Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 09 (kedd), 19:27

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 46  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szeptember 06 (szerda), 19:10 
Ó-nagy-admin "backstage"

Niamh Saone írta:
9 kattintás, 0 kritika. :| Megelégednék akár egy egyszerű tetszettel, nem tetszettel, untatottal, nem indított el bennem semmittel is, a lényeg, hogy vélemény legyen. Az írást beküldtem egy elég komoly pályázatra, szóval érthető módon kíváncsi lennék bármiféle észrevételre.

Szilánkok
Novella a szerelem fázisairól: a vágyakozásról, a beteljesülésről, az eltávolodást követő megbocsátásról és az újrakezdésről – amelynek maga a halál vet véget. Mindezt keretes szerkezetben, felborított időrendi sorrendben, variációs ismétlésekkel tálalva. Fokozott olvasói aktivitást igényel a nevek hiánya miatt.

Kategória: Privet Drive
Korhatár: 12
Figyelmeztetések: Szereplõ halála
Jellemzõk: Romantikus, Dráma

Nekem tetszett miközben olvastam elbíráláskor :D
Nem véletlen hogy engedélyeztem.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szeptember 06 (szerda), 19:06 
Zöldfülű

Kérnék kritikát Eper és Vér c. írásomra.
Draco/Hermione párosítású mininovella; avagy fura dolgok történnek átváltozástan órán :)
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=23171

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szeptember 06 (szerda), 18:27 
Zöldfülű

9 kattintás, 0 kritika. :| Megelégednék akár egy egyszerű tetszettel, nem tetszettel, untatottal, nem indított el bennem semmittel is, a lényeg, hogy vélemény legyen. Az írást beküldtem egy elég komoly pályázatra, szóval érthető módon kíváncsi lennék bármiféle észrevételre.

Szilánkok
Novella a szerelem fázisairól: a vágyakozásról, a beteljesülésről, az eltávolodást követő megbocsátásról és az újrakezdésről – amelynek maga a halál vet véget. Mindezt keretes szerkezetben, felborított időrendi sorrendben, variációs ismétlésekkel tálalva. Fokozott olvasói aktivitást igényel a nevek hiánya miatt.

Kategória: Privet Drive
Korhatár: 12
Figyelmeztetések: Szereplõ halála
Jellemzõk: Romantikus, Dráma

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 19 (szombat), 19:00 
Zöldfülű

Frissítettem a Tekergőket egy új fejezettel, amit megtalálhattok a következő címen:

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=22958&i=1

Ha gondoljátok olvassatok és kritizáljatok! :-)

Többszörös TIPCA-díjas (Teljesen Idióta Pacákok Cáfolhatatlanul Aberrált díja), valamint a DA-fórum jóvoltából aranyfokozatú Merlin-díj tulajdonosa.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 19 (szombat), 16:58 
Tollforgató

Khm... Tehát megragadom a lehetőséget, és reklámozom a legújabb Alapítós novellámat, amit (remélhetőleg) megtaláltok itt:

http://gportal.hu/gindex.php?pg=13845785

Jó szórakozást kívánok hozzá, és ha rátok törne a vágy, hogy véleményt írjatok róla, a világért se fogjátok vissza magatokat! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 17 (csütörtök), 12:22 
Szárnybontogató

KRITIKÁT a Fiúk a Roxfortból-ra :D kösz :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 16 (szerda), 17:46 
Fanficbúvár

Huha! Még soha nem írtam ide...de most itt az idő :)
Ha szereted a szerelmes, vicces és olykor komor történeteket, akkor olvasd el az enyémet :P
Nah ezt jól megmondtam! :D
főszereplők:Tonks, Lupin, Sirius
Ma vagy holnap felkerül az új fejezet is! puszo
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=9109

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 15 (kedd), 18:53 
Írópalánta

Akiket érdekelnek a kentaurok és szereti, ha egy történetet nem csak egy, hanem rengeteg szemszögből mutatnak be, azoknak ajánlanám a ficemet:
Tisztás a Rengetegben
Nemrég lett feltöltve 2 új fejezet :-D
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=22579

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 17:56 
Fanfic-faló

Kicsi lány új fejezete felkerült. Ha van kedved egy könnyed diákéletet bemutató, teljesen anti-MÉRISZÚ történethez, akkor kérlek olvasd el!

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=10574

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 12:41 
Írópalánta

A kentaurok "rajongóinak" ajánlom a történetemet. Sok szemszögből bemutatott HP6 folytatás. Kritikának örülnék :wink:
Tisztás a Rengetegben
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=22579

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 19:01 
Zöldfülű

Az előbbi én voltam, és a szmájlit sem nevetésnek szántam, csak egy mosolynak, plusz a zárójel lezárásának. :P

Többszörös TIPCA-díjas (Teljesen Idióta Pacákok Cáfolhatatlanul Aberrált díja), valamint a DA-fórum jóvoltából aranyfokozatú Merlin-díj tulajdonosa.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 18:56 
ott csak azt tudom megnézni, hogy hányan nyitották meg, és az a kettő nem ugyanaz. mondjuk egy második fejezetnél talán már közelebb van a két szám. (mellesleg az sem túl sok :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 18:18 
Fanfic-faló

mindjárt megyek, és elolvaslak Tipca (vagy legalábbis lementem a gépemre), de a 'történeteim szerkesztése' menüdben meg tudod nézni, hogy hányan olvassák:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 10 (csütörtök), 17:54 
Zöldfülű

Ez is bekövetkezett egyszer, jövök ide kritikát kunyizni. Nem mintha ez baj lenne, csak eddig még sosem tettem, így ez nekem az újdonság erejével hat. :-)
Az alant látható linken elérhető a Világok harca című írásom második fejezete. Még mindig nem tudom eldönteni, hogy miért nem érkezik rá kritika. Össz-vissz eddig négyet kaptam, pedig amikor befejeztem az Egy világ választ el-t, és megkérdeztem, hogy legyen-e folytatás, ennél jóval többen feleltek igennel. Vagy nem tudnak róla, vagy egyszerűen lusták kritikát írni. Kérem szépen, hogy legalább egy szóval jelezzétek, hogy olvassa-e valaki (persze azokon kívül, akik már hozzászóltak), vagy felesleges írni az egészet, mert nem érdekel senkit. :-(
Hű, most aztán kifakadtam. :? Na mindegy, szóval kérek szépen kritikát! :D

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=22505&i=1

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 08 (kedd), 10:15 
Fanfic-faló

Őrület? Álom? Vagy talán ez is csak a valóság? Tetteinknek következményei vannak. Nagy tett, kegyetlen megtorlás. Olvasd el; sötét, talán még drámai is. Saját novella, Privet Drive

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=22337

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 06 (vasárnap), 23:49 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 18:38-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 05 (szombat), 18:43 
Fanfic-faló

újabb kicsi történet, nuku nyú fejezet... :roll:
de azért olvassátok, és kritizáljátok^^
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=22260

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Kritikát kérek szépen:)
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 04 (péntek), 19:15 
Sziasztok! Az Álarc mögött című fanfictionömre szeretnék kritikát kérni! A sztori: Arielle és testvérei a Roxfortba jönnek. Arielle összebarátkozik Lilyvel, összevitatkozik Siriusszal stb. Ráadásul még Malfoy is rámozdul! Olvasd el és írd meg a véleményed! Lehet negatív is, de azt kímélően :P köszi:)

Az első fejezet linkje: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=18813&i=1

KRITIKÁT! KÖSZI

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 04 (péntek), 13:07 
Szárnybontogató

Jöttem reklámozni! :D
de most nem kritikát kérek, hanem inkább, hogy olvassátok el. Persze, ha irtok vélemény nem haragszom meg, de nem arra utazom! Tehát új novellám címe: Életem legszörnyűbb napja...
Előre is köszönöm :D $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 02 (szerda), 20:55 
Fanfic-faló

EGÓGÉP REKLÁMOZZA EGÓJÁT

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=22072

Címe: A dementorok szaporodása

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 02 (szerda), 7:38 
Szárnybontogató

pitypang írta:
Örülök, hogy így kezelted le a dolgot ;;)

Hosszúság: Gondoltam, ha már nekiállok, akkor részletesen kifejtem a véleményemet :P

Összegezve: Írj sokat, mert csak úgy lehet javulni!

Mit gondoltál, hogy olyan tahó vagyok, hogy mindennek elhordalak azért mert megmondatd a véleményed?
Most rajta vagyok egyébkénet egy új sztorin. Ha gondolod majd arra is írhatsz pár oldalt ;)

EKLE $star :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 01 (kedd), 16:14 
Zöldfülű

Örülök, hogy így kezelted le a dolgot ;;)

Hosszúság: Gondoltam, ha már nekiállok, akkor részletesen kifejtem a véleményemet :P

Összegezve: Írj sokat, mert csak úgy lehet javulni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 31 (hétfő), 16:55 
Szárnybontogató

Jah és Jellyjackass voltam, csak a fórumon ezt használom szivesebben XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 31 (hétfő), 16:54 
Szárnybontogató

jah és asszem ebben is van egykét hiba, de nem volt erőm vissza olvasni, mert már így is hulla fáradt vagyok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 31 (hétfő), 16:52 
Szárnybontogató

pitypang írta:
Jellyjackass írta:
http://www.fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=1929

Lécci írjatok kritikát, ha elolvastátok, hogy tudjam , mi rossz és mi az ami jó benne! Mert bár örülök a jó kritikának, mint pl.: Jó lett folytasd hamar stb... de ezekből nem lehet igazán tanul. Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy min kell javítanom. Aki meg addig rosszat írt, az csak annyit írt, h: Valamiért nem teccik stb. De ezzel se jutok sokkal előrébb.

Írtam egyet az első két fejezet alapján. Megpróbáltam a lehető legfinomabban fogalmazni, és erősen reménykedek, nem leszek mindennek elhordva :cry: ...

Előszőr is kösziu a kritikát, mert valami ilyen re gondoltam, bár a hosszúságán meglepődtem XD

Azt a furcsa megállapítást vontam le rólad, hogy nagyjából tudod, milyen szavak elé kell vessző, és mégsem használod őket. Nem tudom, hogy ez figyelmetlenség vagy más --->sajnos tévedsz szinte alig tudom, hogy hova kell vesszőt rakni, csak az alap dolgoknál, mivel elég szar a helyes írásom. A vesszőket csak megérzés alapján rakom be. És sajnos a Microsoft Word re nem tudok ebben támaszkodni, mert ott minden hova vesszőt rak még olyan helyekre is ahova 100% nem kéne.

Sok helyen van elgépelési hiba, ezt pár átolvasással (esetleg egy lektorral) javítani lehetne ---> Igen ez is igaz, peddig általában 2x átolvasom de sajna nagyon gyorsan kell írnom mert a gépem állandóan le vagy. Ezt is másodszorra írom most mert az előzőnél lefagyott a végén. Ezért sokszor nem figyelek oda a hibákra hanem arra törekszek, hogy minnél hamarabb leírjam a mondandómat, főleg ha sok van...

A téma és a főszereplő. Nem tudom, hogy mióta olvasol fanfictionokat, és lehet, hogy nem kellene belemennem ebbe a témába (igen, minden bizonnyal nem :-( ), de kérlek ne kapd fel a vizet! A főszereplő, hmm, hogy is mondjam, enyhén szólva Mary Sue beütésű. (ha nem tudod mi az, olvasd el Kisera műveinek közt található rendkivül leleményesen összefoglalt leírását a témának, itt http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=3397 ). ---> Ebben sajna nem értek veled egyet, mert a főszereplő minden hibáját megpróbálom maximálisan kihangsúlyozni, és eamúgy meg egyáltalán nem érzem úgy mintha rám hasónlítana, és nem is gondolom, hogy valaha ilyen szeretnék lenni.. mert nekem ez jelenti azt, hogy Mary Sue.

Én személy szerint lassan három éve olvasok ficeket, és tudom, hogy már rengeteg témát kiveséztek az írók, és alaposan meg kell mozgatni az embernek a fantáziáját ahhoz, hogy valami újat alkosson. Ezt javaslom neked is, használd a kreativitásodat, és találj ki új ötleteket, hiszen észrevehetted, hogy milliószámra meg az ilyen tekergős történet. Sokkal több olvasót nyerhetnél magadnak egy egyedi történet leírásával, mint egy ilyennel, hiszen a legtöbbünk már több hasonló dolgot olvasott, így alapjába véve rá sem kattint a sztorira. ---> Ebben igazad van, de amikor elkezdtem ezt a regényt akkor még eléggé úly voltam és töbnyire a tekergős sztorik izgattak. Ennek a regény nek is úgy ültem neki, hogy abban a pillanatban találtam ki a szotorit amikor elkezdtem gépelni. És minden felyezetem tök spontán. De abban egyet értek, hogyebből már nem sok úlyat lehet kihozni. Egyébként tervezem egy másik mű megírását is, sőt sokszor gondoltam arra is, hogy esetleg ezt a fic-et kitörlöm, de soha nem vitt rá a lélek.[/b]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Önreklám ezerrel :-D
HozzászólásElküldve: 2006 július 31 (hétfő), 16:10 
Szárnybontogató

Hellóka!

Asszem már írtam egyszer ide, de újra megteszem. Szóval nagyon szépen kérek mindenkit, hogy olvassa el a fictem!

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=18411
ÉS ami fontos, hogy írjatok kritikát! Mert nem toom, hogy jó e, amit írok! :oops:
Várom nagyon!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 31 (hétfő), 13:02 
Szárnybontogató

Szeretnék kritkát kérni a VÉr kötelez cimű novellámra! Nem most kerünt fel, de azért én szeretem:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 31 (hétfő), 9:17 
Zöldfülű

Jellyjackass írta:

Lécci írjatok kritikát, ha elolvastátok, hogy tudjam , mi rossz és mi az ami jó benne! Mert bár örülök a jó kritikának, mint pl.: Jó lett folytasd hamar stb... de ezekből nem lehet igazán tanul. Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy min kell javítanom. Aki meg addig rosszat írt, az csak annyit írt, h: Valamiért nem teccik stb. De ezzel se jutok sokkal előrébb.

Írtam egyet az első két fejezet alapján. Megpróbáltam a lehető legfinomabban fogalmazni, és erősen reménykedek, nem leszek mindennek elhordva :cry: ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 25 (kedd), 12:10 
Zöldfülű

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 24 (hétfő), 14:37 
Könyvmoly

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Merengő tábor. Pár összezárt BMX-es pihentsége folytán, meg is született a "Hatalomra segíccsük Voldi bát" már régóta várt folytatása, amelyben ismét történik egy gyilkosság, megjelenik Méry-Sue Anti-Reee, (aki vajh' kiről lett mintázva), és hőseinknek szembe kell sülniük egy megdöbbentő ténnyel.

Olvasni csak saját felelősségre XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Csak egy mese
HozzászólásElküldve: 2006 július 20 (csütörtök), 13:15 
Sziasztok!

Nem tudom, hogy érdekel-e valakit, de kijavítottam a Csak egy mese összes eddigi fejezetét, az előhangot érdemes újra elolvasni, mert ott nagyon sok mindent megváltoztattam, a többinél csak a helyesírási, elgépelési hibákat orvosoltam, esetleg bővítettem vagy kivágtam ezt-azt, de egyik se olyan lényeges változás. Így viszont talán teljesebb lett a történet. Most már a VIII. fejezetet írom, igyekszem hamar befejezni. :-D

Lana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 18 (kedd), 18:26 
Zöldfülű

Na ismét visszajöttem, mivel a Halálvadász című novellámnak, már rég elkészült a 2. javítása, de egy kritika se jött rá. Léci olvassátok el azt is és írjátok meg, hogy melyik változat a jobb szerintettek az Athinsahs@freemail.hu-ra. Előre is köszönöm.

Halálvadász - javított változat 2:
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=21740

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Athinsahs Arcanus 2006 július 27 (csütörtök), 22:25-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: -
HozzászólásElküldve: 2006 július 18 (kedd), 16:01 
Ja az a cííme, hogy És smároltunk!! A mungóba van vagy hogy hivják...amugy mi az a mungó?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 18 (kedd), 15:59 
Hééééé!! Léccives írjatok mán kritikát a művemhez! A merin van. Keressétek meg!!!!!!!!!!!!jó????????????? na. enyyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 17 (hétfő), 19:52 
Fanfic-faló

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=21273

vicces, hogy itt koldulok... :roll:

^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 14 (péntek), 9:42 
Fanfic-faló

Kritikát ide is: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=21273

Egy újabb regény, ami aztán már csak tényleg rajtatok múlik, hogy folytatódik-e, vagy sem. ez egy kicsit szabadabb hangvételű, kevésbé borongósabb mű, minek főszereplői: Narcissa. Lúsösz és Piton... nyammi^^
szóval tessék, lássék, olvassék, kritikát írassék!^^
köszönöm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 08 (szombat), 18:27 
Szárnybontogató

Aloha ervibádi!

Én meg Holnap szeretnénk kérni az X-Men 4: Apocalypse című írásunkra kritikát kérni ^^ és íme a link hogy még keresni se keljen^^

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=20826

Köffipusszi mi :)

Cords, mert megérdemled - következő életedben nem huncutkodsz - velem ver az isten

Éljenek a szinglik

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ....
HozzászólásElküldve: 2006 július 03 (hétfő), 15:10 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: A kárhozat tengerének partján, egy gyékényen koktélt szürcsölgetek... ( kacskaringós szívószál :)
Sziasztok!

Szeretnék megkérni, mindenkit, hogy segítsen nekem... Tudniilik, kaptam egy ajánlatot, hogy betennék az egyik novellám egy helyi újságba, de nincs túl sok önbizalmam, úgyhogy kérlek kritizáljátok meg a Hárem Végnapjai című írásom... Fontos lenne...

Köszönöm szépen!

Sok puszi: Wyndua

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: plz!
HozzászólásElküldve: 2006 július 03 (hétfő), 13:11 
Zöldfülű

Nos, nem kenyerem a könyörgés, de jó lenne, ha megesne a szívetek rajtam... A verseimet még csak-csak, de a többi művemet szinte alg olvassák. :-( Olyan rossz látni a sok rákattintást, aztán meg összvissz egy-két kritikát. Szóval, ha van időd, kattints rám. Most kezdtem el egy ficet, de a többi mind kész, és be van fejezve.
http://www.fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=2310

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 03 (hétfő), 13:11 
Fanfic-faló

emberek, nem árt meg egy kis káros szenvedély, így figyelmetekbe ajánlom egy most kibontakozó regényemet, ami csak az ösztönzéseteken múlik, hogy tovább is felkerüljön a Merire...^^

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=20404

köszönöm, köszönöm... *hajlong, miközben cilinderével hálásan integet a "tömeg" felé*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 30 (péntek), 20:56 
Zöldfülű

pitypang írta:
Írtam egyet az első fejezet alapján. Hosszú lett és tanulságos, kérlek ne sértődj meg! ;)

Nagyon köszönöm és ezer bocs, hogy csak most reagálok rá. Remélem tovább fogod olvasni, mert az ilyen fajta kritikákra nagy szükségem van...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 30 (péntek), 17:33 
Fanfic-faló

az enyémhez is elmászhatnátok, és írhatnétok pár sort^^ Mrs_Lucius : 25 év múlva --ajánlott olvasmány hozzá a HP könyveken kívül a "Severus Snape diákkora - sötét tincsek, sötét idők", amit itt (http://www.gportal.hu/portal/kreber/) találsz. (amúgy ajánlom az oldalt, csupa Hp fic nagonjó:) Kreber oldala ;p)

a másik egőkérésem: www.jatekeger.dox.hu --másszatok fel és olvassátok eeeel:) 5 perceekbe telik, kb, nincs köze a Hp-hoz, nem épp életvidám, és címet keres:)) léégysziike^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 30 (péntek), 15:40 
Fanficbúvár

Van fent két új írásom, egy egyperces, és egy femslash-folytatás. Aki olvasta, nyugodtan írhat rájuk pár szót^^

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 30 (péntek), 12:46 
Zöldfülű

Nemrég megírtam életem első és nagy valószínűséggel egyetlen novelláját. Sőt mi több, még be is fejeztem. A leírás részből sajnos kimaradt az a sokat hallatott szöveg, hogy "Sziasztok, ez az első fanficem, remélem tetszeni fog és KRITIKÁÁÁÁT!!!"
Nos igen. Én már csak ilyen vagyok, és a leírásnak való helyet rosszul használtam fel, meglepő, de leírást írtam oda a történetről. Oké, idézetet belőle, de az is leírás..
Egyszóval, csendesen és szerényen, méltósággal könyörgöm, hogy valaki olvassa el azt a xart, és lehetőleg kaparjon oda mellé valami latinbetűs, értelemtükröző, magyar nyelvű szöveget.
Köszönöm.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=20250

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 28 (szerda), 19:45 
Fanfic-faló

Huh, egy kicsit visszanéztem ide, első számú fórumomra^^ *neem, nem dob gombolyagot szisza néni orra elé :-P *, de csak azért, hogy öncélból reklámozzam a remélhetőleg felkerülő regényem első részét - ami még elbírásásra vár, és lehet, hogy nem ez a legjobb időzítés, de nem tudom, mikor kell elmenekülnöm innen, szóval remélem, még holnap is aktuális lesz, amit idepöttyintettem... :roll: ^^ -. Na, elég is az ömlengésekből, szóval ezzel a kis kacifántos hsz-el annyit szeretnék elérni, hogy majd minél többen elolvassák a Függés - segélykiáltásom a múltból-t és majd egy idővel döngessék váram vaskapuját a folytatásért... :P
*felréved álmodozásából*
azt hiszem, hogy majd nyitok ennek egy blogot is, de ez már nem ide tartozik...

ja, és Luna sem halt meg, csak éppen nyaral... vagyis szerintem zsyr nyaral, mert nem tudom eérni és a beleegyezése nélkül nem töltöm fel a következő fejezetet... :roll:
de azért aki még nem olvasta, olvassa el azt is... *hipnotizál*

nya, asszem egyenlőre ennyi, Villette néni lelép.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 28 (szerda), 18:21 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 17:28-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 28 (szerda), 17:10 
Sztorihajhász

Szeretnék kritikákat kérni a Jégszív c. regényem 13. részére, amit most raktam fel, pár perccel ezelőtt :) Előre is köszönöm :)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=20386&i=1

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 25 (vasárnap), 7:53 
Zöldfülű

Athinsahs Arcanus írta:
Nem szokásom az, amit most fogok csinálni, de hát egyszer mindent ki kell próbálni, úgyhogy KÖNYÖRGÖM mindenkinek, olvassa el az ULTIONIS ANGELUS (A BOSSZÚANGYALA) című „írásomat” és KÖNYÖRGÖM, írjon rá kritikát is. Előre is köszönöm...

Ultionis Angelus (A bosszúangyala): http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory. ... =16754&i=1

Írtam egyet az első fejezet alapján. Hosszú lett és tanulságos, kérlek ne sértődj meg! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 24 (szombat), 18:22 
Zöldfülű

Nem szokásom az, amit most fogok csinálni, de hát egyszer mindent ki kell próbálni, úgyhogy KÖNYÖRGÖM mindenkinek, olvassa el az ULTIONIS ANGELUS (A BOSSZÚANGYALA) című „írásomat” és KÖNYÖRGÖM, írjon rá kritikát is. Előre is köszönöm...

Ultionis Angelus (A bosszúangyala): http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory. ... =16754&i=1

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 22 (csütörtök), 8:00 
Fanficbúvár

zsofiy írta:
Na, lassan törzsvendég leszek itt :D ...

Új novellámra, A bosszú ízére kérnék pár kritikát, mert jelenleg nullán állok... Köszke:

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=19865

írtam...sokat..jót is rosszat is..majd nézd meg, és ne haragudj.

Én jól tudom, hogy itt minden csaló
s ami valónak látszik, nem való.
Ha így találom,
miért higgyem,
hogy az álom az álom?

Saigyó szerzetes

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 46  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra