Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 09 (kedd), 23:34

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 71 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Rowling ficblogja
HozzászólásElküldve: 2011 július 09 (szombat), 19:57 
Írópalánta

Sziasztok!

Feltöltöttem egy snarry egypercest, remélem tetszeni fog nektek. :) Ha igen, örülnék, ha megdobnátok pár kritikával... :P
Az MGY-vel nem sokat tudtam haladni, mivel lefoglalt egy kihívásos történet megírása, meg jelenleg a bétám is szabadságon van. Remélem hamarosan tudok frissíteni, talán a jövő hét vége felé... Ezért elnézést kérek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 26 (vasárnap), 16:24 
Írópalánta

Új fejezet feltöltve! Kellmes olvasást!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 11:17 
Írópalánta

Sziasztok!

Végül mégis úgy döntöttem, be tartom a szokásos terjedelmet a fejezet hosszúságát illetően, mivel kaptam egy nagyon jó zárószót. :P A bétámtól függ, hogy mikor teszem fel az új fejezetet, remélem minél hamarabb. Még jó is, hogy készlettem vele azelőtt, hogy megtudnám a vizsgám eredményeit. :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 23 (csütörtök), 11:29 
Írópalánta

Septimius Severus írta:
Félek, h megint olyan hosszú kritikát írnék, mint a múltkor.:P :roll: De egyszer csak sikerül ezt végre is hajtanom.:)

Hm, milyen kis titokzatos vagy.;)

SZERK.: Ó, és ügyes vagy! Remélem, jól sikerültek a vizsgád. Habár tuti :)

Ilyentől sose félj, a te kritikádnak mindenképpen örülök, ha hosszú, ha rövid, de leginkább ha hosszú. :-P Amúgy az MGY-ből már meg lenne egy fejezetre való, de tartalmilag sehol se tartok... Ez a fejezet lesz szerintem a leghosszabb.

Titokzatos vagyok, nem akarok idő előtt elmondani semmit. Amúgy is, ahogy már említettem régebben, csak akkor tölteném fel a törit, ha teljesen kész lennék vele. Ez pedig max. augusztusra történne meg, nem hiszem, hogy hamarabb. A vizsgáim eredményeit holnap két órakor fogom megtudni, remélhetőleg nagyobbak lesznek, mint amilyenre számítok. :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 22 (szerda), 19:03 
Sztorihajhász

Szívesen mondanám, h ha nem lenne meg a bétád, én itt vagyok, de sajna nincs ilyen szerencsém, ugyanis még nekem is béta kéne. :-< Vagyis felengedik ugyan a történeteim, de néha azért előfordul, h javítanom kell pár dolgot... Amit amúgy mindig megköszönök, mert jó kislány vagyok.:D

Na, én is eljutok egyszer talán hozzád.:) Félek, h megint olyan hosszú kritikát írnék, mint a múltkor.:P :roll: De egyszer csak sikerül ezt végre is hajtanom.:)

Hm, milyen kis titokzatos vagy.;)

SZERK.: Ó, és ügyes vagy! Remélem, jól sikerültek a vizsgád. Habár tuti :)

Perverz Wonzódású Potterfan (PWP-tag)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 22 (szerda), 15:18 
Írópalánta

Sziasztok!

Hurrrrrááá megértem a szerda délutánt! :mrgreen: Ma délelőtt letettem az utolsó vizsgám is, hála a jóégnek. Délután elintéztem a csip-csup ügyemiet, szóval most már kezdek neki az írásnak. :) Remélem hamarosan tudok frissel szolgálni, bár először még a bétámat is fel kell keresem, rég nem adtam neki hírt magamról. Bár mondjuk lehet a technikával meggyűlik majd a bajom, de valahogy megoldom... :S

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 19 (vasárnap), 7:53 
Írópalánta

Szia!

Hát igen, rég nem hallattam magamról. Most itt vizsgák előtti utolsó pillanatban már nem tudom, melyik tantárgyhoz nyúljak, így inkább hagyom az összeset, és itt nyugtatgatton az idegeimet. Amit eddig nem sikerült beleverjek az agyamba, azt már nem most fogom tudni megtanulni.
Már nagyon akarnék írni, olvasnivalóm is tonnaszámra lenne(köztük a te írásaid is), meg még amiket elterveztem... :roll: Mindenhez rengeteg ötletem lenne, sőt még újakhoz is, de egyszer befejezem a régieket. (Max. az újat teljes titokban írnám, és ha befejezném, akkor tölteném fel. Az új ötlet nem is lenne hosszú, 12-13 fejezet, de ha hosszabbra sikerülnek a fejezetek, akkor csak 8-9. Na jó, inkább nem tüzelem tovább a kíváncsiságodat még a végén bajba kerülök. :P)
Kicsit off.: rég nem beszéltünk msn-en, nekem meg kb. egy hónapja nem müködik a nagygépemen a nett, és a laptopról nem tudok bejelentkezni. Az új címem: row.rowling@yahoo.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 18 (szombat), 21:29 
Sztorihajhász

Nem tudom. A Merlin gyűrűit olvastam, de az nem rémlik, h a Severitusodat is... bocsi, h mégis, és te emlékeznél rá.xD Amint elolvastam, gondolkozom rajta.:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 18 (szombat), 20:06 
Sztorihajhász

Várj, utánanézek.xD Ha megfürödtem.:P

Amúgy jó felőled is hallani. ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 18 (szombat), 15:51 
Írópalánta

Micsoda kihaltság, még csak csúfságból sem reagál senki... :P
És ismételten egy kérdéssel fordulnék hozzátok, bár nem hiszem, hogy reagálni fogtok rá, de na: a Rossz Csillagzat Alattot szeretném átírni, és valamilyen féleképpen azt is lezárni, de nem tudom, hogy mi lenne a jobb, hogy ha fejezetenként javítanám ki, vagy ha letörölném az egész történetet, és az egészet újra kezdeném töltögetni, természetesen javított verzióban. Nem csak egy-két mondatos változtatásról lenne szó, hanem lenne olyan fejezet is, ami teljesen új irányt venne. Ti mit gondoltok? Melyiket szeretnétek jobban? Vagy egyikből se kértek? :-P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 12:57 
Írópalánta

Sziasztok!

Valószínüleg már hallani sem akartok rólam, hiszen már hónapok óta kínozlak benneteket a gyér frissítéseimmel. Viszont szerdán végre minden végetér - vagy jó, vagy rossz féleképpen, attól függ, hogyan sikerünekl a vizsgáim, szóval lehet drukkolni :) -, és akkor tudok koncentrálni az írásra. A kérdésem csak annyi lenne, hogy érdekel-e valakit még egyáltalán az MGY, vagy már visszavonhatatlanul megharagudtatok rám? :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 20 (vasárnap), 18:34 
Írópalánta

Sziasztok!

Úgy terveztem, hogy ezen a hétvégén frissítek, de sajnos a suli és a technika közbeszólt. Péntek délutánra és szombat délelőttre az utolsó pillanatba le lettem foglalva, és hiába, hogy egy füzetbe már készen van a fejezet, sajnos nagyon lassan haladok a gépelésével, mivel kb. 400 szó után a gépem égett gumi szagot áraszt magából - és a fene tudja, mi baja van, nemrég nézte meg a szerelő -, és muszáj kikapcsolnom legalább két órára. Remélhetőleg keddre sikerül majd begépeljem, és elküldjem bétázásra, akkor pedig a jövő hét vége felé megkapjátok az új fejezetet. Izgalmas lesz, ígérem! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 06 (vasárnap), 9:19 
Sztorihajhász

Na, de jó!^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 06 (vasárnap), 9:18 
Írópalánta

Sziasztok!

Fenn van az MGY tizedik fejezete! Jó olvasást hozzá! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 6:58 
Írópalánta

Hello!

Fent van az MGY új fejezete, igaz ma vasárnap van, és nem szombat. Szeretnék elnézést kérni a csúszás miatt, mivel már két teljes napja készen volt a fejezet, csak éppen vártam a szombatot, szombaton pedig elaludtam. Úgy számítottam, megnézek egy filmet és utána felrakom, de még a film kezdette előtt, a reklám ideje alatt elszunyókáltam, és ma reggel keltem fel. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 26 (szombat), 17:02 
Írópalánta

Sziasztok!

Felraktam egy rövid kicsi egypercest, ezúttal PD kategóriába. Remélem tetszeni fog nektek, Perselus és Harry nélkül is. Őszintén szólva, kíváncsi vagyok, hányan fogják elolvasni, és kik írnak majd kritikát. Hisz' ez esettben azok nem nyitják meg a történetemet, kik szeretik Harryt, vagy Perselust, esetleg snarryre fáj a foguk. Foglalkoztat a Privet Drive-os történet írás, de egyelőre nem merek belevágni. :-)

És mivel szombat van, hamarosan frissülni fog az MGY is. (A hamarosat pár órán belül kell érteni. :-P ) Itt is szeretném megköszönni mindenkinek, aki elolvasta a történetem, és véleményezett.

(Zárójelbe megjegyezném, hogy elindítottam egy blogot is, és lesznek olyan történetek, melyeket majd csak ott lehet olvasni. A blogom címe, ah esetleg valakit majd érdekelne: http://rowlingvilaga.blog.hu/.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 19 (szombat), 18:19 
Írópalánta

Itt van a szombat, ígéretem szerint az új fejezet is. Remélem, az adminok is engedélyezik. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 18 (péntek), 17:49 
Szárnybontogató

rowling írta:
Készen lettem a következő fejezettel is, a bétám is átnézte már, úgy hogy szombaton fel is rakom. :-D Azt nem tudom, hogy sikerül-e betartsam, de úgy tervezem hogy ezentúl minden szombaton felrakok egy fejezetet. Mit szóltok hozzá?

Szia, nagyon örülök neki, várom a szombatot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 17 (csütörtök), 16:42 
Írópalánta

Készen lettem a következő fejezettel is, a bétám is átnézte már, úgy hogy szombaton fel is rakom. :-D Azt nem tudom, hogy sikerül-e betartsam, de úgy tervezem hogy ezentúl minden szombaton felrakok egy fejezetet. Mit szóltok hozzá?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 16 (szerda), 14:30 
Írópalánta

Sziasztok!

Frissítettem az MGY-t. Remélem tetszeni fog nektek a fejezet, jó olvasást kívánok hozzá! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 15 (szombat), 7:59 
Írópalánta

Felraktam két egypercest az Álomképekhez. Jó olvasást kívánok hozzá mindenkinek! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 10 (hétfő), 16:59 
Írópalánta

Sziasztok!

Jaj, hatalmas nagy dilemmába vagyok. Nem, nem arról van szó, hogy nem tudok megírni valamit... :lol: Hanem arról, hogy feltegyem-e. Van két kissé furcsára sikeredett művem. Nem azt mondom, hogy nem megfelelőek, mert a maguk kategóriájában jók, viszont a kategória annyira távol áll tőlem, és úgy érzem, mintha nem is én írtam volna őket. :? Így viszont nem tudom eldönteni, hogy mit csináljak velük. Valakinek valami ötlet?

Egyébként két fluff műről van szó. Eeegen, fluff, és ez a műfaj kissé távol áll tőlem... Én inkább a drámát részesítem előnybe :-) És ebből nem is lesz hiányotok, mert ha sikerül eldöntenem, mit csináljak azzal a két kis fluff sztorival, fel fogok rakni egy szomorú hangulatú snarryt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 05 (szerda), 23:07 
Szárnybontogató

Szija!
Nem tudsz elérni? :oops: :-( Nos, email címem: vikica04@citromail.hu, azt naponta nézem, meg fogom találni, amit küldesz! :-)

Puszka: Viki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 02 (vasárnap), 10:46 
Írópalánta

Megint itt vagyok... Jöttem jelenteni, hogy felraktam két egypercesemet. :-D Remélem az adminok engedélyezik is. Az egyik egy snarry mpreg, a másik meg Sirius-Harry, bár utóbbi inkább az Harry "álma".

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 01 (szombat), 18:04 
Írópalánta

Sziasztok!

Cartwright, megint képtelen vagyok elérni téged. :cry: Pedig lenne jó pár "meglepetésem", de nem tudok velük előrukkol béta hiányában... Tudnál adni egy msn vagy e-mail címet?

On: Egyre nagyobb meggyőződésem van afelől, hogy imádok drabble-kat írni... :lol: Úgy terveztem, hogy ezen a hétvégén felrakok valamit, de ha így haladok, megint semmi nem lesz belőle. :? Hiába, hogy a ficek készen vannak...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 18 (vasárnap), 10:15 
Írópalánta

Hello!

Örülök, hogy elvállaltad. :-D
Ami meg az eddigi előrehaladásomat illeti írás terén, a tegnap összehoztam két száz szavas snarry mpreget, és egy severitus féleséget, amin még tőröm a fejem, hogy javítás után feltegyem-e. Utóbbira még engedélyt kell kérjek, mert az alapötlet egy része feketemacskától származik, az ő kérésére írtam meg a törit. :-D Jobban mondva neki, ajándékba. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 17 (szombat), 15:34 
Szárnybontogató

Szia!
Igazából az emailon én csak olyat kaptam egyszer-kétszer, hogy netlogon jött üzenet tőled - azt hiszem, az az -, de már elfelejtettem a jelszavam :oops: , így azokat nem tudtam megnézni. "Rendes" emailon pedig nem jött semmi, így ha oda írtál, akkor nem kaptam meg. :-)

És nagyon örülök, hogy én segíthetek neked a továbbiakban. Azt előre bocsátom, hogy 7végenként nem igen vagyok netnél, csak vasárnap este, viszont hétköznap több időm van. És remélhetőleg valamivel hamarabb is végzek, mint anno, mert már belejöttem jobban, és máshol moderátorkodom, emiatt is :-)

Puszka: Viki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 16 (péntek), 13:32 
Írópalánta

Szia!

Nagyon örülök, hogy újra hallok felőled. :-D Küldtem neked pár emailt, de miután nem kaptam választ, így kerestem egy új bétát, de ahogy a hozzáoszlásodból Kiveszem, ezek az üzenetek nem jutott el hozzád. :?
A legnagyobb bajom, hogy mindenfélét írogattok, keresem, melyik stílus fekszik a legjobban nekem, így se az MGY-vel nem tudok haladni, se pedig az RCSA-val. De remélem hamarosan ez változni fog, úgy tervezem, ezen a hétvégén írók valamit... hogy mit még nem tudom pontosan, viszont nagyon örülnék, hogyha továbbra is vállalnád a történeteim bétázását. :-D Mert hogy béta bajban is vagyok, mert aki a legutolsó fejezetet kijavította az Mgy-ből, az csak ideiglenesen vállalta el.
Amúgy eléggé hajlok afelé, hogy az RCSA utolsó fejezetét újraírjam, és úgy folytassam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 16 (péntek), 12:23 
Szárnybontogató

Szia ismét!
Közben rájöttem, hogy nem olvastam el egy hozzászólást sem itt, így aztán nem csoda, hogy ha nem tudom, hogyan is állnak a dolgok.. :oops: Ezer bocsánat érte, de most, hogy minden megvan, újabb hozzászólást tennék! ;;)
Amikor olvastam, hogy abba akartad hagyni a RCSA-t, reméltem, hogy nem fogod, mert nekem is nagyon tetszik a történeted, egyedinek találom, bár mondjuk eddig kevés Severitust olvastam, de egyre inkább szeretem őket, és ez a történet is olyan, ami nagyon megfogott :) :D
Így aztán nagy volt az öröm, mikor olvastam, hogy mégsem hagyod abba! _U_
Kár, hogy csak most találtam rá a ficblogodra, akkor tudtam volna, mi a helyzet.. Bocsánat :( Mert eleinte néztem mindig az emailokat, hogy küldesz-e újat, és mikor nem, akkor már arra gondoltam, hogy nem voltál elégedett velem.. :oops: Tudom, hogy buta vagyok, és olykor sokat parázok :oops:
Szóval bízom benne, hogy majd idővel újra úgy érzed, hogy érdemes folytatni ezt a történetet! 8-> :)

Szia-szia: Viki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 14 (szerda), 21:11 
Szárnybontogató

Szia-szia!
Már nagyon régen jeleztem, bocsánat, de most látom, hogy itt egyszerűen kapcsolatba tudok veled kerülni, így hát itt vagyok! :-)
Arról szeretnék érdeklődni, hogy a "Rossz csillagzat alatt" című történeteddel hogyan haladsz? Mert látom, hogy az új történeteddel, a Merlin gyűrűivel foglalkozol most. Csupán érdekel, hogy ugye még annak is lesz folytatása..! :-D Valamint, hogy annak a törinek még én vagyok-e a bétája! :oops:

Üdv: Viki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 20 (szombat), 11:40 
Írópalánta

Sziasztok!

Rég nem jelentkeztem, szégyellem is magam erősen emiatt...

Az MGY új fejezetével nagyon lassan haladok, és ez legfőképpen azért van, mert bár többször is újraírtam, egyik változatot sem találtam megfelelőnek. :oops:
Nem is nagyon merek ígérgetni ezzel kapcsolatban, és elnézését kérek mindenkitől a hosszú késés miatt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 04 (csütörtök), 7:13 
Írópalánta

Feltöltöttem a hatodik fejezetet az MGY-ből, S menyasszony címmel. :-D Jó olvasást kívánok hozzá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 30 (szombat), 17:17 
Írópalánta

Hehe... kicsit félreértettük egymást, mert én nem a kritikára értettem. :P Arra természetesen válaszolni fogok, de egyelőre még gyönyörködök benne. :P elküldtem a msn címem, remélem meg is érkezik hozzád, pü-ben

Offozás, ha ez ennek számított, befejezve! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 30 (szombat), 17:10 
Sztorihajhász

Szia!

persze, küld csak! Jó lesz!!!

ööö... a kritikára kapok választ! Vagy te is arra gondoltál...?:D

Egyébként én azt hiszem, nekünk van egy közös ismerősünk, azaz biztos vagyok benne.:D

De ne offoljunk, majd msnen megbeszéljük!;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 30 (szombat), 16:59 
Írópalánta

Hogy kapsz-e választ.. hát a későbbi fejezetből biztosan. :P Pü-be, ha gondolod, elküldöm a msn címem.
Szerintem én jobban várom, hogy visszakapjam az új fejit a bétámtól, mint te. Nagyon kíváncsi vagyok, mit szóéltok majd az új fordulathoz a történetbe! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 30 (szombat), 16:51 
Sztorihajhász

Szia!

Sejtehettem volna, h direkt csinálod!:DXD Merthogy azt nem lehetett nem észrevenni, h Harry gúnyoldódik, meg... mindegy!

Amúgy én is szívesen elbeszélgetnék veled, mert úgy sejtem rátaláltam az újabb Severitus és snarry mániásra.:D

De ugye kapok választ is? Kéééérlek!:D :oops:

Egyébként remélem, a bétád gyorsan visszaküldi a fejezetet!:D*ártatlan vigyor*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 30 (szombat), 16:35 
Írópalánta

Én meg köszönöm szépen neked a kritikát! Gyönyörű volt, és őszintén szólva leesett az állam, mikor olvasom a sorokat, és látom, te olyan dolgokra is rájöttél, amire más olvasóm még nem, legalábbis nem írta a kritikájában le még nekem. Pl. a szereplők jellemének az enyhe "felcserélődése".
:-D
Szívesen elbeszélgetnék egyszer veled...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 30 (szombat), 16:11 
Sztorihajhász

szia! Nagyon várom már a folytatást!:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 30 (szombat), 14:08 
Írópalánta

Hello!

Jelentem, készen van az új fejezet az MGY-ből, és már béta kézen van. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 19:28 
Írópalánta

Milyen kihalt minden...

Most gyors voltam, és fel is raktam a MGY új fejezetét. ;) Kellemes olvasást kívánok hozzá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 16 (szombat), 18:18 
Írópalánta

Sajnos kell elmenjek itthonról, de azért gyorsan beírom, félreértés ne essék: a törim azért van a frissek között, mert fel akartam tenni az új fejim, és véletlenül rosszat másoltam be, így kitöröltem. Sajnos, most nincs időm felrakni a helyeset, tudom, egy szerencsétlen vagyok.... ezer bocsánat! Ne higgye senki, hogy önreklám céljából tettem! :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 15 (péntek), 19:01 
Írópalánta

És igen! Nagy későre sikerült valahogy felraknom a fejeztet! Vasárnap vagy hétfőn este pedig jön a következő is, nem kell megijedni, hogy arra is több, mint egy hónapot kell várni... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 16:40 
Írópalánta

Nem hozok jó híreket: a helyzet napok elteltével sem változott. A fejezeteim még mindig a bétázáson vannak, amint visszakapom, felrakom őket. Előbb semmit sem tehetek, ez már nem rajtam múlik. Elnézést a hosszas késérét. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 16:55 
Írópalánta

Gondoltam, teszek egy jelentést: élek, virulok, és ugyanott tartok, mint pár napja. A fejezetek a bétámnál vannak, tőle függ, mikor lesz friss. Nem akartam csak egy hónap múlva frissíteni, de enczának nagyon összejött, WS, KÜ stb. :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 10:53 
Írópalánta

Boldog karácsonyt, és új évet kívánok mindenkinek!

Amúgy, csendben megjegyzem, kerek egy éve találtam rá a fanficek világára. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 12:56 
Írópalánta

Sziasztok!

Hoztam egy jó hírt, legalábbis remélem, hogy jót. :-D Befejeztem a következő fejezetemet is, az is már csak bétázásra vár, és fel fog kerülni. Remélem sikerül kárpótolnom titeket a ritka frissek miatt azzal, hogy majdnem egyszerre két fejezet fog felkerülni. Legalábbis egy-két nap kihagyás nekem "majdnem egyszer"-nek számít. :-P Na mindegy, gondoltam azért szólok, hogy s mint állnak a dolgok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 18 (péntek), 11:50 
Írópalánta

Sikerült elkészüljek az új fejezettel, és amint "elkapom" a bétám, el is küldöm neki. Gondoltam, jelzem..., hogy nem kell erre a fejezetre egy hónapot várni, szerencsére. :#-)
Bár, hogy mikor lesz felrakva a Merire is, az már nem tőlem függ. Viszont a vakáció alatt megpróbálom egy kicsit utolérni magam, és feltölteni.. na jó, három fejezetet szeretnék, aztán, abból vajon mennyi lesz meg... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 14 (hétfő), 16:51 
Szárnybontogató

Már csak egyet kell aludni keddig :D Utána fel sem kelhetsz a billentyűzet mellől. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 13 (vasárnap), 20:45 
Írópalánta

Sziasztok!

Őszintén szólva, hogy mikor lesz új fejezet, arról fogalmam sincs. Most a kívánság üstös sztorimat írom ezerrel, és bárhogy is akarom, hogy gyorsan menjen, nagyon lassan haladok vele.
De! Mert ugye mindig ott van a de, ami reményt ad, no? :-D Két nap múlva kapom ki a vakációt és január negyedikéig a suli közelébe se kell menjek, sz'al ha megérem a keddet, minden erőmmel írni fogok. Akinek el vagyok maradva egy-egy kritikával, az örülhet, mert az írást nem csak a megkezdet ficeim folytatására értem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 01 (kedd), 16:15 
Írópalánta

Sziasztok!

visszakaptam a bétámtól Merlin gyűrűinek következő fejezetét, és fel is töltöttem. Jó olvasását kívánok - itt is - mindenkinek! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 71 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra