Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 09 (kedd), 21:26

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 98 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő

Továbbra is felpakoljam-e a Döntéshez a sajátos verseket és egyperceseket?
ha neked ettől jobb... elolvasni úgyse fogom 33%  33%  [ 2 ]
néha rá szoktam kukkantani, végül is jöhet 0%  0%  [ 0 ]
persze; egyébként is, azt legalább gyakran frissíted mostanság :D 67%  67%  [ 4 ]
Szavazatok száma : 6
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Mystra és az alkotói válság -- Hall of Fame
HozzászólásElküldve: 2011 október 01 (szombat), 22:00 
Tollforgató

Éhség 6. (utolsó) fejezet az adminok áldására vár. Ne felejtsetek el véleményezni, ha arra jártok ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 29 (csütörtök), 17:31 
Tollforgató

Éhség 5. fejezet fent.
Köszönöm azoknak, akik írnak. Azoknak is, akik üres helyett hagynak pár biztató szót. :) Én igyekszem olyat írni, hogy érezzétek azt a bizonyos késztetést a véleménynyilvánításra... hogy a késztetés erősebb legyen a lustaságnál. De ez nehéz. .__.' Szóval tényleg nagyon örülök annak, hogy páran azért írtok! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 25 (vasárnap), 12:51 
Tollforgató

Itt volnék megint, egy fejezet Éhséggel... remélem, ezt egy kicsit jobban honoráljátok, mint az eddigieket. *khm*

És akkor egy kis lelkizés, aki nem akar furdalást érezni, az menjen el. MOST. Ne is jöjjön vissza. Tudom, hogy nem ide tartozik, de annyira kikívánkozik belőlem, hogy legszívesebben hatalmas, félkövér betűkkel kiírnám minden frissen feltöltött fejezet elejére, hogy elegem van.
Elegem van a lusta, önző olvasókból. A múltkor már bizsergett mind a tíz ujjbegyem, hogy írjak ide valami hasonlóan szép ömlengést, mikor megláttam, hogy:
Ahhoz mindenki lusta volt, hogy valami kis visszajelzést írjon, de egy személy azért arra vette a fáradságot, hogy feltörje az új fejezetet. És ezután b*szott írni legalább egy köszit vagy hasonlót. Na, ez borította ki nálam a bilit. Meg az előzmények, erre mindjárt kitérek.

Nem tudok leszokni az írásról. Ez nem egy olyan dolog, amit egyik pillanatról a másikra abba bírnék hagyni. Próbáltam. Sokszor. Még egypercest is írtam róla, lásd Döntés > Drown; Fekete.
Jogos a kérdés, hogy: "De akkor minek teszed fel ide vagy bárhova? Minek publikálod? Attól, hogy írsz, nem kell feltétlenül publikálnod."
Azért, mert eddig -- naivan -- úgy gondoltam, hogy TI, olvasók örülnétek neki. Bár megdöbbentően kevesen reagálnak írásban a műveimre, látom, hogy még a több fejezeteseknek is vannak olvasói.
Az Éhséget azzal az elhatározással kezdtem el feltenni Merengőre, hogy ha erre nem kapok kritikát, akkor úgyse fogok kapni semmire, mert ennél populárisabbat egyszerűen nem tudok írni. Szánalmas? Lehet. Mindenesetre ez tűnt a legjobb módnak arra, hogy meggyőzzem magam.

Eddig szánakozva végignéztem azokon, akik azzal fenyegetőztek, hogy nem tesznek fel friss fejezetet, amíg nem kapnak kritikát az előzőre. Én nem fogok ilyennel jönni, értelmetlen. A visszajelzés akkor jó, ha szívből jön, ha azért írnak a fejezetre az olvasók, mert annyira tetszett nekik (vagy épp ellenkezőleg, és egy kulturált, építő jellegű negatív kritika formájában adják ezt az író tudtára). Viszont érdeklődés hiányában azt mondom, hogy köszöntem szépen, ennyi voltam a Merengőn. Az Éhséget (és egyéb fent levő írásaimat, ha lenyugodtam és meg tudom tenni) befejezem, a Döntést frissítem, ha úgy adódik, de mást nem hozok.

Most lehet röhögni. Elismerem, hogy szánalmas. Nem akartam a röhögés céltáblája lenni, de úgy éreztem, ideje felhívni a figyelmet arra, hogy néhány kivételtől eltekintve mennyire lusták és destruktívak is vagytok ti, önző olvasók. Most biztos azt gondoljátok, hogy gyerekes módon megsértődtem, de nem. Kiábrándultam belőletek. A világotokból.

És nem utolsósorban köszönöm annak a pár embernek, aki megtisztelt a visszajelzéseivel, kritikáival akár magánál a történetnél, akár más formában. Tőletek elnézést kérek, animés és saját univerzumos vonatkozásban az AFS-en továbbra is megtaláljátok majd a műveimet.

Üdv,
Mystra

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 17 (szombat), 18:25 
Tollforgató

Nah, az Éhség második fejezetét már olvashatjátok, a harmadik rész pedig az adminok okézására vár. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 15:32 
Tollforgató

Egy fáradt, őszi légy módjára vánszorgó Mystranéni hozott nektek egy kis finomságot. Remélem, mindenkit sikerült már kiéheztetnem egy jó kis GrimmIchire... :mrgreen: Szóval, amennyiben az adminok rábólintanak, felkerül az Éhség első fejezete. (A befejezetlen dolgokkal szemben bizalmatlanoknak mondanám, hogy befejezett -- yaaay! --, úgyhogy emiatt nem kell félni belevágni ;) )
Szerk.: Voilá, itt egy link is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 21:11 
Tollforgató

Döntéshez hoztam megint egy verset, Vámpír címmel. Szerintem a Nocturne tehet róla... :oops: Mindenesetre olvassátok és kritizáljátok bátran :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 21:59 
Tollforgató

Even In Death című egypercesecske (új nyelvtörő :'D) várja az adminok okézását. Ulquiorra/Ichigo, mert... mert.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 27 (szerda), 18:15 
Tollforgató

Hát, megint itt volnék. Kezdek olyan lenni, mint egy fantom. Jó, eddig se voltam túl rendszeres, de...
Több hírem is lenne, de (egyelőre) csak egy kapcsolódik szervesen a ficblog témájához. :)
Döntés frissül, gigahosszú című verssel... Egy mese az angyalról, aki levágta saját szárnyát az adminok okézására vár.
"Ez most amolyan visszafelé illusztráció a párom egyik képéhez. Ő többször is festett már a verseim hatására -- én pedig egy verset írtam, bár szokásomhoz híven elég elvontan kapcsolódik a képhez... Azért remélem, érdemesnek találjátok pár szóra."
Nos, a fent említett kép itt található. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 17 (csütörtök), 23:15 
Tollforgató

"A versnek nincs túl komplikált története. És rövid is. Sokat esett ma az eső, ennyi. A borús idő ellenére ez a vers most nem lett olyan melankólikus, mint ami néha kibukik belőlem, úgyhogy azoknak is ajánlom, akik egyébként nem olvasnák el az írásaimat tömény érzelmi tartalmuk miatt. :)"
Ennél többet nem is nagyon tudok hozzáfűzni, szerintem már így is hosszabb a megjegyzés, mint a vers... :'D
Döntés friss várható, Eső című vers a kiváltó ok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 13:09 
Tollforgató

Na, most azért nem voltam olyan gyors. De tegnap írtam egy (?) verset, amit ma túlbuzgóan fel is pakolok. A címe Főnix, és mivel kicsit kaotikus volt eredeti formájában, az igazítással segítettem az átláthatóságát, hogy hogyan is van ebben 3-4 vers. Szóval így már talán jobban látszik.
Ha sorban akarsz haladni, akkor cikk-cakkban ajánlom. Egyébként hasábonként is van értelme. :)
Ha más értelmezést szeretnél, akkor hasábonként balról jobbra, fentről le, lentről fel, fentről le, lentről fel.
A vége mindenképp ugyanaz. :D
Remélem, ezzel az útmutatóval élvezhetőbb lesz... ^^'
Tehát Döntés frissül, Főnix című verssel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 06 (vasárnap), 22:54 
Tollforgató

Juj. Ijesztő, hogy pár héttel az előző után már megint itt vagyok. Csupán árnyéka régi önmagamnak, de itt vagyok. (Igen, személyesen Voldemort nagyúrhoz van szerencséd.)
Szóval sündörögtem egyet a Merengő környékén, és felöklendeztem egy gombócot, ami már rég nyomta a hasamat... vagy a szívemet.
Döntés friss várható, Fekete című egyperces formájában.

Szerk.:
Csőtörés, csőtörés, szivárog a káposztalé a koponyaléken! Állítsák meg a vérzést, különben hajajajjj!
Pfff.
Kibukott belőlem egy vers is. Tudjuk be utórengésnek, vagy nem tudom. Ez az epe, ami a gombóc után még kitört a gyomromból.
Schizophrenia címmel, újra csodás rímekkel és remek hangulatban, köszönöm! De valaki most már üssön le.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 18 (kedd), 23:37 
Tollforgató

Te jószagú logaritmus, de rég jártam erre... O_o Én igyekszem letörölgetni a port a félbehagyott meg egyéb irományaimról, de fogalmazzunk úgy, hogy tisztázatlan körülmények között mindig este lesz. (Hajajaj, érzem én, hogy megártott az algebra.)

A lényegi mondanivaló tulajdonképpen annyi, hogy a Döntés frissül, Önzőség című versikével, ha arra jár egy kósza admin :)
Ha berozsdásodtam volna, elnézést. (Remélem, még megvan a garanciapapírom.) ^^'

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 17:17 
Tollforgató

Mostanában megint elég labilis az idegállapotom. Nem diagnosztizálták, nincs róla papírom, hogy őrült lennék... de amolyan "I can't take this anymore" érzésem van.
Írni szeretnék, de nem tudok. Rajzolni szeretnék, de nem tudok. Zenélni szeretnék, de nem tudok.
Gyűlik bennem a feszültség, a frusztráció magától is... nem kell hozzá kiakasztani. Mégis vannak, akik megteszik. Ennek az eredménye kerül majd a Döntéshez, ha erre-arra kószál egy adminnéni...

Élve elégni. Azt hiszem, a cím mindent elmond, amit nem, azt meg majd a vers.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 15:55 
Tollforgató

Mystra írta:
(...)

egen, ment egy pü-cske :D :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 13:18 
Tollforgató

Szerintem én más okokból kezdtem el slasheket írni és olvasni (no meg yaoit nézni :) ), tulajdonképpen az eredeti szándék nem az volt, hogy elkerüljem a női karaktereket... mondjuk azt, hogy sokak szerint bennem egy meleg pasi veszett el. ^^

Értem, amit mondasz, de én a férfiakat jelenleg csak férfiszemmel tudom csodálni. Nem szeretem magam nőként azonosítani, és ha épp egy "hagyjatok békén" hangulatomban kapok valami kérdőívet, ahol a nememet is be kell jelölni, odaírom, hogy transzszexuális miért nincs... :roll:

Lehet, hogy egyszer majd én is nőnek fogom érezni magam, de addig hadd majdnem-idézzek valamit (az eredetit fiú mondta, ezért bátorkodtam megcserélni a nemeket):
Nem egy lány vagyok, akinek lelki problémái vannak, hanem egy fiú, akiknek testi.

A nőkről kialakult nézetembe pedig végképp nem szeretnék itt belemenni, de ha gondolod, írok egy PÜ-t, hogy miért gondolom azt, amit. :)

Az elgondolkodtatás... hát, fura dolgaim vannak. ^^ Írás terén meg pláne :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 01 (csütörtök), 9:02 
Tollforgató

Mystra írta:
Az meg csak mellékes kérdés, hogy nem szeretek női karakterekkel írni, főleg nem E/1-ben -- mivel a szereplők megelevenednek a fejemben, egy nő elég kiábrándító és szeszélyes tud lenni.

hű.
érdekes, amit írsz.

én anno azért kezdtem szlesselni, mert nem jöttem ki jól a lányokkal sosem, utáltam a női karaktereket, és nem tudtam azonosulni velük.

de valahogy... ez elmúlt.

ahogy pedig megleltem magamban a nőt, megleltem másban is.
most jobbára nőket írok, akiken keresztül tudom csodálni a vágyott karaktert.

Narcissaként Luciust a Stockholm-szindrómában, Pansyként Pitont Az ígéret soraiban, és így tovább.
Lehet amúgy nevet húzni ezekre a csajokra, egyik sem IC - mert mind én vagyok :)

de nők, és ez fontos.

ám Te sokkal fiatalabb vagy nálam, én is csak most kezdek ráérezni ezen karakterek ízére.

és igen, elég kiábrándítóak IS tudnak lenni, de emellett meg ezerszínűek és ezer arcuk van, mint a Holdnak :)

elgondolkodtattál, köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 01 (csütörtök), 8:54 
Tollforgató

Mystra írta:
:oops: Megtisztelő Tőled kritikát kapni :oops: és örülök neki, és annak is, hogy "őt" választottad :) (és azt meg sajnálom, hogy felhagytál a slash-témával, de szíved joga :( )

ejjjj :)

csak egy kritiiii :) nem mellesleg totál megérdemelten.
egen, azzal felhagytam, eldöntöttem, leszoktam, már nem is tudom olvasni, úgy látszik... csak egy időszak volt, vagy nem tudom.

és... hogy Őt választottam - ő választott engem.
akár Pitonra, akár az írásra értjük ;))) :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 01 (csütörtök), 0:57 
Tollforgató

draconia írta:
bár már felhagytam a slash-témával, belátogattam hozzád, most, hogy újra felütötte a fejét a draconia itt...

hagytam pár sorocskát az egyik méltatlanul alulkritizált írásnál :)

nem, nem a hard irományok közül :)

:oops: Megtisztelő Tőled kritikát kapni :oops: és örülök neki, és annak is, hogy "őt" választottad :) (és azt meg sajnálom, hogy felhagytál a slash-témával, de szíved joga :( )
Köszönöm, és igyekszem válaszolni rá még ezen a héten ^^'

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 30 (szerda), 16:09 
Tollforgató

bár már felhagytam a slash-témával, belátogattam hozzád, most, hogy újra felütötte a fejét a draconia itt...

hagytam pár sorocskát az egyik méltatlanul alulkritizált írásnál :)

nem, nem a hard irományok közül :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 30 (szerda), 11:57 
Tollforgató

Tegnap Bleach-maratont tartottam (igen, a fene essen belém, ahelyett, hogy valamelyik befejezetlen irományomon dolgoznék), és a 272. résznél eltörött bennem valami. Fáj, hiányzik, üres. Ulquiorra.

Emptiness címmel Ulquiorra/Ichigo párosítású egyperces várja a felkerülést.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 15 (kedd), 1:33 
Tollforgató

Újabb vers, nem olyan szép és rendezett formában, mint a többiek, de mostanában én se vagyok olyan szép és rendezett fomában, mint a többiek. Meg mint pár héttel ezelőtti önmagam. Úgy is mondhatnánk, hogy kezdek egy háromnapos zombihoz hasonlítani, de ne menjünk bele, mert ez itt egy ficblog. (Egyetlen mentségem, hogy az általam pamparammkodott ficblog. Há!)
Szóval ebben a melegben nyilvánvalóan oszlásnak indultam, és ennek az eredményét csodálhatjátok meg a Képzelet című vers formájában, amint felengedi egy kósza, kedves adminnéni.
Tehát Döntés frissül, hát mi más.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 9:20 
Tollforgató

Feltettem a Burning Inside újabb fejezetét, ha egy kedves adminnéni felengedi, olvashatjátok is. (Meg persze kicselezhetitek az üres kritikákkal a rendszert és a sírba vihettek azzal, hogy reménykedve nézem, milyen új kritikák érkeztek, aztán csak és kizárólag pont-pont-vesszőcskékkel és szóközökkel, jobb esetben ezek smiley-szerű variációjával találom szembe magam. :roll:) Nem mondom, hogy vidám, de erre már számítani lehetett. Ha nem így lenne, akkor még magam előtt is elbuktam volna... na jó, nem picsogok tovább, friss várható.

Szerk.: hű, mellons, ezer hála a gyorsaságért :) Megkíméltél a kiábrándító üresektől >:D<
No tehát már lehet is olvasni a bötűt :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 02 (szerda), 22:57 
Tollforgató

Erre inkább nem is válaszolok érdemben, csak jelzem, hogy igen, láttam, köszi az észrevételt, a szavazást meg kiveszem (ha tudom XD de mivel már szavaztál, nem tudom x'D). Ámen. :oops:

Szerk.: na jó, feltettem, aki akarja, annak szóljon most a tetemre hívás. Döntés frissül adminoktól függően egy Élni című egypercessel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 02 (szerda), 20:45 
Tollforgató

Mystra írta:

Feltenném én a legújabb szöszmöszt a Döntéshez, csak nem tudom, hogy úgy véletlenül nem felesleges-e... :oops: :?

Miért lenne felesleges, amíg egy ember van, aki olvas, nem felesleges, Azért írom ezt, mert egy másik oldalon éppen ezt írta Neked egy kritikában valaki, a másik dolog, meg félek, hogy ennek a szavazásnak megint olyan eredménye lesz, hogy újabb vágás a lelkeden. Tedd fel, nem tudhatod, éppen mikor jön valaki, akár egy ember, akinek éppen az adott pillanatban sokat jelentenek a soraid, és vigasztalódni tud velük, lásd aláírásom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 02 (szerda), 18:43 
Tollforgató

Kiírtam egy szavazást (igen, tudom, már észrevettétek és most várjátok a magyarázatot), mert kíváncsi vagyok, hogy érdemes-e a leginkább 'én' jellegű írásaimat feltennem, vagy úgyse kíváncsi rá a kutya se (igen, tudom, nézzem meg a számadatokat a történeteknél és látni fogom az eredményt). Na mindegy, azért kiírtam, hátha valaki megszán egy indoklással (legalább itt) ^^'

Feltenném én a legújabb szöszmöszt a Döntéshez, csak nem tudom, hogy úgy véletlenül nem felesleges-e... :oops: :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 2:20 
Tollforgató

A Heaven's Not Enough fent van, de hát nekem nem volt elég, szóval még mindig fent vagyok, a hangulatom grafikonján volt fél kettő körül egy lokális minimum, szóval megírtam egy impresszionista egypercest... természetesen a Döntés apróságait gazdagítja. És ahogy magamat vizsgálgatom, szerintem ez lesz mostanság a leggyakrabban frissülő cuccom... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 20:34 
Tollforgató

Na, idő kérdése, és felkerül a Wolf's Rain egyperces, a Heaven's Not Enough. Nem egy vidám olvasmány, de azért remélem, lesztek páran, akik elolvassák. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 28 (péntek), 6:09 
Tollforgató

Még szép! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 28 (péntek), 0:35 
Ó-nagy-admin "backstage"

Még szép! :D
Akkor majd sasolok néha, hogy mi a helyzet. :) Örülök, h bővítenéd ilyennel a Merit. :x

AFS-en is Mystra néven vagy?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 28 (péntek), 0:29 
Tollforgató

Lil: AFS-re valószínűleg így is, úgy is felteszem, mert nem bővelkednek WR-ficekben... (shounen-ai WR-ficekben [ <3 ] meg pláne. Szégyen. XD) Meglátjuk, hova kerül fel, ha csak oda, akkor pl. itt feldobok róla egy linket, aztán aki érdeklődik, bátran felkereshet ott is :) És köszi, hogy érdeklődsz :D :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 28 (péntek), 0:25 
Ó-nagy-admin "backstage"

Mystra írta:
Igényfelmérés következik... (bár a topic látogatottságát figyelembe véve inkább költői lesz ez a kérdés...) ha feltennék egy Wolf's Rain fandomú egypercest, érdekelne valakit? ^^' (Mert csak azért nem fogom felpakolni, hogy a szívem vérezzen a nullához konvergáló olvasás és kritika miatt, bár ez utóbbi sajnos elkerülhetetlen velejárója a pöszmöszeimnek :P)

Hát, ha nem is rakod fel, engem privátban is érdekelne. Wolf's Rain <33 Most is hurcolom a mobilomon. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 27 (csütörtök), 23:46 
Tollforgató

Igényfelmérés következik... (bár a topic látogatottságát figyelembe véve inkább költői lesz ez a kérdés...) ha feltennék egy Wolf's Rain fandomú egypercest, érdekelne valakit? ^^' (Mert csak azért nem fogom felpakolni, hogy a szívem vérezzen a nullához konvergáló olvasás és kritika miatt, bár ez utóbbi sajnos elkerülhetetlen velejárója a pöszmöszeimnek :P)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 17:17 
Tollforgató

Igen, Athanor ex machina történt időközben :D Szóval fel mertem tenni, aztán egyszer majd csak felkerül. Bár kétlem, hogy túl sokatokat érdekelne ^.^ Mindegy. Verset úgy is inkább magának ír az ember.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 1:17 
Tollforgató

Kövessük a homéroszi eposzok felépítését...

Invokáció: Ígéretes az a hajnali 2:17-es időpont a post mellett, nem?
Propozíció: Írtam egy verset.
Enumeráció: Egy novellát is, tehát akkor már ketten vannak.
In medias res folytatás következik.

Szegény a tőlem megszokott, eposzi jelzőként is használható furcsasággal, három verslábbal jött világra... na jó, nem. De ki kellett térni a verselésre. :mrgreen: Szóval furának fura, de egy vers legyen büszke rá, hogy nem hétköznapi. Különben prózában is el lehetne mondani. Hát nem epikus a hasonlat?

Még el kell rajta gondolkoznom, hogy feltegyem-e, a holnapi nap folyamán eldől, némi deus ex machina szükségeltetik. :) Természetesen a Döntés pöszmöszeit fogja gyarapítani, megfigyelhető lesz a visszatérő toposz, ha átmegy az alkalmasságin. :mrgreen: (És mit javasol a Firefox pöszmöszeit helyett? Összemenéseit. Nyilván azt akartam írni, csak kicsit megcsúszott a kezem. :lol:)

Eposzi helyzetjelentés vége. (Igen, kedves olvasó, Mystranéni megkattant, nem csak képzelődsz. 8))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 20:56 
Tollforgató

Haihai~ tudom, rég volt friss. Három hónap és egy nap. De most 8,5 oldalt kaptok, mert a szervezetem közölte, hogy "bármit, csak ne matek tételeket", így befejeztem az oly régóta megkezdett Burning Inside 5. (avagy 7.) fejezetet :) Nem, nem átverés. Tényleg. ^^

Itt is elnézést szeretnék kérni azoktól, akik sokáig várták, de a nyelvvizsga után jött az érettségi és a hasonló hercehurcák, és bár lelkileg nem vagyok már mélyponton, most csak szimplán az időm és energiám kevés az íráshoz. :( Mindenesetre ez azt jelenti, hogy ha lemegy az érettségi szezon, akkor lesz némi szabadidőm, és tudok foglalkozni ilyen elmaradásaimmal. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 22 (hétfő), 20:19 
Tollforgató

Na, összekaptam magam, és amint felengedik, olvashatjátok a Burning Inside 4. (avagy 6.) fejezetét :) Nem győzöm hangsúlyozni, mennyire szégyellem magam, amiért megint elkezdtem csúszni... :oops: De most már akkor is befejezem, ha belegebedek. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 21:07 
Tollforgató

Villette írta:
hát, én várok, mást nem igazán tehetek :)

bár, most nem bírtam ki, h ne nézzem meg a történeted üstön, szal lehet, idő előtt jelentkezem^^

üdv
V.

Tényleg nagyon restellem, hogy így alakultak a dolgok, de az alkotói válság megint legyűrt. De nem hagyom magam! :D Megacélozom az akaratomat, és akkor is befejezem, ha... ha jön Sanya és az arcomba néz :'D

Azért remélem, az üstös sztorival is elégedett leszel! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 20:54 
Fanfic-faló

hát, én várok, mást nem igazán tehetek :)

bár, most nem bírtam ki, h ne nézzem meg a történeted üstön, szal lehet, idő előtt jelentkezem^^

üdv
V.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 19:08 
Tollforgató

Reménykedtem, hogy Burning Inside frisst hozok... de sajnos még mindig várni kell rá. Nagyon szégyellem magam, de! most nem ezért vagyok itt. (Ellenben tényleg igyekszem összekapni magam, és hozok egy 4. fejezetet...)

A Kívánság Üst keretei közt (vagy inkább hepéi és hupái... öh, hagyjuk) írtam meg Ginny Cooknak egy vámpíros történetet, a Mein Vampir mit Sloant, amit most büszkén prezentálok is a nagyközönségnek. :) Remélem, senkinek nem okoz majd csalódást! (És azt is, hogy tojás és paradicsom helyett kritikákkal leszek megdobálva ;))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 26 (kedd), 19:06 
Tollforgató

Villette írta:
akkor én írtam is Neked :)

most határozottan jókor jött a frisselés, túl vagyok a félévi megpróbáltatásokon, innentől kezdve megint összeszedettebb leszek.
várom a folytatást!

Köszi, én pedig válaszoltam :)
Yess, végre eltaláltam 8) Én is túl vagyok a szalagavatós macerákon, most hétvégén vár +2 nap, szóval tudok írni (reményeim szerint, ha nem üt be vmi agymenés) :)
A folytatás ismét hét vége felé várható (ha minden igaz), de lehet, hogy össze tudom kapni magam, és akkor kaptok egyet pénteken meg egyet kedden/szerdán. ^.^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 26 (kedd), 17:30 
Fanfic-faló

akkor én írtam is Neked :)

most határozottan jókor jött a frisselés, túl vagyok a félévi megpróbáltatásokon, innentől kezdve megint összeszedettebb leszek.
várom a folytatást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 25 (hétfő), 19:15 
Tollforgató

Megörvendeztetem maroknyi olvasómat egy Burning Inside 3. fejezettel (avagy 5., kinek hogy tetszik), és ezúton is buzdítalak Titeket a kritikaírásra! :) Akik eddig is támogattak, azoknak pedig nagyon köszönöm, mert tényleg sokat jelent!

Szerk.: fent van, olvashatjátok :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 19 (kedd), 15:04 
Tollforgató

Villette írta:
na, én meg most írtam Neked.
én is szét vagyok szórva, a kritikában is, de a lényeg ugyanaz: h továbbra is olvasom a történetet. :)

:) Úgy látszik, ez a 2010 már csak ilyen szétszórt dolog... :P Köszönöm, válaszolok, és remélem, a folytatás sem okoz majd csalódást (vagy ha igen, akkor is csak kellemeset) ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 18 (hétfő), 21:19 
Fanfic-faló

na, én meg most írtam Neked.
én is szét vagyok szórva, a kritikában is, de a lényeg ugyanaz: h továbbra is olvasom a történetet. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 18:36 
Tollforgató

Jaj, elfelejtettem megírni, hogy már felkerült :'D *gomenne, kicsit szétszórt vagyok* Um... ne aggódjatok, majd kitisztul a kép szép lassan, de... ráérünk. Még legalább 4 fejezet. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 16 (szombat), 22:36 
Tollforgató

Villette írta:
én meg am olvaslak Téged, cs ált mikor frissítesz, nincs lelkierőm épkézláb kommentekre. XD

szal cs jelzem, h átmenetileg sunyi-üzemmódban vagyok. : D

Akkor ne ilyenkor frisseljek? :D :P Én is sunyi üzemmódban vagyok egyébként, látod, hétvégéig lapítottam... :'D Na nem baj, legalább valahogy haladok... ^^'

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 16 (szombat), 22:07 
Fanfic-faló

én meg am olvaslak Téged, cs ált mikor frissítesz, nincs lelkierőm épkézláb kommentekre. XD

szal cs jelzem, h átmenetileg sunyi-üzemmódban vagyok. : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 16 (szombat), 21:40 
Tollforgató

Lusta disznó voltam a héten, de a sok nulladik óra kikészített... -.-' Mindenesetre most már adminkézen van egy tényleges 2. (számozás szerint 4. :lol:) fejezet a Burning Inside-ból, szóval egyszer csak felkerül :'D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 11 (hétfő), 5:47 
Tollforgató

Danett írta:
Még hogy "üldögélő karakterek" :-D

Na jó, van, amikor a fájdalomtól nyüszítenek... :P

Szerintem egy írásnál az írónak és a karaktereknek (főleg E/1-ben) muszáj kommunikálniuk; eddig ilyen szempontból Rin volt a legjobb szereplőm, vele élvezet volt írni :D Eyrát és Kheryost még szoknom kell, de már velük is jóban vagyunk. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 10 (vasárnap), 19:06 
Zöldfülű

Még hogy "üldögélő karakterek" :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 98 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra