-kedves valakitől. :P

:x :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 14:48 
Betűmániákus

Sziaaa!

Először is, gratulálnék a kiemeléshez :)

Másodszor pedig, csak szólnék, hogy hamarosan belekezdek a műved olvasásába, szóval várhatsz majd egy kritikát, valamikor... nem tudom pontosan mikor. Most belekezdtem egy nagyon hosszú ficbe, de utána már a törid is esedékes lesz. Listán van.

Bár, ez nem tudom mennyire érdekel, de azért szóltam :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 14:20 
Írópalánta

KÖSZÖNÖM AZ AJÁNLÁSOKAT, KÖSZÖNÖM, HOGY NEKTEK KÖSZÖNHETŐEN, KEDVES OLVASÓIM, KIEMELT LEHETTEM!!!

Ölel mindenkit, a boldog Szerző :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 14:18 
Írópalánta

Akkor ez a helyzet kölcsönösen előnyös ezek szerint. Mindketten vigyorgunk, mint a tejbetök. :D

Most az jutott eszembe róla, hogy ez kicsit olyan, mint a gombák meg a fenyő szimbiózisa. :-D

Jajj, kedvenc. De jó... :oops: :x

Azért, remélem, nem zavaró, hogy elgondolkodtattam rajta. Én szükségesnek éreztem, meg kellett osztanom az információt a kedves Olvasókkal. :) De ha nagyon nem illik oda, akkor kivehetem... Csak szólj.

Berke pedig jön, és tarol tovább kíméletlenül, és ha tudná, hogy miatta még egyszer elolvastad a fejezetet, akkor még jobban elszállna magától. Úgyhogy jobb, ha vigyázok, nehogy megtudja, mert már így is alig bírok vele. ;)

:-* Pusziii Kykkancsom! >:D<

Maya (a tejbetök méhecske, aki egy kis méz(esmázzal), úgy érzi, fogott egy édes-kedves valakit) :D

u.i. Nem, nem a keresztneve. Az a neve, hogy Virágh Árisz. Ennyire nagy az egyezés. És mikor megismertem, már rég meg volt alkotva a fejemben a Virág vezetéknév is, mivel Írisz már ki volt találva teljes egészében. Szóval, fura nagy véletlenek vannak a világban. :shock: :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 10:49 
Könyvmoly

Ó, Maya! Te édesen kínzol engem, ugye tisztában vagy vele? :D

Egyszerűen imádom ezt a kis történetet, állandóan azon agyalok, hogy mikor fogod kiadatni könyvben. Még egyszer elolvastam ma, képzeld, mert annyira tetszett a Berkés rész, hogy muszáj volt még mosolyognom ezen az egészen. :D

És utána meg elolvastam a kritikaválaszodat, és... :oops: jaj, úgy meghatódtam, olyan jól esett, hogy azóta is egész nap vigyorgok... sokkal jobb érzés másnak örömet okozni, mint magadnak, és ezt csak most kedzem el tapasztalni, képzeld! Igazából miattad/miattatok van. Mikor Neked vagy Ailanának írok egy kritikát, és ilyen szívből jövő meleg, választ kapok rá, teljesen átértékelődik bennem az, hogy én jobban szeretek kapni... nem... már nem... És ez olyan jó érzéssel tölt el!

Annak, meg annyira megörültem, mikor olvastam, hogy Berke hatalmat kap szereplésileg, hogy tejbetökké alakultam, aki nem tud más, mint vigyorogni. :) :D

Ahh! Tisztára megkedveltelek, és azt hiszem, hogy attól az ölelgetéstől nem félek, mert én legalább olyan intenzitásút küldök neked, ami 200km/h-s sebességgel száguldozik feléd, egy rakatnyi pusszancs körében. :)

Nos, azzal meg megint csak egyet értek, hogy, ha te sem csalódtál a fejezetben, akkor mi sem fogunk. :D Egyik kedvencem lett!!!! (L)

Hajrá, Berke!

Aloha és pápá: Kykkancs :D

Jaaaaj: Ui.: Virágh keresztnevű pasi? :D Hoppá, hát... de, ez durva...

Egyébként meg a másik kérdésedre válaszolva, szerintem én nem gondolkodnék el azon, hogy a legjobb barátnőm tesója miért akarna ide/oda költözni, ahova. Vagyis, nekem nem jutna eszembe ilyesmin agyalni, elég nekem a saját problémám, meg néha-néha a barátnőimé, nemhogy annak a kistesójáé, de én néha elég kifordított vagyok... amúgy meg aztuán, hogy olyan jól megagyaráztad a dolgot, végképp nem jutna eszembe, mert ezt én is logikusnak tartom. :D Bár, én nem érek fel a Zseni agyakhoz, nekem nem olyan kifejlett még a gondolkodásom (19 egész évesen... -.-), szóval ez lehet az oka... :( De sebaj! :D Ahhoz épp elég szuper, hogy örömet okozzak!!!!

Cijja, Maya (a méhecske :P)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 20 (hétfő), 12:17 
Írópalánta

Új fejezet fenn!

Címe: Kincset érő emlékek

Remélem, tetszeni fog. Bár ha nekem tetszik, csak nem csalódtok Ti sem benne :-P :)

Maya

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 20 (hétfő), 11:04 
Írópalánta

Szia, KyKy!

Még szép, hogy nem bánom! :-D Zaklass csak, amikor épp kedved tartja, egy hangyányit sem bánom. Sőt... :x :oops:

Berke-függőségi esetben jó hírrel szolgálhatok Neked, egy időre ugyanis pofátlanul átveszi az uralmat a fejezetek felett. :lol: :-P

Mindjárt rakom is fel a folytatást, remélem tetszeni fog, nekem nagy kedvencem az a fejezet.

Puszii:
Maya

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Maya Silver 2009 július 24 (péntek), 10:48-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 20 (hétfő), 10:53 
Írópalánta

Köszönöm, Lyliana, már válaszoltam is! :-D És remélem, mihamarabb folytatnom kell majd a nyomolvasást! :oops: :roll:
Puszi!
Maya

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 20 (hétfő), 8:45 
Könyvmoly

Szió Maya! :)

Végre ide is eljutottam... huhh! =P~
Remélem, nem bánod, hogy itt is zaklatollak, de úgy gondolom, muszáj volt legalább tudatni, hogy olvasom a topikodat. :)

A kiegészítések nagyon jók lettek, nagyon tetszenek! Főleg a nárciszos jelenet, de azért - természetesen -, a lilis és george-s is jó lett, mint minden, amit írsz. :P

Húú, most nem is tudok mást mondani, mint azt, hogy izgatottan várom a következő részt, amivel megörvedeztetsz, és amibe - remélhetőleg - sok Berkenye lesz. :P Ne haragudj, de Berke föggővé tettél. :) Imádom a karakterét. :)

Pusszantalak

KyKy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 19 (vasárnap), 19:46 
Ó-nagy-admin "backstage"

Jártam ma nálad, hagytam lúdnyomokat. :)
Nem csalódtam, tudtam én, hogy különleges sztori, mikor hónapokkal ezelőtt felvettelek a listámra. :D Végre volt időm is alaposan megízlelgetni. Később még folytatom, csak megint időt kell lopnom valahonnan, valakitől. Addig is jó írogatást! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 15 (szerda), 9:50 
Írópalánta

Újabb kis átírás eszközlődött az egyik régebbi fejezetben:

"Nárcisz engedelmesen pillantott a tükörképére: búzakék szemek, hosszú szőke haj, világos bőr, fehér ruha, fűzöld cipő…
- Na? - toporgott Gerbera.
- Öhm… Tél? - kérdezte Nárcisz bizonytalanul.
- Jaj, dehogy!- toppantott Gerbera türelmetlenül a lábával. - Tavasz, te lökött. Nézd csak meg, egészen olyan vagy, mint akár az első tavaszi kis hóvirág. Sőt, nahát, még a neved is stimmel! Mármint a Havasi. De jó! - örvendezett a lány felfedezésének.
- Nem tudom, Gebi, engem az is a télre emlékeztet.
- Ugyan már! A tél egyszerűen nem passzol a személyiségedhez. Viszont, ha az én verziómat nézed, a tavasz tökéletesen illik hozzá - melegedett Gerbera egyre jobban bele a témába. - Hogy szeretsz alkotni, hogy szereted az esőt, hogy olyan érzékeny vagy, mint az első tavaszi hajtások, meg… hú, még egy csomó minden. Nem is tudom most így felsorolni.
- Tudod, te meg éppen olyan bolondos vagy, mint az ősz! - nevetett fel erre már Nárcisz. - Hallod, Gebi, ez tényleg nem rossz gondolat. És ha te vagy az Ősz, én a Tavasz, akkor a Nyár pedig…"

Csak azért, mivel Nektek nem volt egyértelmű, hogy Nárcisz a tavasz, ezért neki se legyen rögtön az. :)

Valamint egy régebbiben radiátor fellehetőségéről írtam a kisházban. Ez törölve, kandalló van. :)

Puszi mindenkinek!

Maya

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 13 (hétfő), 20:07 
Írópalánta

Halihó!

Örömmel jelenthetem, hogy 14-én felteszem a 29. fejezetet.
Címe: Az a titokzatos idegen

Remélem, jól szórakoztok majd, és sok kritikát is hagytok!:)

Puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 09 (csütörtök), 13:29 
Írópalánta

Kedves kritikusok! (Ailana, ezt ne olvasd, neked még spoiler :) )

Mivel némi panasz érkezett, így kicsit kiegészítettem a beszélgetést. Íme:

"- Igen. Tudod, akkor már Johannával voltam terhes. Gyuri… Akarom mondani, George nagyon rosszul időzített. Akkor még azt hittem, Johi apjával minden jó lesz. Ő segített a költözésben is, reméltem, hogy azután hozzánk költözik majd. Akkor még nem tudtam, hogy már van saját családja.
A nő sóhajtva elhallgatott.
- Akkor tulajdonképpen nem is George hagyott el minket - jegyezte meg Nárcisz csendesen.
- Hát… nem - hajtotta le Lili a fejét bűnbánóan.
- Akkor miért…mondtad azt nekem? - Nárcisz hangja sértetten csengett. Bár nem használta a hazudtál szót, hangsúlya mégis elárulta, hogy azért igenis arra gondolt.
- Végül is én hagytam, hogy elmenjen. Tengernyi esélyem lett volna megakadályozni - vette védelmébe George a feleségét, amikor látta, hogy a nő nem tud mit felelni a kérdésre. - Tény, hogy ő hagyott ott, de el mégiscsak én hagytalak titeket.
- Hm. - Nárcisz nem volt egészen elégedett a magyarázattal, de annyiban hagyta. - És mi ez a hű de nagy megbocsátás most hirtelen?
- Már egy ideje érlelődött bennem a dolog - vallotta be Lili. - Egészen pontosan azóta, mióta kiderült Johanna apjáról, hogy van családja. De azután, hogy nem sokkal azelőtt olyan csúnyán kiraktam apádat, egyszerűen nem volt képem hozzá, hogy felkeressem - sóhajtotta. - Mikor azonban szóba került ez az együtt nyaralás dolog, azonnal Virág-völgy jutott eszembe, és tudtam, hogy ezt a lehetőséget nem hagyhatom ki. Mondhatni, egyfajta jelnek tekintettem. Nem volt tehát véletlen, hogy ezt a helyet ajánlottam a szünidőre. Ezzel végeredményben vállaltam is, hogy újra találkozunk. Az viszont elég váratlanul ért, hogy a tudtomon kívül már összeismerkedtetek. Kicsit övön aluli ütés volt, haragudtam érte.
- Azt észrevettem - dünnyögte Nárcisz maga elé. - Mi történt tegnap, miután… elmentem? - tudakolta aztán. Tisztában volt vele, hogy az elmentem szóhasználat itt nem épp a legmegfelelőbb, de nem akarta, hogy elterelődjön a szó.
- Hát, miután túltettük magunkat a viszontlátás okozta, khm, „meglepetésen”, utána végre sikerült elkezdenünk azt a beszélgetést, amit már nagyon régen meg kellett volna ejteni, és amire eddig az én hibámból és makacsságomból kifolyóan nem volt lehetőség - szomorkodott Lili.
- Hagyjuk ezt most - szólt közbe George. - A lényeg, hogy végre megbeszéltük az éjjel a dolgokat.
- Nos, igen. És ami azt illeti, volt mit.
Néhány percig mindhárman csendben tűnődtek.
- És most? Most mi lesz? - tette fel végül hosszú csend után a kérdést Nárcisz, ami már a kezdetektől fúrta az oldalát."

Remélem, így kicsit jobb lett. Többet nem tudok tenni. De nagyon köszönöm a figyelemfelhívó kritikákat, magamtól nem jöttem volna rá egy pici kis logikai bukfencre. :oops: (Amit ha nem vettetek észre, akkor remélem már nem is fogtok) :)

Puszi és köszönet mindenkinek!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Maya Silver 2009 július 13 (hétfő), 20:08-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 09 (csütörtök), 12:55 
Írópalánta

Csak és kizárólag a könyvbéli. Miatta nem voltam hajlandó azóta sem megnézni a filmeket az első kettőn kívül. :D

Most nem is bánom hirtelen, hogy nem jártál még nálam, ugyanis kaptam pár kritikát, amelyek miatt úgy döntöttem, kicsit kiegészítem az utolsó fejezetet. (mármint az eddig fennlevő utolsót) Szóval, talán nem is baj, hogy még nem olvastad. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 09 (csütörtök), 10:16 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Szia!:-)

Hát attól nem hiszem, hogy kellene tartanod, hogy békén hagylak. :-P
Ezek szerint akkor kölcsönösen értjük már egymás nevét, a tiédnek is érdekes kis történet van.:-D
Az S betű meg valóban szépen tekeredik :wink: . Sirius pedig hát... hát igen.:-D De nem a filmbéli, csakis a könyvű, ficekkel megjelenített, esetleges fanartokban megalkotott Sirius. :wink:
Az ezüstöt amúgy én is jobban szeretem az aranynál, úgyhogy megértelek. :oops:
Jaj, ne is mondd, már teljesen elsüllyedek szégyenemben, hogy ennyire le vagyok maradva, már annyira szeretném olvasni a folytatásodat, az hittem, mostanra már biztosan keríthetek rá időt. Persze nem kívánom, hogy ne legyenek programjaim, mert nagyon örülök, hogy a barátok meghívásokkal bombáznak, csak hát így kevesebb idő jut rátok. Ha pedig jutna, akkor haldoklom...:-S (tegnap egész délután-este "fetrengtem" a rosszulléttől-fejfájástól - élvezetes volt). Ma pedig, hogy feléledtem, megint megyek el, mindjárt indulok is készülődni. De nem magyarázkodom, tudom, azt sosem jó hallgatni, és nem is ígérgetek, hanem majd olvasok (és írok), ahogy lesz rá időm.
A neved pedig... oké, értettem :-D .
Puszi neked Maya!:-P

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 08 (szerda), 21:17 
Írópalánta

Kedves Ailana!

Ó, az ilyen kullancsokat az ember nem is akarná levakarni! :) Remélem, igazad lesz, és tényleg háborgatni fogtok. Bár ha egy kullancsom lesz a Te személyedben, már az se semmi. :)

Hát, igen, igen, tényleg le vagy maradva, és már nagyon hiányollak ám! De hajlandó vagyok megérteni a kifogásokat, és megbocsátani egy ilyen régi kritikus-barátnak ;;)

A nevem? Húha, ez jó kérdés.
Hát, az úúgy volt...
A Maya az nem tudom, honnan jött, de tisztára beleszerettem ebbe a névbe még anno, sok-sok éve. A Silvert is akkoriban alkottam meg hozzá, azt hiszem az ezüsthöz való vonzódásom miatt választottam. De az biztosan közrejátszott benne, hogy szerintem gyönyörű szó. Az S betűhöz különösképp vonzódom, meg nem mondanám, miért.
A név így egyben viszont tudom, hogy Az azkabani fogoly elolvasása után született meg. És garantáltan Sirius alakja hozta ki belőlem :oops: (Most, hogy így belegondolok, az ő neve is S-sel kezdődik, lehet, hogy ez is külön rátett, hogy így szeretem azt a betűt... :-P )

Hm, jó hasonlat, olyasminek képzeltem én is. :) (Ne félj, nem csak Te tudsz ilyesmiket 18 éves fejjel. Már legalább ketten vagyunk, velem együtt :D )

Igen, azt hiszem, elég terjengős voltál így elsőre. Megteszi. :-P
(Azt a sorozatot én is nagyon szeretem! Nigelnek hatalmas beszólásai vannak. Irtó aranyos szerintem.)

Köszi, hogy írtál, akkor majd várlak!
Puszi, szia!

Maya

u.i. Tudod, ha csak a keresztnevemen szólítasz, nem fogok megharagudni érte, sőt. Elvégre vagyunk olyan jóban, azt hiszem.. :oops: :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 08 (szerda), 20:56 
Írópalánta

Szia Lilyana!

Örülök, hogy a mindenhol belémbotlásnak ilyen következményei lesznek. Tekintsd Isteni jelnek őket! :)

:-SS *izgul*
Vigyázz, mert szavadon foglak, és várom a terjengős EKLE kritikát!
Most már nincs visszaút, megsértődöm, ha nem találok egyszercsak egy terjengős vadlúd talpnyomot a történetemnél. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 03 (péntek), 19:31 
Fanficbúvár

Szia Maya Silver!

Nagyon nagyon örülök, hogy most már itt is "zaklathatunk"!:-P Vigyázz, mert aztán majd levakarni sem tudsz minket! :-D Vagy legalábbis a magam nevében igyekszem beszélni... :oops:
Most úgy érzem (illetve tudom is), kicsit lemaradtam, megint 2 fejezet is olvasatlanul árválkodik (a részemről) egyelőre, már alig várom, hogy rájuk vethessem magam! Ha a hétvégen nem is (nagyszülőzünk), a jövő hét elején mindenképpen kerítek rá sort. :-)
Kérdések, kérések... hát, most így per pillanat nem tudok ilyenekkel szolgálni, de ne félj, biztosan lesznek! :-P
Egyet mégis: Honnan jött a neved? Ez nem közvetlenül a történethez kapcsolódik, de hát hol lenne az írás a különlegesen kreatív írónője nélkül, nem igaz? :wink:
Olvastam a szökőkút leírást, nagyon tetszett! Megint nagyon ötletes voltál, magam előtt láttam teljesen. A Notre Dame-i toronyőr vízköpői és a Gumimacik Gyagyás Todija jutott róla az eszembe... :oops: Jó, lehet, hogy csak én vagyok ilyen, aki ilyesmiket tud 18 éves fejjel, de hát a mesék, a mesék... a mesék a mindeneim! :-D

Elég terjengős voltam így elsőre? :oops: :wink:
Most már megyek, Elveszett ereklyék fosztogatói-t kell néznem! :#-)
Szia!
Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 03 (péntek), 12:51 
Ó-nagy-admin "backstage"

Szia!

Már itt is beléd botlok. :) Ma bóklásztam a Merin, meg a kedvenceim várólistáján és ott is mindenütt beléd futottam. Téényleg mennem kéne olvasni téged...
Ha visszajöttem jövő héten Erdélyből, zaklatni foglak. És ezt vedd vadludas fenyegetésnek! :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 03 (péntek), 8:42 
Írópalánta

A folytatást ma vagy legkésőbb holnap délelőtt teszem fel.
Címe: Tiszta lappal, távirattal

Utána szerdáig nem leszek gépközelben, addig nem tudok válaszolni a kritikákra. De amint hazaértem, ígérem, teljes erővel belevetem magam mind a válaszolásba, mind az írásba! :)

Egy kis plusz:
Az egyik régebbi fejezethez hozzáírtam egy részt, a szökőkút kinézete ugyanis kimaradt a leírásból. A következő lett:

"Az épület végén a lány befordult a sarkon. A többiek követték, és lassan felsorakoztak a furcsa fekete foltok pettyezte járdán.
Innen kiváló rálátás nyílt a szálló egész belső területére.

Szembe velük egy körsétány volt, középen egy jelenleg üzemen kívül helyezett szökőkúttal, melynek közepén egy kőszörny trónolt, ugrásra kész guggolásba merevedve. Denevérszárnyait a feje fölé emelve tartotta, nyitott szájában hatalmas kőfogak sorakoztak. A nyári napokon, mikor a szökőkút működött, a kőszörny tátott pofáján keresztül távozott a víz, s bukott alá íves sugárban a kút medencéjébe.
A sétány külső részén körben padok álltak, díszes faragásuk egy ügyes ácsmester keze munkáját dicsérte."

Ennyi. :)

Valamint már többen kérdeztétek, Líviusz mennyi idős. Ezt is valahol beleírtam nemrég, harmadéves egyetemista. Tehát olyan 21-22.

Puszi:
Maya

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Maya Silver 2009 július 13 (hétfő), 20:09-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 01 (szerda), 9:32 
Írópalánta

27. fejezet már fenn van, Visszatér a múlt címen! Jó olvasást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Welcome to Maya Silver's!
HozzászólásElküldve: 2009 június 30 (kedd), 16:24 
Írópalánta

Üdvözlet, kedves Olvasóim!
Hát eljött az ideje, hogy én is létrehozzak egy ficblogot. :) *mindenki örül*

Itten lehet ostromolni a kérdésekkel, kételyekkel, meg persze dicsérni is szabad. Sőt, ha panasz van, hát az építő jellegű kritikákat is várom, azért sem harapok ám, majd igyekszem javítani.
Mindent a kedves Olvasóért! ;)

Akit tehát érdekel valami háttérinfó a My Flowers-ről, vagy hozzáfűznivalója akad, az ne sajnálja a klaviatúrát! :)

Az eddigiek során nagy örömömre többször is megemlítettetek egy-egy emléket, amelyet az éppen aktuális fejezetem idézett fel bennetek. Ha ilyen a későbbiekben is előfordul, de úgy érzitek, túl terjengős volna azt kritikában leírni, itt a legnagyobb örömmel fogadom azokat is!
Elvégre (mint azt már, tudom, annyiszor mondtam) ez az egyik fő "hivatása" a művemnek. Hogy felidézzem a kedves emlékeket bennetek, és Ti is észrevegyétek, hogy "a világ tele van apró csodákkal".

Szóval, itt lehet zargatni engem mindenfélével, és minél terjengősebben, hát annál jobb!

Puszi mindenkinek!
Maya

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 137 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3

Időzóna: UTC + 1 óra