Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 09 (kedd), 23:47

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2080 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 42  Következő

Melyik történetemet olvasnád el szívesebben? Ez csak egy kérdés, és csak a közvéleménykutatás céljából teszem fel.
A Valiron dinasztia 2 28%  28%  [ 8 ]
Lepidoptera (fantasys töri) 7%  7%  [ 2 ]
Saját vámpíros történet 14%  14%  [ 4 ]
Star Wars fic (Luke/OC) 24%  24%  [ 7 ]
Vámpírnaplók fic (Stefan/Elena, Damon/Bonny) 17%  17%  [ 5 ]
Jégtündérek I. - A három erő 10%  10%  [ 3 ]
Szavazatok száma : 29
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 21 (szerda), 0:43 
Szárnybontogató

Hellobello mindenki!
Nagyon nagyon régen írtam már én itten bármit is, ami miatt rendesen szégyellem is magam. *rosszul érzi magát és virtuálisan sem mer senki szemébe nézni*
Végig olvasgattam az összes hozzászólást idáig, ami nem kis idő volt ugyan de megtettem. *azért tud valamit*
Úgy döntöttem, hogy most mindenről elmondom a véleményem, hátha tudom pótolni a hiányosságot. *bár az lehetetlen*
Menjünk szépen sorba:

1., Az abszolút kedvenc: AVD2
Egyre jobb fejezetek írsz. Az utolsó, ami fenn van merin, az egyszerűen halálos, de komolyan. Hogy jut eszedbe ennyi csavar a történethez? Egyszerűen imádom. Hallani sem akarom, hogy abbahagyod, vagy nem teszed feled. *akaratoskodik egy picit* Én imádom és már várom a következő részt. Egyébként ez hány fejezetes lesz? Megnéztem a családfát is hozzá, amihez ugyan írtad, hogy van benne spoiler veszély, de van benne olyan amit nem értek.
Egy dolog szúrt szemet, hogy Theresa Beaumontként van feltüntetve. Nem tudom összehozni ezt a két dolgot. Ő nem Montana, vagy másik esetben Kenyon de Valiron?
Megnézegettem a képeket is, amik nekem tetszenek, de mivel előbb olvastam a történetet, mint ahogy ezeket láttam, már nem tudok kötni hozzájuk ezeket az arcokat. Na, ez is az én bénaságomra utal, de mindegy.

2., Lepidoptera
Nekem bejön az alapsztori, csak kár, hogy abbahagytad. Furcsa E/3 olvasni, de kezdene izgalmassá válni, csak nem írod. Remélem azért majd valamikor folytatod. Nekem a kislány és az apukája karaktere tetszik a legjobban. Na, mindegy. A legfontosabb, hogy egyszer majd folytasd.

3., Vámpírnaplók fic
Én is szintén a sorozat rajongója vagyok és érdekes a te elgondolásod is a folytatáshoz. Olvasnám azt is, bár most ebben is szünet állt be. Remélem majd egyszer ennek is lesz Yennás féle befejezése.

4., Interjú egy vámpírral
Én még akkor olvastam ezt, mikor először került fel merengőre. Ugye nem lehetett tudni, hogy ki írta a történetet, de akár hiszed, akár nem, de éreztem, hogy ezt te írtad. Nagyon jó kikapcsolódást nyújtott ez a történeted is és maga a karaktere megformálása is jó volt. Szerintem a legjobb a vámpírfeleség volt. Azért nem sűrűn lehet ilyen tulajdonságú vámpírokról olvasni. Főleg mióta ez a Twilight láz megy.

5., Az idő rózsakertje
Ha már ennyire belemerültem erről is leírom a véleményemet. Először nem tetszett, hogy őszinte legyek. Elkezdtem olvasni az első fejezetet, de nem jött be, így abba is hagytam körülbelül a felénél. Aztán végül mégis rászántam magam, hogy megpróbálom még egyszer. Olyan szinten lekötött, hogy az AVD és az AVD2 után ez lett a kedvencem. Tényleg nagyon jó lett. Kihoztál belőle mindent, amit lehetett és ennél hosszabb nem is kellett, hogy legyen. Így pont jó lett. Nekem nagyon bejön.

Egy történetedet nem említettem eddig, a Teliholdat. Elkezdtem azt is olvasni, még amikor az első részét tetted fel, de hogy őszinte legyek, az annyira nem jött be. Na, de nekem se tetszhet minden.

Egyébként olvastam, hogy mi történt domenico-val. Csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy minél előbb ébredjen fel és gyógyuljon meg.

Na, én azt hiszem, hogy itt be is fejezem a kisregényemet, amivel remélhetőleg örömet szerzek, hogy ilyen hosszúra sikerült. Vagy éppen a pokolba kívánsz, hogy mi van ennek a csajnak, talán szóf****a? De úgy éreztem, ha itt járok, akkor már illene írni is.

Akkor mihamarabb hozzál új részeket és sok sikert hozzájuk!

Ihlet legyen veled! :-)
csikigirl

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 20 (kedd), 8:38 
Fanficbúvár

Akkor nagy-nagy puszi neki, és miharabbi felépülést kívánok én is. Furcsa is volt, hogy már régóta nem jelentkezett. De erre a legvadabb álmaimban sem gondoltam volna.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 19 (hétfő), 21:39 
Könyvmoly

fenella írta:
Először is elolvastam a folytatást, és hát nagyon meglepett, de tetszett. Várom a mihamarabbi kövi részt.

Örülök, hogy tetszett. :) Ha Enikő bétázza a 22. fejezetet, akkor lassan kapjátok, kb a hétvége felé, jelenleg meg a 23. fejezetet írnám, ha írnám. :D:D

fenella írta:
Amikor bemegyek hozzá és felolvasom neki a történeteidet újra és újra úgy érzem mintha hallaná. A dokik szerint is hallhat mindent, csak a tudata nem engedi, hogy felébredjen.
De elég ebből, mert megint elkap a síró görcs.

Akkor olvass neki! Remélem, a regényem hallgatása közben hamar felépül! Szorítok érte! :) Ha esetleg van valami változás vele, azt elmondhatnád. Nem fontos itt, írhatsz privát üzenetet is. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 19 (hétfő), 21:21 
Zöldfülű

Yenna írta:
Jaj! :( Ezért ódzkodok általában a repüléstől, és amikor egyszer egy zenekari turnén voltam, alig vártam, hogy leszálljon a gép. Akkor repültem életemben először, és szerintem utoljára. És a többiekkel mi történt? A szüleivel utazott? Ők hogy vannak? Az ilyen dolgok olyan szörnyűek, hogy ez történik az emberekkel. :(

Ja, és ha van egy kis időd, olvashatsz 21. fejezetet. :)

Először is elolvastam a folytatást, és hát nagyon meglepett, de tetszett. Várom a mihamarabbi kövi részt. Kritikát is írtam rá.
Másodszor igen a szüleivel utazott és a 7 éves húgával. Mivel a vízbe zuhantak, csak nagy sokára tudták kimenteni őket a víz alól. Flórát mentették ki utoljára, és hát újra kellet éleszteni, meg minden. Ezért esett kómába. A többiek viszonylag jól megúszták, csak a pilóta halt bele a balesetbe. Amikor bemegyek hozzá és felolvasom neki a történeteidet újra és újra úgy érzem mintha hallaná. A dokik szerint is hallhat mindent, csak a tudata nem engedi, hogy felébredjen.
De elég ebből, mert megint elkap a síró görcs.
Szóval ne törődj a többiekkel, mi melletted állunk, és olvassuk a történeteidet.

Az ember egész földi létének lényege a Másik Fél keresése. Nem számít, ha valaki a tudás, a pénz, vagy a hatalom hajszolása mögé bújik. Akármit ér is el, nem lesz tökéletes, ha közben nem talál rá a Másik Felére.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fenella 2010 július 19 (hétfő), 21:40-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 19 (hétfő), 17:33 
Könyvmoly

fenella írta:
Repülőgép szerencsétlenség. Éppen Görögország felé tartottak nyaralni és lezuhant.

Jaj! :( Ezért ódzkodok általában a repüléstől, és amikor egyszer egy zenekari turnén voltam, alig vártam, hogy leszálljon a gép. Akkor repültem életemben először, és szerintem utoljára. És a többiekkel mi történt? A szüleivel utazott? Ők hogy vannak? Az ilyen dolgok olyan szörnyűek, hogy ez történik az emberekkel. :(

Ja, és ha van egy kis időd, olvashatsz 21. fejezetet. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 19 (hétfő), 17:17 
Zöldfülű

Yenna írta:

Juj! Szegény! Mi történt, ha megkérdezhetem? Remélem, hamar felépül.

Egyébként épp javítok. :)

Repülőgép szerencsétlenség. Éppen Görögország felé tartottak nyaralni és lezuhant.

Az ember egész földi létének lényege a Másik Fél keresése. Nem számít, ha valaki a tudás, a pénz, vagy a hatalom hajszolása mögé bújik. Akármit ér is el, nem lesz tökéletes, ha közben nem talál rá a Másik Felére.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 19 (hétfő), 16:53 
Könyvmoly

AVD2 - 21. fejezet: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory. ... =74254&i=1

És persze elvárom, hogy kapjak kritikákat! :-P :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 19 (hétfő), 14:40 
Könyvmoly

fenella írta:
Neee! Akkor soha nem tudom meg, hogy mi lett velük.

Különben, én tudok még egy személyről, akinek van alibije, hogy mért nincs itt. Az pedig domenico, az én barátnőm, különben Flórának hívják. Tudom, hogy ő is olvasta az írásaidat. Ő pedig kómában fekszik, egy Zalaegerszegi Klinikán.

Juj! Szegény! Mi történt, ha megkérdezhetem? Remélem, hamar felépül.

Egyébként épp javítok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 19 (hétfő), 14:31 
Zöldfülű

Neee! Akkor soha nem tudom meg, hogy mi lett velük.

Különben, én tudok még egy személyről, akinek van alibije, hogy mért nincs itt. Az pedig domenico, az én barátnőm, különben Flórának hívják. Tudom, hogy ő is olvasta az írásaidat. Ő pedig kómában fekszik, egy Zalaegerszegi Klinikán.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 19 (hétfő), 12:13 
Könyvmoly

fenella írta:
Syó Yenna!

Nekem is nagyon tetszett az új novellád.

Mi ez a nagy punnyadás, fel kéne rázni itt titeket. (ráz-ráz-ráz) :-P :-P :-P

Na további szép napot.

Szia!
Akkor jó, hogy neked tetszett. :)

Nem tudom, mi van itt. Senki sem akar írni ide, és csak egyetlen személyről tudok, akinek kifogása lehet erre, mert nincs internet közelben. Kezdek bepipulni, és ha ez így folytatódik, nem fogom a fejezeteket feltölteni.

Egyébként a 23. fejezetet írom. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 19 (hétfő), 12:08 
Zöldfülű

Syó Yenna!

Nekem is nagyon tetszett az új novellád.

Mi ez a nagy punnyadás, fel kéne rázni itt titeket. (ráz-ráz-ráz) :-P :-P :-P

Na további szép napot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 17 (szombat), 19:57 
Írópalánta

Szia!

Bocsi, hogy csak ma olvastam el az új novellád *irul-pirul* :oops:

De Nagyon jóó lett! Fantasztikus ötlet ez az interjú :D Nagyon tetszik!
És a vámpír feleség haláli szerepe, a papucs vámpír férj :)

Off: Milyen volt az utazás?

Puszi: Szandra

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 17 (szombat), 15:40 
Könyvmoly

Ha nem kaptok AVD2-t, akkor már ide sem toljátok a képeteket? Azt is mondhatnám, hogy meg vagyok sértve. [-( Még jó, hogy nem voltam itthon, és nem tudtam írni a következő fejezetet, mert nem biztos, hogy megérdemlitek.
Direkt, hogy legyen mit olvasnotok, feltöltöttem egy novellámat, és összvissz kaptam rá EGY DARAB kritikát. És ez nem tegnap történt, hanem már csütörtökön. Na most ezek után tuti, hogy nem töltök AVD2-t holnap, és nem csak azért, mert még nem kaptam meg a bétázást. Ha meglenne már, akkor sem tenném fel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 14 (szerda), 23:59 
Könyvmoly

Sziasztok!

Sikerült elkészülnöm a 22. fejezettel. :D 14 oldal és 7 sor lett, vagyis elkezdtem a 15. oldalt is. :D És a végén ott a második BIG BUMM. :D:D

Most fekszem, mert holnap korán kelünk. Ha írtok, elolvasni azért el fogom tudni, mert net lehetőség lesz ahol alszunk, csak a regényt nem fogom tudni írni. :) Szombaton jövök, és remélem, hétvégén tudok nektek adni 21. fejezetet. Attól ki fogtok akadni. :D:D:D:D:D:D:D

SZERK (csüt):
Még mielőtt elmennék, gyorsan feltöltöttem a merire a Kívánságüstös novellámat. Nem tudom, mikorra engedik fel, ha már fent van, olvassátok szeretettel. :D
Címe: Interjú a vámpírral - http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=74003

Pápá! Gondolok rátok a hétvégéig, ti meg gondoljatok rám kritika formájában. :D:D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 14 (szerda), 22:07 
Fanficbúvár

Jó neked, hogy ennyire gyorsan haladsz, meg jó nekem, hogy ennyire gyorsan olvashatom :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 14 (szerda), 21:55 
Könyvmoly

fenella írta:
Én írtam kritikát a fejihez.
Szurkolok, hogy be tudd fejezni azt a részt. Szóval akkor... Hajrá Yenna!!!!! _U_ _U_ _U_ _U_

Tudom, és válaszoltam neked. :)
Egyelőre a 12. oldal jön, és talán sikerül még az éjjel befejeznem. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 14 (szerda), 20:34 
Zöldfülű

Nekem ez a kép tetszik, remélem jó lesz.
http://img169.imageshack.us/i/facu131th5.jpg/

Én írtam kritikát a fejihez.
Szurkolok, hogy be tudd fejezni azt a részt. Szóval akkor... Hajrá Yenna!!!!! _U_ _U_ _U_ _U_

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 14 (szerda), 15:33 
Könyvmoly

*kiscsillag* írta:
Mé' nem? :-/ :((

Jó pompom lány voltam, úgyhogy a többi rám nem vonatkozik. :D De akkor most menjek ösztönözni vagy ne? Mennyi kell még a 22. végéhez?

Mert valahogy mégsem tetszik.
Én tőlem jöhetsz ösztönözni. :) Akkor talán írok is valamit ma. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 14 (szerda), 15:14 
Fanfic-faló

Yenna írta:
akit végül választottam, mégsem tetszik

Mé' nem? :-/ :((

Jó pompom lány voltam, úgyhogy a többi rám nem vonatkozik. :D De akkor most menjek ösztönözni vagy ne? Mennyi kell még a 22. végéhez?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 14 (szerda), 14:58 
Könyvmoly

George személyére megint keresek valakit, mert igazából, akit végül választottam, mégsem tetszik. Természetesen valamilyen szőkésbarna hajú (ha hosszú, copfos, külön jó), tenyérbemászó pasit keresek rá. Ha valakinek van ötlete, az írjon, és mutassa meg a képet. Az sem hátrány, ha nagyméretű, mert csak azokkal tudok dógozni.

Jelenleg éppen nem írok, mert punnyadok, és ha ma éjjelig nem fejezem be a 22. fejezetet, akkor vasárnapig tuti nem lesz kész, mert nem leszek itthon, és netbookot nem viszek magammal.

Ja, és tessék kritikákat írni, mert eddig nem áll jól a szénátok. 98 olvasóból kaptam 4 kritikát. Tessék kicsit megemberelni magatokat.

Asszem csak ennyit akartam. Most folytizom a punnyadást. Sok kedvem nincs máshoz. Cső.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 14 (szerda), 14:05 
Fanfic-faló

Ne rijj, pipi! :x Én megyek sorba! Nem felejtelek ki, nem is merném. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 13 (kedd), 23:01 
Fanficbúvár

Bezzeg oda írtok! Na jól van! Ezt megjegyeztem! :-< :(( :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 13 (kedd), 20:40 
Fanfic-faló

Khm. Khm. Khm! :D
Jelentem, írtam 3 hsz-t az utolsó (3) fejezetedhez. :) Nagyon büszke vagyok, hogy ennyivel is utolértem magam.
Dalszöveg-kriti ma már nem lesz, excuse me. :D :-*

És a továbbiakban is BUZDÍTSUK A NÉPET KRITIKAÍRÁSRA, mert ha Yenna nem kap elég véleményt, és teljesen jogosan durcás lesz, és nem tölti fel nekünk a fejiket, én ti'ta mérges leszek. $fal

BUMMok királynője, :x :D csak így tovább.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 12 (hétfő), 23:16 
Könyvmoly

Elkészültem a 22. fejezet második részével is, és már a 300. oldalt írom. :D De tessék továbbra is olyan lelkesedést mutatni a kritikaírás terén, mint eddig (ma kaptam négy kritikát a 19. fejezetre, és köszönöm őket! :) ), és akkor holnap talán kaptok egy 20. fejezetet. :D Holnap meg elkezdem a 3. részt a fejezetben, ahol lesz a második BIG BUMM. :D:D

SZERK:

20. Fejezet: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory. ... =73922&i=1
Természetesen a kritikákat nagyon várom. Eddig nagyon szépen kaptam őket a 19-eshez, ezt ne hagyjátok abba ennél se. Különben nincs 21. fejezet. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 12 (hétfő), 17:20 
Fanficbúvár

fenella írta:
UI.: megyek a honlapotokra kritikákat gyártani, van mit bepótolnom. :D :D :D

Úgy érzem, kedvellek! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 12 (hétfő), 14:14 
Zöldfülű

Yenna írta:

Kicsit kezdek morcos lenni, mert a 19. fejezetet már 130-an olvastátok, de kaptam rá 3, azaz HÁROM kritikát. (Azt a kettőt nem számítom, amikor a háromból két delikvens egymással cseverészett. :) ) Ha ez így folytatódik, megtörténhet az, amit Enikő már a saját topikjában felvetett. Nem töltöm fel a fejezeteket! Miért rakom fel a saját regényemet, ha semmi reakció nincs rá. Így semmi értelme. Pedig pl a 20. fejezet is már majdnem javítva van, csak át kell néznem, és mehetne fel a merire. De ha nem változik a helyzet, nem fogom feltölteni.
Szóval tessenek ezen gondolkozni.

Neee én nagyon szeretem a történeteidet.

Tessék kritikákat írni, mert minket fog büntetni az esztelenségetekért.

UI.: megyek a honlapotokra kritikákat gyártani, van mit bepótolnom. :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 12 (hétfő), 14:00 
Könyvmoly

Újabb dalszöveg került fel az oldalra, az I love you, Mom. El lehet olvasni, és nem szégyen, ha valaki ott hagy pár sort alatta, hogy milyennek találta. :)

Kicsit kezdek morcos lenni, mert a 19. fejezetet már 130-an olvastátok, de kaptam rá 3, azaz HÁROM kritikát. (Azt a kettőt nem számítom, amikor a háromból két delikvens egymással cseverészett. :) ) Ha ez így folytatódik, megtörténhet az, amit Enikő már a saját topikjában felvetett. Nem töltöm fel a fejezeteket! Miért rakom fel a saját regényemet, ha semmi reakció nincs rá. Így semmi értelme. Pedig pl a 20. fejezet is már majdnem javítva van, csak át kell néznem, és mehetne fel a merire. De ha nem változik a helyzet, nem fogom feltölteni.
Szóval tessenek ezen gondolkozni.

Na, félretéve a komor dolgokat. :) A 22. fejezetben már a 7. oldalt kezdtem el az éjjel, és összesen a 297. oldalnál járok. Már csak 3 oldal, és elérjük a 300-at. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 12 (hétfő), 11:21 
Fanfic-faló

Már megint a kicsit piszkáljátok. :D

Eniko28 írta:
újabban rémesen elmeradtak!

Újabban rettentően le vagyok maradva. Nem csak a hsz-ekben, ahogy azt a saját bőrödön tapasztalhattad. :-S

És pofátlan vagyok. Mikor lesz friss? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 12 (hétfő), 9:16 
Fanficbúvár

Majd gondolkodj el rajta! És odaát is várom a kritikáidat, mert újabban rémesen elmeradtak!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 23:28 
Fanfic-faló

Eniko28 írta:
Szia neked is! Tessék menni krikákkal illetni a dalszövegeit Tessának! (most elzavartalak a honlapunkra... )

Mééé' mindig csak engem zavargattok? :D
Majd megyek, ha nem fog szétrobbanni a fejem. Hsz dömping következik... majd. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 23:13 
Fanficbúvár

*kiscsillag* írta:

Nini, egy Béta néni! :D Sziaaa! :x

Szia neked is! Tessék menni krikákkal illetni a dalszövegeit Tessának! (most elzavartalak a honlapunkra... :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 19:40 
Írópalánta

Yenna írta:

Nekem is tetszenek a képek!! Nagyon jó választás minden szereplőt megtestesítő!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 18:55 
Zöldfülű

Yenna írta:

Nekem tetszenek a képek.
Ami James Elwood-ot illeti az első képe a jó, mert nekem a második olyan börtön viseltesnek tűnik.
:-P :-P :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 16:03 
Könyvmoly

Na hát akkor, talán megvannak a keresett szereplők. :)

- Jennifer Walker
http://www.kephost.com/images3/lff27vor8lat5ish5o2b.jpg
- John Montana
http://www.kephost.com/images3/ktfjryp5k87ghkefavep.jpg
- George Gisbourne
http://www.kephost.com/images3/8ou1t2mbhl3usj0m3l0v.jpg
- Maria O'Callagan
http://www.kephost.com/images3/lasrqsmyl16mvlvnitib.jpg
- James Elwood
http://www.kephost.com/images3/ki64ca72tpo1f8xm65tk.jpg
http://www.kephost.com/images3/w1rdr9f57ubvddgznhze.jpg

A véleményeket várom. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 15:27 
Fanfic-faló

Yenna írta:
Azt mondtad, ha punnyadok, mehetek hozzád. Hát akkor tessék felrázni a punnyadásból! Én készen állok, a word nyitva van, csak várok.

Morcos vagyok, meg azért ne sürgessük annyira a dolgokat. Kb hétfő, kedd környékén töltöm fel a fejezetet.

Gyühetsz hozzám. :D Bár Miskolc egy pöppet messze van... :-P :D Akkor fellépek, de nem tudom, mennyire leszek használható, szétrobban a fejem. :(
Én, ha van frissem, sosem tudom kivárni, hogy fel ne tegyem... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 15:08 
Könyvmoly

*kiscsillag* írta:
Yenna írta:
Írni most nincs kedvem.

Hííí! :-S Nincs? :-S :((

Yenna írta:
meg hát holnap nem is fogjátok még megkapni.

Még mindig morcos vagy a lógósok miatt? /:)

Azt mondtad, ha punnyadok, mehetek hozzád. Hát akkor tessék felrázni a punnyadásból! :D:D Én készen állok, a word nyitva van, csak várok. :D:D

Morcos vagyok, meg azért ne sürgessük annyira a dolgokat. :) Kb hétfő, kedd környékén töltöm fel a fejezetet. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 15:06 
Fanfic-faló

Yenna írta:
Írni most nincs kedvem.

Hííí! :-S Nincs? :-S :((

Yenna írta:
meg hát holnap nem is fogjátok még megkapni.

Még mindig morcos vagy a lógósok miatt? /:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 14:54 
Könyvmoly

Eniko28 írta:
Őt mondtam már vagy egy fél évvel ezelőtt is :-P

Azt hiszed, hogy én arra emlékszem még??? :-P
Most Tessa anyját keresgélem. :) Írni most nincs kedvem. :)

SZERK:

Tessa anyja? http://starity.hu/forum/csatolas/262620/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 14:49 
Fanficbúvár

Yenna írta:
Megcsinálom Max anyját, de Tessa anyjának sajna mást kell keresni, mert kicsi ez a kép. :|
És a többiekre kerestél már képet? :)

SZERK:
A szívek szállodájában is ő az anyja. Milyen lenne Sere anyjának? :)
http://starity.hu/forum/csatolas/661194/

Őt mondtam már vagy egy fél évvel ezelőtt is :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 13:49 
Könyvmoly

Eniko28 írta:
Yenna írta:
Akár még rá is lehetne fogni, hogy hasonlít rá. :D

(500. hsz-om :) )

eskü, pont erre gondoltam én is :) Max anyját is megcsinálod? csak mondjuk fekete kerettel, mert ugye meghalt, de megcsinálhatnád :)

Gratula! Én már az 1000-en is túlvagyok. :-P:D

Megcsinálom Max anyját, de Tessa anyjának sajna mást kell keresni, mert kicsi ez a kép. :|
És a többiekre kerestél már képet? :)

SZERK:
A szívek szállodájában is ő az anyja. Milyen lenne Sere anyjának? :)
http://starity.hu/forum/csatolas/661194/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 13:26 
Fanficbúvár

Yenna írta:

(500. hsz-om :) )

eskü, pont erre gondoltam én is :) Max anyját is megcsinálod? csak mondjuk fekete kerettel, mert ugye meghalt, de megcsinálhatnád :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 12:24 
Könyvmoly

Eniko28 írta:
Beírtam google-ba Tessa anyjának a nevét, és ezt dobta ki:http://arts.camden.lib.nj.us/arts4teens07/images/DSC_0279%20(Jennifer).jpg

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 12:20 
Fanfic-faló

kérlek, ne használjátok a piros színt, az a moderátoroknak és az adminoknak van

köszi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 12:17 
Fanficbúvár

Beírtam google-ba Tessa anyjának a nevét, és ezt dobta ki:http://arts.camden.lib.nj.us/arts4teens07/images/DSC_0279%20(Jennifer).jpg

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 23:57 
Könyvmoly

Nagyjából kész van a 20. fejezet javítása is. Most már nem folytatom az átnézését, meg hát holnap nem is fogjátok még megkapni. :D Kicsit várjatok rá. :-P :D Na meg holnap a 22. fejezetet akarom írni. :)

Most szunya. :D I-) I-)

]Vasárnap:

Egy kis újdonság: Feltettem az oldalra Tessa dalszövegeit. Négy még mindig hiányzik, de most már hamarosan azok is felkerülnek. Addig is lehet ezeket olvasni, és természetesen kritikával illetni őket nem szégyen. :-P:D

A másik pedig ez:

Ha van kedvetek, és időtök, akkor a következő szereplőkre kereshettek egyéneket. :)
- Jennifer Walker (Tessa anyja)
- John Montana (talán ezt nem kell megmagyaráznom :-P)
- George Gisbourne (tulajdonságok: hosszú, szőkésbarna haj, vagyis copfos)
- Maria O'Callagan (Sere anyja)
- James Elwood (ez is egyértelmű :-P)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 23:51 
Fanficbúvár

lilly írta:
(A Michelle "alakító" színésznő nevét meg tudod nekem mondani?) :oops: :)

Marg Helgenberger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 21:41 
Könyvmoly

*kiscsillag* írta:
Én még nem olvastam a frisst, de ha lesz egy szusszanatnyi időm, írok. :) Előbb vagy UTÓBB mindig szoktam. :D És a képeket sem felejtem majd.

És zaklass meg, ha elpunnyadtál volna. :) :-*

Rendben! Várom majd a kritit. :)
És akkor holnap szavadon foglak, mert ma kicsit elpunnyadtam. :D:D Semmit nem írtam, igaz, a képeket csináltam. De azért nem árt az óvatosság. Inkább zaklatlak egy kicsit, és akkor tuti nem punnyadok tovább. :D:D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 21:36 
Fanfic-faló

Én még nem olvastam a frisst, de ha lesz egy szusszanatnyi időm, írok. :) Előbb vagy UTÓBB mindig szoktam. :D És a képeket sem felejtem majd.

És zaklass meg, ha elpunnyadtál volna. :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 19:05 
Írópalánta

Yenna írta:
Elkészültek a szülőkről is a képek, na meg Felicityről, és Cade-ről. Meg lehet nézni, és még MINDIG lehet a képekre szavazni. :)

Nagyon jók lettek a képek!! :D Nekem nagyon tetszenek :)
Szavaztam is :D D

(A Michelle "alakító" színésznő nevét meg tudod nekem mondani?) :oops: :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 8:44 
Könyvmoly

Úgy látszik, azzal, hogy itt a nyár, a kritikaírások abbamaradtak. Nem értem, hogy miért nem lehetne pár szót írni, azután, hogy végigolvasták a fejezetet. Úgy utálom ezt! Igazán most az AVD2-ről van szó. :-S :-< $?

SZERK (hogy ne legyen annyi hozzászólás tőlem egymás után):

Elkészültek a szülőkről is a képek, na meg Felicityről, és Cade-ről. Meg lehet nézni, és még MINDIG lehet a képekre szavazni. :)
És persze még MINDIG várom a kritikákat. Az eddigieket nagyon köszönöm. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2080 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 42  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra